עם כל הכבוד...

עם כל הכבוד...

אבל באמת עם כל הכבוד לאתר סטון-אייג´ - אני לא אומרת שזה אתר לא טוב או משהו כזה - אני הייתי מאוד שמחה אם הקישור המיוחד למעלה ישתנה מדי פעם. אני בטוחה שיש עוד המון אתרים ברשת, ועוד המון דברים מעניינים שאפשר לשים שם. צריך קצת ריענון! אני מבינה שרוצים פרסום לאתר אבל בטוח יש עוד דברים שבאמת יכולים לתרום לפורום ולתת קצת מידע מגוון. למה לא משנים אותו (מופנה לסטון-אייג´)?

ויש גם מנועי חיפוש

היי פיבי ובכן, כידוע, גם לי יש אתר קריסטלים ואבני חן, ועכשיו (כבר מאוחר מאוד) סיימתי לשפץ אותו עוד קצת: http://www.crystals.co.il אבל... א. שני ואדם מתפרנסים בעיקר ממכירת קריסטלים ואבנים, וכמנהלת הפורום (שאגב, תורמת כאן תרומה בלתי מבוטלת מהידע העצום שיש לה ולאדם), יש לה הזכות המלאה לקשר את האתר שלה בראש הפורום. וגם בכל הפורומים בתפוז יש קישור לאתר של מנהל הפורום, אם יש כזה. דף הקישורים (שמעל לקישור לאתר הסטונאייג´) זה כבר סיפור אחר.. ב. כמטורף על קריסטלים, כבר הספקתי להיות כמעט בכל חנויות הקריסטלים במרכז הארץ, ועוד לא ראיתי (לצערי) חנות מדהימה כמו זו של שני ואדם. הם תורמים לנו תרומה אדירה בייבוא ובמכירת אבנים שאין לאף חנות אחרת. מצאת פעם בוג´אי, מולדווייט או אבנים נדירות נוספות בארץ? מגיע להם כל הקרדיט על כך! אני בטוח שהרבה אספנים והילרים בארץ מעריכים אותם מאוד על כך! ג. יש מנועי חיפוש ברשת הישראלית (תפוז, נענע ו-וואלה) שם ניתן למצוא אתרים נוספים. אבל לצערי, חוץ מהאתר של הסטונאייג´ ושלי, אין עוד אתר רציני שעוסק בעיקר בקריסטלים ובאבנים. תאמיני לי שחיפשתי המון ולא מצאתי. זו אחת הסיבות שבניתי את האתר שלי. יש כמה אתרים נחמדים שעוסקים מעט בקריסטלים. כנסי לאתר שלי, לדף הקישורים (הדף נקרא "אתרים" - קישור בתחתית התגובה שלי), ושם יש רשימונת של אתרים אלה. אם האנגלית שלך טובה, אז את מסודרת. בארה"ב יש לא מעט אתרים מדהימים העוסקים באבנים וקריסטלים. גם רשימה חלקית כזו תמצאי בדף הקישורים באתר שלי. ד. אני מקווה שאני טועה, אבל את "נשמעת" לי קצת כועסת. קחי (או קני) אבן שנקראת "לרימר". זו אבן מדהימה ומרגיעה מרגיעה... ויש עוד אבנים מרגיעות. תשאלי את שני.. לילה טוב שלומי

stoneage

New member
עם כל הכבוד...

דנה שלום. אני חושבת ששלומי כבר נתן לך תשובה יפה. אנחנו מנהלים את הפורום בהתנדבות. אני עובדת קשה והרבה שעות. נכון שאני נהנית מניהול הפורום אבל בכל זאת, מגיע קצת קרדיט על העבודה והידע הרב שנמסר כאן ללא תמורה.....ולכן אפשרו לנו מהנהלת הפורום לקשר לאתר שלנו כדי שאנשים יכירו אותנו.... לגבי ריענון....אשתדל , קצת קשה לי עם הזמן.... גם סטונאייג´, גם עידכון האתר באופן שוטף, גם ילדים....טוב זו כבר בעייה שלי אבל אני סתם משתפת אותך בבעיית הזמן. כנסי לאתר של שלומי כפי שהוא ציין והמשיכי משם הלאה לאתרים נוספים

../images/Emo23.gif

אני אמרתי את דעתי על האתר. הוא אתר מעולה, ואין תלונות. אבל אפשר לפעמים קצת לרענן~

stoneage

New member
דנה..

קיבלתי את דברייך. מבטיחה לעשות זאת בהקדם האפשרי מקווה שעוד השבוע

למעלה