עם כל הכבוד

the big G

New member
עם כל הכבוד

עןד לא הצלחתח להבין מה הפורום הזה קשור לאימו מישו הפה יכול למנות לי פה להקת אימו אחת?! ולא פול אווט בוי גוד שרלוט ולינקין פארק זה לא אימו

PerfectSP

New member
הגדר לנו אימו אם כך,לפי דעתך. ../images/Emo190.gif

הבעייה היא, שבימים אלו,האימו לא מוגדר כ"כ כבר.. הרבה נמצאים פה כי הם אוהבים את סטייל האימו, ולהקות שנחשבות כ'אימו' בימינו..

the big G

New member
אני אנסה להסביר

וכמובן כל מה אני יגיד הוא דעתי בלבד ויש לקחת בערבון מוגבל, כי כמו שציינת בימנו יש המון להקות שמשלבות בין סיגנונים, אבל אני אנסה להגדיר מהוא אימו מקורי אסלי EMO הוא מאין קיצור של המילה emotional שזה ריגשי, משמע מוזיקה שאמורה לבטע רגש מסויים והרגש הזה מתבטע הן בסיגנון המוזיקה (שיצא מהפאנק, והושפע לדעתי הכי הרבה מהפופ פאנק ופאנק פופ שכולנו מכירים, אם זה בריפים ובאקורידים) והן בליריקס שבא בלטע כאמור את הרגש של אותו אומן\יוצר אם כל התנאים האלה מתקיימים זה אימו, דוגמאות טובות הן להקות כמו RUFIO ו The Early November אבל אני מאמין שכולכם כבר יודעים את זה. אבל הפורום פה לא מתעסק בעיקר כמו המלצות על להקות או דין סביבן, אלה סתם שירשורי התפקדות ושירשורים של איזה לק שמים על ציפורניים וזאת הנקודה שלי(אפילו שאני לא חובב אימו אלה של אימו קור), אתם מתעסקים פה בתפל במקום בעיקר. וכמו כן כל התרנד הזה של אופנת היעני אימו הוא בזוי בעניי, אנשים לא צריכים לתנהג לפי צו האופנה של המוזיקה של שהם שומעים זה לא נראה לכם ילדותי?

elknetld2kil

New member
יש דבר אחד שלא לקחת בחשבון

אתה צודק בקשר למקור של האימו (ויכולת לשים ברשימה גם את Dashboard Confessional, כי הם הכי מתאימים להגדרה לדעתי). הבעיה היא שהמושג אימו כבר הפך מזמן ליותר מסתם מוזיקה, עכשיו זה כבר הפך לאופנה: בגדים שחורים, Eyeliner, לק שחור, וזה רק אצל הבנים... אני אישית די אוהב להקות שמוגדרות כ"אימו" (במיוחד להקות כמו Thursday, Thrice ואפילו את PATD), אבל יש לי התנגדות למילה "אימו" בתור אופנה, או "טרנד", כמו שהילדים אומרים היום.

hallcat10

New member
../images/Emo45.gif..ו..

כל האנשים פה אני בטוחה...שנכנסו מההתלה בגלל שרצו לראות מזה..כי זה נישמע פאקינג מוזר... ואז נישארו פה בגלל האנשים

the big G

New member
THRICE להקה מעולה

ו"בגדים שחורים, Eyeliner, לק שחור, וזה רק אצל הבנים... " זה לא אימו, זה גוטים ופריקים עם נטיות אובדניות, חבר'ה תקחו את עצמכם בידים

MispIaced

New member
זה גות'ים, לא פריקים.

ואין שום קשר לנטיות אובדניות כאן.

למעלה