עם כובע וחליפה...

עם כובע וחליפה...

היום ראיתי אברך שנוסע לקרב רחוקים בלי כובע וחליפה. לדעתכם הוא עושה בסדר או לא? ובכלל מה אתם אומרים על קירוב רחוקים ע"י אברכים?

אז ככה

קודם כל את אף אחד לא מענין מה ראית היום חוץ מזה זה היה אתמול ומה אכפת לך איך הוא הלך הרב שטיינמן אמר ללכת אז הוא הלך אבל למה צריך גם כובע וחליפה אם הרב שטיינמן לא אמר

חנוך617

New member
לא צריך כובע

וחליפה. זה מפחיד אותם וכשבאים בלי זה אתה נראה יותר עממי וזה מה שחשוב. אם כי חשוב לשמור על נכבדות.

חנוך אומר טוב

וחוץ מזה שלא צריך להכניס אותם על ההתחלה לפוליטיקה בין פרסטר לברון

חנוך617

New member
תלוי איפה, למי ומתי

בישיבות לעם ראינו את הכובעים והחליפות רק בתפילה.

אלישיר

New member
../images/Emo45.gif

בעזי"ת אם תסתכלו על חב"ד שודאי שלהם נסיון רב בנושא, תיראו שבעצם כל כולם מבקשים לשלב בין מלבוש מודרני ובין המלבוש המסורתי, שילוב שמאפשר להם להיות הרבה יותר עממים. רגיל אתה רואה אותם בארץ, עם כובע ובלי החליפה כלל.

אתה עושה...

רק מה שמרן הרב שטיינמן אומר? חוץ מי אמר לך מתי ראיתי את זה? וקידוש השם זה לדעתי ללכת עם כובע וחליפה! היעלה על דעתו של חייל ללכת ללא מדים מתי שהוא בשליחות הרמטכ"ל?

אלישיר

New member
השאלה היא מה המשימה.

בעזי"ת מסתערב גם הולך בשליחות הרמטכ"ל. השיקול העליון כאן הוא לשבור את הקרח במהירות האפשרית, ומסתבר שיותר קל לעשות זאת בלי חליפה.

אפרופו קידוש ה

אולי גם כשאני יסע על אופנים אני ילבש כובע וחליפה לשם מצות קידוש ה

לא

את מי אני מחזק כשאני על אופנים? אני בשליחות של מישהו בשביל להגדיל שמו יתברך?

לא

את מי אני מחזק כשאני על אופנים? אני בשליחות של מישהו בשביל להגדיל שמו יתברך?

אז ככה

קודם כל את אף אחד לא מענין מה ראית היום חוץ מזה זה היה אתמול ומה אכפת לך איך הוא הלך הרב שטיינמן אמר ללכת אז הוא הלך אבל למה צריך גם כובע וחליפה אם הרב שטיינמן לא אמר

למעלה