עם לב שבור

דבורה74

New member
עם לב שבור

מחר ימלאו שלושה שבועות מאז שאיבדנו את העוברית הקטנה שלנו וההרגשה שאני מרגישה זה שהלב שלי שבור לרסיסים והכאב גדול מאוד.
אני עדיין לא מאמינה איך בבוקר היא הייתה עדיין חיה, זזה ובעטה, מוניטור תקין ובארבע אחה"צ אין דופק במוניטור, מלא אחיות ורופאים מסביבי, כל אחד מנסה למצוא משהו, מועכים לי את הבטן ואין כלום. בUS רואים אותה, לא זזה עם לב דומם. שבוע 36+6.

הרופא אומר לי שיש היפרדות שיליה וצריך להכניס אותי לניתוח קיסרי דחוף. ואני מהנהנת בראש, מפשיטים אותי, מלבישים אותי, דוקרים אותי מכל הכיוונים, מכניסים לי קטטר ואני בהלם, מקווה שזה חלום רע ותיכף אתעורר או שאולי כמו שבעלי שאל, המכשירים טועים והיא בכל זאת חיה.

בניתוח התברר שהיה קרע ברחם ולכן היפרדות השילייה, מקרה "נדיר שבנדירים" הרופאים אומרים. בלילה אני בהשגחה בחדר לידה- סיוט. שומעת נשים צורחות מכל עבר ותינוקות שרק נולדו בוכים והלב שלי בוכה גם. אני שוכבת במיטה ולא יודעת שכמה מטרים לידי שוכבת העוברית שלי במקרר.
יום למחרת אני מבקשת לראות אותה, מלאכית מושלמת ויפהפייה, נראית שלווה וישנה, התינוקת שחיכינו לה כ"כ הרבה שנים, שהתגברה על 50% העברה של מחלה גנטית (נדירה גם היא, כמה אירוני...), עוברית שעד חצי הריון לא ידענו אם היא בריאה או לא.

פשוט כואב לי הלב, אני מפחדת ליפול ולשקוע. אני כבר לא צעירה והרופאים אמרו לי ששנתיים אי אפשר להיכנס להריון וגם אח"כ זה לא מומלץ ואפילו מאוד מסוכן ואני מרגישה ששמטו את הקרקע מתחת לרגליי כי הרצון שלי עכשיו הוא לנסות שוב. ואני מחפשת באינטרנט מקרים דומים ואם נשים הצליחו להחזיק הריון לאחר קרע ברחם ולא מצליחה ומאוד מאוד קשה לי.

זהו,

גלאור33

New member

אין לי מילים לנחם
רק חיבוק
תתני לעצמך זמן אבל, חוויה מאוד טראומטית עברת, וזה כול כך טרי
אחר כך אני חושבת שאני הייתי הולכת לכול הרופאים הכי תותחים בתחום
ומנסה להבין את המציאות החדשה.
מחבקת אותך חזק חזק ובוכה אתך על אובדן המלאכית.

מקוםבלב

New member
היי יקרה,

צר לי כל כך על האובדן שלך.
נורמלי לחלוטין שתחושי כפי שאת מרגישה. מותר להתאבל ולכאוב. שלושה שבועות הם כל כך מעט זמן .
תני לעצמך את הזמן.
לגבי הרחם, יש אכן בעיה ולכן בהחלט כדאי להמתין.
את יכולה ללכת ולהתייעץ עם עוד רופאים שמתמחים בזה.
יש מישהי שעברה משהו דומה. אם תרצי אשמח לקשר בניכן.
שולחת המון אהבה וחיבוק גדול.

דבורה74

New member
תודה על כל התמיכה

אני קוראת את הסיפורים פה וזה קצת עוזר לדעת שאני לא היחידה שמרגישה ככה, לפעמים זה ממש מילה במילה מה שאני מרגישה.
אני מנסה להיגמל מהחיפוש באינטרנט על מקרים דומים ואם יש תקווה לעתיד- ולא מצליחה. אשמח לשמוע על מישהי שעברה דבר דומה (קרע ברחם) ויצאה לאחר מכן בידיים מלאות מבי"ח.
הרב פירר זה רעיון טוב, אני אנסה לפנות אליו. תודה

שושה147

New member
וואוווו מחבקת אותך חזק וכל כך מבינה

אולי תנסי ללכת לרב פירר?

למעלה