עם הנצח לא יסתפק יותר בפחות מהאיש הזה בראש המוסד.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

קבצים מצורפים

• ימי הקונספציה הזחוחה והמתנשאת.jpg
    ימי הקונספציה הזחוחה והמתנשאת.jpg
    KB 107.4 · צפיות: 0

אלפיני

Well-known member
הסרטון שבו הוא עומד ומתחנן בפני המטכ"ל שיאפשרו לו להילחם
ובתמורה הוא מקבל חבורה של לעגנים זחוחים..
בהמשך ראינו כמה דם עלתה לנו כל הזחיחות וההתנשאות המצחינה הזאת.
רומן גופמן ברגעי ההסתערות לעבר מחבלים ב-7/10 | צפו - וואלה חדשות
סבאל'ה, הקשבת גם לסיפא של הכתבה בדבר נאמנות מול כישורים?

לאיש אין ניסיון מודיעיני כלל. בתור מפקד אוגדה התנהל כמו קריקטורה בסרט של לואי דה פינס והפעיל ילד ב17, 17!!!!!! על מנת להשתיל מודעות וגרם למעצרו. אם הוא לא ידע , עללאק , על מנת להתחמק ממשפט זה גם חמור. בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו - עוד אחד שלא יודע בזמן אמת ויצטרך פרק זמן את שיבין מי נגד מי. לו היו מכניסים אותו לעניינים בתפקיד סגן על מנת שישתפשף כפי עשו לעמירם לוין בזמנו, ניחא. אבל אפילו זה לא.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סבאל'ה, הקשבת גם לסיפא של הכתבה בדבר נאמנות מול כישורים?

לאיש אין ניסיון מודיעיני כלל. בתור מפקד אוגדה התנהל כמו קריקטורה בסרט של לואי דה פינס והפעיל ילד ב17, 17!!!!!! על מנת להשתיל מודעות וגרם למעצרו. אם הוא לא ידע , עללאק , על מנת להתחמק ממשפט זה גם חמור. בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו - עוד אחד שלא יודע בזמן אמת ויצטרך פרק זמן את שיבין מי נגד מי. לו היו מכניסים אותו לעניינים בתפקיד סגן על מנת שישתפשף כפי עשו לעמירם לוין בזמנו, ניחא. אבל אפילו זה לא.
לגבי הילד בן ה17 והמודעות שהוא תלה, או לא תלה.. באמת שאין לי מושג מהסיפור הזה..
אני מניח שגם לך עד לא מזמן לא היה מושג, אבל אחרי שערוצי התרעלה חפרו וחפרו הם דאגו שתקבלו מושג..
אתה מבין אלפיני יקירי?
יש דברים שהם מפרסמים ואילו דברים אחרים שנוגדים את האג'נדה הידועה שלהם.. הם מטאטאים היטב מתחת לשטיח ולא חסרים דברים כאלה
שהרי התקשורת אמורה להיות אובייקטיבית ולא אוהדת צד מסויים.
עכשיו לגבי רומן "פולנסקי"..
עד שסוף סוף מגיע קצין עם סכין בין השיניים..
במקום החבורה הרכרוכית הזאת שהתנגדה בכלל לצאת ולהילחם.
כאלה אנשים בדיוק נתניהו רוצה שישרתו בעמדות המפתח של המדינה שלנו.
דיי, חלאססס..
נמאס לנו מכל החאליוות, הרצלאך הלווים, הגלנטים למיניהם, יפעות תומר הירושלמיות ויתר עושי דבריהם המקולקלים.
אגב, נמאס לנו גם משופטי בג"ץ מחוריינים.
תביאו לנו מצביאים כמו רפול, אריק שרון (במתקונת הצבאית שלו ) וכדו'.
הביאו לנו שופטים כמו יהושוע בן נון ותקחו מאיתנו את "השופט בן זונה" בני האיפה ואיפה.
העם אינו אדיוט כפי שחשבתם, הוא רואה את כל העוולות, זה יגיע לידי ביטוי בבחירות הקרובות.

