עם כל הצער שבדבר....

עם כל הצער שבדבר....

גם השבת משחק הכדורסל שלנו לא יתקיים, מפני מזג האויר המשובש. היום אובך, מחר גשם. חברים קצת סבלנות לא לדחוף, יש מקום לכוווווווווווולם אוטוטו הקייץ האמיתי יבוא או אז נצא בהמוננו לכבוש את מגרשי הכדורסל של פרדס כץ. אז ערב טוב ושששששששששששבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתת שלום

yaniv1216

New member
שב``ש

קרה לכם פעם שאכלתם סרט על זה שאתם רוצים לאכול סרט אבל לא מצליחים.. וזה בעצם הסרט שאתם אוכלים ומנסים להאכיל אותו אחרים אבל הם לא אוכלים אותו ואתם מתבעסים מזה . ? ? חח יאלה שב``ש לכולם

ephi79

New member
אם אני יודע? החול בעיניים ובפה זה

כבר מעבר לידיעה, אבל היום נראה כיום סבבי

פנדיאני

New member
בסוף יצאתי בגפי למקום המתוכנן

היה לי קצת קשה לרוץ אחרי תקופה ארוכה שלא עשיתי כן. אבל היה כיף, השתלבתי באיזה משחק כדורגל. לא שאני שחקן גדול, אבל היה כיף נורא. ממש.

מובחרת

New member
שיט.

אם רק הייתי נענית לנג`נוג`ים של הקטנה...העיקר שלאחד מאיתנו היתה שעה של קורת רוח. רעווא דרעווין...

ערימה של כוסיות פארשים

זה מה שאתם!!!! היה אתמול יום אביבי להלל. אלמלא נתקענו ללא כדור (כבר לא סומכת על אף אחד. קונה היום אחד משלי) הינו בהרכב מצומצם ואיכותי הולכים לשחק. לונרא בסוף בעזרתו האדיבה של אפי (תודה שלא וויתרת) נסענו לנמל דרך הירקון. כל עמישראל מינגל את עצמו לדעת בפארק וכמה גדודי מג"ב ושוטרים שמרו על השקט היחסי בין הכרסתנים צהובי השיער ואדומי הפנים לבין המקומים. היה כייף. הפסדתם. זב"שכם. ועוד שבועה קטנה. לא יוצאת יותר בימי שישי. לא לרקוד לא לשתות לא לאכול לא לעמוד בתור בלתי נגמר לא להדחק בין אלפי ערסים (איפה הם ביומיום? יש להם מחנה מעצר וערב אחד חופשי בשבוע?). פשוט לא.

laife

New member
הם כל השבוע במג"ב

בשבת יש להם יום חופשי אז הם הולכים לריב עם המג"בניקים.

למעלה