עם כל הכבוד לכלות

שש שבע

New member
עם כל הכבוד לכלות

אתן צריכות לזכור , ש..א. מי שאחראי שיש לכן בעל, זו אמא שלו, היא ילדה אותו וכו', ורק בגלל זה מגיע לה קצת כבוד . ו...ב. אפשר לחשוב שהכלות הן טלית שכולה תכלת, אי אפשר למחוא כף ביד אחת, וגם לא לריב ביד אחת, אז אם יש לכן חמות "לא בוגרת" אולי תקחנה על עצמכן אחריות לבגרות? שבת שלום לכולם.

עציון

New member
הופה, הנה זה בא!!!!

מי שזוכר את הפעמים הראשונות שנכנסתי לפורום בודאי היה לו דה-ז'וו כאשר קרא את ההודעה של "שש שבע". אבל, אם הזמן, למדתי שישנם מקרים שאין הדעת סובלת. אין אפשרות להתמודד איתם ואם כל ההבנה לחמות לא תמיד המציאות או הרצון למציאות וורודה אכן היא זו שבשטח. יש חמות ויש חמות. יש חמים ויש חמים. הכל ענין של רצון טוב. לפעמים פשרות. ויתור. התעלמות. התרחקות בין הצדדים יכולים להועיל אבל זה לא קורה והיחסים הם קרירים. מתוחים. ואך מעט הן הכלות שאיתרע מזלן. זו כנראה המציאות. וזה עובר מדור לדור. שבת שלום.

שש שבע

New member
לא מדויק

זו אולי המציאות שתה מכיר? אני בטוחה שיש כאלה שבכל זאת זכו בחמות אחרת.

אני מכירה

הכרות אישית - אמא שלי היא חמה מעולה, אני אפילו קצת מקנאה בבעלי לפעמים על שזכה בחמה מקסימה כמו אמא שלי.
כנראה שמגיע לו על כל השנים שהוא חי עם אמא כמו שלו, מגיע לו קצת נחת....

12אניהיא

New member
גם אמא שלי

כמו שאומרים "לא מריח לא מסריח" הייתי שמחה להישאר איתכם אבל אני עפה למיטה כי החום עולה...
אז המשך יום נעים לכולכם ענת

bapi

New member
כנראה שגם לבעלי היקר

מגיעה חמה כמו שיש לו היום בגלל כל השנים שהיה צריך להתמודד עם אמא שלו (ולבעלי יש יותר ותק אצלה מבעלך
)

מזלי ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifחמסה../images/Emo57.gifחמסה

שלבעלי היקר היה את אח שלו הגדול - בעלך, שגילה יוזמה מבורכת כבר בגיל צעיר, ולקח תחת חסותו את אחיו הקטן. בעצם - מגיע לו על זה כל הכבוד גדול, שהוא דאג לאחיו ולימד אותו את כל מה שהוא יודע היום, ולכן הם שניהם יצאו מוצלחים כאלו, וכ"כ יוצאי דופן משתי האחיות שלהם, שקיבלו את החנוך מהחמה שלנו... הסתדרנו ובגדול !!!!!!!

שש שבע

New member
לא מתחלפת

אחרי שפה בפורום, למדתי איזה אוצר היא. אני הולכת לשלוח לה בונבונירה כשרה לפסח, על שהיא כזו.

שש שבע

New member
לא מתחלפת

אחרי שפה בפורום, למדתי איזה אוצר היא. אני הולכת לשלוח לה בונבונירה כשרה לפסח, על שהיא כזו.

למעלה