אלפיני

Well-known member
אני מניח שגם לך עד לא מזמן לא היה מושג, אבל אחרי שערוצי התרעלה חפרו וחפרו הם דאגו שתקבלו מושג..
אתה מבין אלפיני יקירי?
היו צריכים לחפור חזק שכן הצנזורה כיסתחה את הנושא עד לא מכבר, שכן הדבר שממשלת האיוולת משקיעה בו הכי הרבה אנרגיות זה לכסות את המחדלים שלה.

עד שסוף סוף מגיע קצין עם סכין בין השיניים..
במקום החבורה הרכרוכית הזאת שהתנגדה בכלל לצאת ולהילחם.
כאלה אנשים בדיוק נתניהו רוצה שישרתו בעמדות המפתח של המדינה שלנו.
דיי, חלאססס..
כן נו, דימוי הרמבו. מי רוצה להדמות לשכנים שלו, מי?

מודיעין דורש המון עבודה חשאית. להזכירך, "הרכרוכיים הללו" בנו מפעל שלם באיראן שהפציץ להם את כל מערך ההגנה האווירית ואפשר לחיל האוויר לחגוג שם. ועכשיו אתה תומך למנות להם אדם שהוא אולי לוחם שיריון מצטיין, אבל שלא מסוגל לתפעל ילד בן 17. לא היה צריך לבנות אתו מפעל, רק ליידע את הגורמים הרלוונטיים על מנת לא ליצור תאונה. אבל מי שתומך בבן גביר, חושב כמו בן גביר. בעצם, חושב כמו חמאסניק, מתפקד כמו חמאסניק, ועל הדרך גם מגיע לתוצאות העגומות של חמאסניקים לאורך זמן. לשם בדיוק ממשלת האיוולת מובילה אותנו.

אגב, אפרופו סכין בין השיניים, מאיר דגן, ראש המוסד הקודם שהגיע מצבא עם המוניטין הזה, כבר הצביע על הבעיה: ביבי.

ואותו דגן עבר חניכה רצינית . לפני שהגיע לראשות המוסד עסק בטרור בעזה, הקים את היק"ל בדרום לבנון, עבד עם 504 , ואז שמעון פרס שלח אותו על בסיס כישוריו למטה ללוחמה בטרור, למרות שפוליטית החזיק בעמדה הפוכה לשלו. אתה מבין סבא, לקחו מועמד, עם סכין בין השיניים כדבריך, אבל בישלו אותו היטב, ואז הוא נכנס לתפקיד כשהוא מכיר את המערכות. והפלא ופלא, הוא גם הצליח בתפקיד, ואפילו יותר מדי לטעמו של ביבי.

זה לא העם כולו שאידיוט, רק חלקים ממנו שמאכילים אותם בתעמולה שקרית. זה קרה גם לגרמנים. התוצאות היו עגומות.

COME TO THINK OF IT, זה גם קרה ליהודים בעבר. למרות שהם חושבים עצמם לעם סגולה, רצו אחר משיח שקר בדמות שבתאי צבי, והלכו אחריו גם לאחר שהתאסלם.

אומר זאת ממש בצער רב, אבל כמו משפחות החטופים בעזה, חלקכם תבינו רק כשהאסון יהיה אישי.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
היו צריכים לחפור חזק שכן הצנזורה כיסתחה את הנושא עד לא מכבר, שכן הדבר שממשלת האיוולת משקיעה בו הכי הרבה אנרגיות זה לכסות את המחדלים שלה.
אז זהו ש...
אתם רואים את הכסתוחים שלנו ואילו אנחנו רואים את הכסתוחים שלכם
איכשהו אני חש צורך להפריד בין הכסתוחים ומנסה לראות את מה שביניהם.
ומה שאני רואה הוא לא טוב אחד גדול.
אני רואה נשיא (כביכול) בית משפט שהוא עבריין
אני רואה נשיא מדינה שהוא פחדן
אני רואה ח"כים שהם מפיצים שקרים על חיילי צה"ל
אני רואה פצ"רית שהיא אוטו הדוור.
מה אגיד לך? ממש ארץ זבת חלב ודרש.
כן נו, דימוי הרמבו. מי רוצה להדמות לשכנים שלו, מי?

