עם חלוף השנים

triptoheaven

New member
עם חלוף השנים

שונא שלא מתייחסים אליי שונא שלא אוהבים אותי שונא שמתיישבים רחוק ממני שונא שמראים שאכפת כשבעצם לא שונא להיות רחוק מאימא שלי שונא שרק לאימא שלי אכפת ממני שונא שכולם צבועים איתי שונא שמתקשרים אליי רק אם צריכים ממני משהו שונא ללמוד כשבעצם אני לא יודע כלום שונא להראות ככה שונא להתקלח ולא להרגיש נקי שונא ששומעים אותי אבל לא מקשיבים לי שונא שמחבקים אותי אבל בעצם לא אוהבים שונא שהם צוחקים ואני נשאר לבכות שונא שהם מבלים ואני נשאר לישון שונא שאוהבים אותי רק עם תנאים שונא שככה הפכו להיות הדברים שונא שאני צריך להתמודד עם דברים לא של ילדים שונא להתעסק בעניינים של מבוגרים שונא שאין לי חברים שונא שאין לי את מי לחבק שונא שאין לי את מי לאהוב שונא לאבד תמימות בגיל כזה צעיר שונא להיכנס לצ'אט , רק מרוקן אותי עוד יותר. שונא להישאר במחשב עד מאוחר בלילה שונא שנרתעים ממני שונא שלא לוקחים אותי בחשבון שונא שאותי לוקחים תמיד אחרון שונא שרק לי לא מפרגנים שונא שרק עליי לא מסתכלים שונא שמתייחסים אליי כמו אוויר שונא שרק לי עושים כאלה דברים שונא לשנוא רק רוצה לאהוב, שמישהו יבוא וייקח ממני את השנאה הזאת כבר... שיצחקו להם היום אני אצחק מחר.... זהו.

../images/Emo88.gifשלחתי לך מסר.

ובכל זאת, רוצה קצת לשתף אותנו? יש פה אנשים מדהימים עם נסיון חיים שיכולים לנסות להקשיב ולסייע

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo201.gif

היי קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים, היא נורא הזכירה אותי איך שהייתי פעם. את אותה הרגשה מגעילה שאין לך עם מי לדבר, שכולם לבד ושאתה שומע מוזיקה דכאונית וכן הלאה. אבל היום אני לא כזה, חלק גדול מזה הוא האנשים המדהימים שיש פה, שפשוט אפשר לדבר איתנו ולשפוך את מה שכואב לך על הלב. תאמין לי שפה לא יתעלמו ממך ואתה תקבל את תשומת ה
שנקשיב לך ובאמת נעזור לך עם מה שמעיק עליך שלא תרגיש שאתה לבד. אז מה דעתך, רוצה לספר לנו מה מעיק עליך? כמובן שאם לא נעים לך מול כולם אז תמיד אתה יכול ללחוץ למטה על "שלח מסר" ולדבר איתי באופן אישי

../images/Emo201.gif

נשמע שאולי אתה צריך לעשות קצת חושבים עם עצמך, להוציא את כל הגורמים שמזיקים לך בחיים או לפחות להתעמת איתם על זה, להוציא את כל ה"רעלים" מהחיים שלך ולנסות לפתוח דף חדש, עמוד לבן ונקי שממנו תוכל להתחיל מחדש... תאמין בעצמך ותאהב את עצמך קודם כל... תבנה את עצמך, תעבוד על הבטחון העצמי שלך ותנסה להשתקם ממה שלא עברת או עובר עליך שגורם לך למצב הזה... אולי תנסה לדבר עם מישהו, אם יש מישהו קרוב אליך שבפניו אתה יכול לשפוך הכל? ואם לא, אז אולי עזרה מקצועית? שיהיה בהצלחה

../images/Emo201.gif

אוף אני כל כך יכול להבין את כל מה שאתה רושם שם כי הרבה פעמים בחיים אני מרגיש בדיוק את מה שאתה מרגיש וזה כואב וזו הרגשה נוראית ואתה מרגיש שאין לזה פתרון ריאלי שנראה לעיין וזה רק מוריד אותך יותר ויותר למטה וזה גורם לך להרגיש הכי חרא שיש זה סוג של מעגל קסמים שמושך אותך יותר ויותר למטה. אבל זה לא נכון אני מוכן להשבע שיש הרבה דברים נהדרים בך שאתה אפילו לא רואה... זה ישמע קצת פלצני אבל לפעמים בן אדם צריך לעמוד מול המראה ולומר לעצמו כמה הוא אוהב את עצמו כמו שעשית רשימה של כל הדברים שאתה שונא תשב ותכין רשימה של כל הדברים שאתה אוהב בך בחיים שלך במי שסביבך ברור שהרשימה הזו תהיה יותר קשה להכנה מהרשימה שפרסמת פה אבל היא תעזור לך יותר כי כשאתה במצב שהכל נראה בעניך נורא ויש הרגשה כזו שאין באמת משהו טוב בך או בחיים שלך אבל יש לפעמים צריך לחפש הרבה ולעבור דרך יסורים בשביל למצוא את מה שאתה אוהב בעצמך פשוט תאמין. אני יודע שזה נשמע לא אמיתי אבל זה עובד עצב ודכאון הם כמו סוג של מגן שכבת בידוד שמגנה עליך אבל בעצם זה פוגע רק בך במקום להכנע לעצב ולטפח אותו תלחם בו תוכיח דבר ראשון לעצמך שיש דברים ששווים אני יודע מה אתה אומר לעצמך עכשיו "אבל אין דברים טובים בחיים שלי הכל חרא. אבל באיזשהו מקום אתה יודע שזה לא נכון אתה יודע שיש פשוט אתה לא רואה אותם מבעד למסך של דכאון.. אוף תהיה חזק ותאמין בעצמך... דבר איתי במסרים אם אתה רוצה.

GrimBoy

New member
בוקר טוב...

אני מקווה שהכל בסדר איתך. אתה בטח מתאר לעצמך שמי שקורא את השרשור שלך תוהה, אם הכל בסדר איתך... לא מתוך "צביעות". אם אתה חושב שתוכל, נשמח שאולי גם תשאר פה, אולי אנחנו נצליח לעודד אותך. אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה יודע מה אומרים על האהבה של אמא? אז זה כבר משהו שלפי מה שאתה אומר יש לך ושווה להעריך.. השאר יבואו בהמשך.. "קל" זה לא יהיה אף פעם, אבל "שווה את זה" זה יהיה הרבה פעמים... רק תן לעצמך את ההזדמנות...

למעלה