מודיעין דורש המון עבודה חשאית. להזכירך, "הרכרוכיים הללו" בנו מפעל שלם באיראן שהפציץ להם את כל מערך ההגנה האווירית ואפשר לחיל האוויר לחגוג שם. ועכשיו אתה תומך למנות להם אדם שהוא אולי לוחם שיריון מצטיין, אבל שלא מסוגל לתפעל ילד בן 17. לא היה צריך לבנות אתו מפעל, רק ליידע את הגורמים הרלוונטיים על מנת לא ליצור תאונה. אבל מי שתומך בבן גביר, חושב כמו בן גביר. בעצם, חושב כמו חמאסניק, מתפקד כמו חמאסניק, ועל הדרך גם מגיע לתוצאות העגומות של חמאסניקים לאורך זמן. לשם בדיוק ממשלת האיוולת מובילה אותנו.
אני לא מטיל ספק במקצועיותם של הקצינים הרכרוכיים, אבל מאידך כשצריך לתקוף למה הם לא תוקפים?
למה הפצ"רית הערימה מכשולים רבים כל כך?
מי בכלל איפשר לה להיות נבזית כל כך?
"מי נתן את ההוראה"?
אגב, אפרופו סכין בין השיניים, מאיר דגן, ראש המוסד הקודם שהגיע מצבא עם המוניטין הזה, כבר הצביע על הבעיה: ביבי.

ואותו דגן עבר חניכה רצינית . לפני שהגיע לראשות המוסד עסק בטרור בעזה, הקים את היק"ל בדרום לבנון, עבד עם 504 , ואז שמעון פרס שלח אותו על בסיס כישוריו למטה ללוחמה בטרור, למרות שפוליטית החזיק בעמדה הפוכה לשלו. אתה מבין סבא, לקחו מועמד, עם סכין בין השיניים כדבריך, אבל בישלו אותו היטב, ואז הוא נכנס לתפקיד כשהוא מכיר את המערכות. והפלא ופלא, הוא גם הצליח בתפקיד, ואפילו יותר מדי לטעמו של ביבי.
בתור מזכירו הצבאי של רוה"מ, אינני חושב שרומן נולד וחי בספירה אחרת, הוא בטוח יודע היטב את המלאכה.
אז אולי הוא לא הפגז הכי טיל בסוללה, אבל מבחינת נתניהו שמאס בכל ההרצי הלווים והרונן בארים למיניהם
הוא מעדיף את רומן הטרי והטירון מהסיבה שהוא סומך עליו שבמידה ותהיה שוב מתקפת טרור על מדינת ישראל
הוא לא יהסס ליידע את ראש הממשלה.
הוא בטח לא ילך לישון בבית מלון באילת כשהוא אומר להם: "תעירו אותי מחר בשמונה בבוקר".
זה לא העם כולו שאידיוט, רק חלקים ממנו שמאכילים אותם בתעמולה שקרית. זה קרה גם לגרמנים. התוצאות היו עגומות.
אבל גם זה עם, אם תכבדו אותו כפי שאתם מכבדים את עצמכם, אז לכולם ייטב.
אם תקבלו את דין הבוחר ולא תשתוללו כמו פיל בחנות חרסינה, או אז תהיה לנו ארץ נהדרת.
אם תפסיקו להסית את בית המשפט, את הפקולטה, את התקשורת נגדו, אזי יכול להיות פשוט נפלא.
COME TO THINK OF IT, זה גם קרה ליהודים בעבר. למרות שהם חושבים עצמם לעם סגולה, רצו אחר משיח שקר בדמות שבתאי צבי, והלכו אחריו גם לאחר שהתאסלם.

אומר זאת ממש בצער רב, אבל כמו משפחות החטופים בעזה, חלקכם תבינו רק כשהאסון יהיה אישי.
אם לא איכפת לך האסון כבר התרחש בשביעי לאוקטובר
אני לתומי חשבתי שרובכם תלמדו את הלקח ותפסיקו עם הדרך הנלוזה הזאת
אבל איפה, המצב רק הולך ומחמיר מיום ליום.

אלפיני

Well-known member
אז זהו ש...
אתם רואים את הכסתוחים שלנו ואילו אנחנו רואים את הכסתוחים שלכם
"אנחנו " לא בשלטון. "אתם כן" ראש הממשלה שאתם בוחרים בו כיהן קדנציות רציפות. עד כאן העובדות המוצקות שגם אם תעשה 70 סלטות באוויר לא תצליח למוסס.

העניין הוא שטקטית "אתם" מתבכיינים במטרה גם לכסות על המחדלים המתמשכים והעכשוויים שלכם וגם על מנת להוריד כל אמצעי בקרה שעלול לחשוף או לשפוט מחדלים עתידיים שלכם וכל הבחירות אתם לוקחים נועדו לעמוד במבחן הנאמנות לפני כל התחשבות במבחן הכישורים. פעם זה השמאל, ואז בג"צ, ואז אמריקה, ועכשיו הצבא. לא שזה מפריע לכם לשחק לנו אותה פטריוטים גם מול המסך וגם כפוליטיקאים כאשר מעבירים ביקורת על ההתנהלות שלכם ואתם מסיטים אותה כאילו היא על צבא וחיילים.
בפועל , מה שאתם תומכים בו וגם אתה, והממשלה הדפוקה הזו מנסה בכל כוחה ליישם, זה סתימת פיות.

מזל טוב, אתם מחקים את המשטרים הלבנטיניים סביבנו אחד לאחד. אתם שונאים ערבים, אבל מתנהלים בדיוק באותו אופן.

מבוא לדיקטטורה.

"אנחנו" ואם לדייק, הורנו, היה את האומץ להוריד ממשלה שתפקדה באופן לקוי במלחמה, ואז ניסתה להוריד את כל האשמה רק על הדרג המבצעי ולהמשיך למנות אנשי שלומם.

אני רואה נשיא (כביכול) בית משפט שהוא עבריין
|יעני|
אני רואה נשיא מדינה שהוא פחדן
הוא אכן פחדן. סמרטוט אפילו.

אני רואה ח"כים שהם מפיצים שקרים על חיילי צה"ל
איזה חברי כנסת, מחד"ש או מהימין ? זה רוטיני אצל שניהם.
אם אתה מתכוון ליאיר גולן , אז א, הוא לא חבר כנסת כרגע, וב. הוא התכוון ספציפית ואמר ספציפית את המילה ממשלה.
וזה לאחר שחברי כנסת מהממשלה והקואליציה התבטאו במהלך המלחמה להרוג כל דבר שזז. תאמין לי שבדקתי גם את ההקלטה של הראיון בו יאיר גולן אמר את הדברים, גם דברים שכתב איתמר בן גביר בפייסבוק האישי שלו, גם דברים שכתבו סמוטריץ, בן אליהו ואחרים שהם לא מתכחשים להם. וגם את ביבי , שחמש דקות לאחר מכן , שיקר במצח נחושה וסובב את האמירה של גולן כאילו העביר ביקורת על חיילים. אני בדקתי. אתה אכלת את הלוקש.
למה הפצ"רית הערימה מכשולים רבים כל כך?
אתה באמת לא מבין? זה מפני שאתם עוברים את הגבול בין לוחמה לגיטימית בקרב לבין התעללות והרג אזרחי.

אתם לא בוחלים בהרג מיותר של אזרחים פלסטינים, התעללות בשבויים שאתם מנסים לכסת"ח ומשם התחילה פרשת הפצ"רית הזו, אלימות נגד מפגינים בשם עקיפת החוק. אתם מנסים למחוק כל מה שעומד בדרך שלכם שאינו בא לכם בטוב. ובלמחוק אני מתכוון פיזית. ואתה תומך בכל זה כמו איזה ילד קטנטן המנסה לטאטא מתחת לשטיח.

אז מה אגיד לך סבא, אולי במקום לטחון מולכם מים צריך להמתין שדור שלכם גם הוא יתפגר בתקווה שלילדיכם יש מעט יותר בינה ממכם.

בתור מזכירו הצבאי של רוה"מ, אינני חושב שרומן נולד וחי בספירה אחרת, הוא בטוח יודע היטב את המלאכה.
אז אולי הוא לא הפגז הכי טיל בסוללה, אבל מבחינת נתניהו שמאס בכל ההרצי הלווים והרונן בארים למיניהם
הוא מעדיף את רומן הטרי והטירון מהסיבה שהוא סומך עליו שבמידה ותהיה שוב מתקפת טרור על מדינת ישראל
הוא לא יהסס ליידע את ראש הממשלה.
הוא בטח לא ילך לישון בבית מלון באילת כשהוא אומר להם: "תעירו אותי מחר בשמונה בבוקר".
אז זהו שלא. יש לו ניסיון מבצעי בטחוני, אין לו ניסיון מודיעיני מספק על מנת לעמוד בראשות המוסד

ודי מספיק, כמה אפשר להיות בת יענה כשכל קשקשן ימנוני למד לדקלם את צמד המילים החמאס מורתע. ראש הממשלה ידע גם ידע והתווה בעצמו את המדיניות חיזוק החמאס במטרה לא להתעסק עם הרש"פ ולחזור למו"מ איתם. העניין התפוצץ לכם בפרצוף. ועכשיו אתם מנסים להסתיר. לכן גם לא מוכנים לוועדת חקירה ממלכתית שאי אפשר לשלוט בה. לא צריך יום לימודים ארוך להבין זאת.

ביבי הוא לא ראש ממשלה טירון. היינו בסרטים הללו איתו. הרבה מינויים כבר היו לו. אלשיך הגיע מהשב"כ למשטרה והיה איש ימין מההתנחלויות. בוגי יעלון איש ימין, גלנט מינוי של ביבי, גם הוא איש ימין, מנדלבליט ימני, זמיר , מינוי של ביבי ועכשיו גם הוא במאבקים. הבעיה היא לא ימין / שמאל. הבעיה שלממשלות ליכוד יש התנהלות דפוקה ודיקטטורית שגם אנשי ימין נתקלים בה ובמידה שהם בכל זאת מאמינים בדמוקרטיה נאלצים בסופו של דבר להאבק בה.

אמרתי לכך כבר גם אם גופמן כל כך טוב , בתור אלוף די טירון , אדרבא ואדרבא צריך היה לבשל אותו בתפקידים מיוחדים לפני שנותנים לו את ראשות המוסד. העניין הוא שביבי מחפש פודל צייתן בתפקיד עכשיו, כזה שיהיה נאמן לו אישית ולא לתפקיד ולאזרחי מדינת ישראל וגם שיבצע ויסיר מביבי אחריות. גם אם הוא מחופש לבולדוג על מנת להרשים אותך ושכמותך. מדהים שאתה מוכן להרכין את הראש בפני זה.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
"אנחנו " לא בשלטון. "אתם כן" ראש הממשלה שאתם בוחרים בו כיהן קדנציות רציפות. עד כאן העובדות המוצקות שגם אם תעשה 70 סלטות באוויר לא תצליח למוסס.

העניין הוא שטקטית "אתם" מתבכיינים במטרה גם לכסות על המחדלים המתמשכים והעכשוויים שלכם וגם על מנת להוריד כל אמצעי בקרה שעלול לחשוף או לשפוט מחדלים עתידיים שלכם וכל הבחירות אתם לוקחים נועדו לעמוד במבחן הנאמנות לפני כל התחשבות במבחן הכישורים. פעם זה השמאל, ואז בג"צ, ואז אמריקה, ועכשיו הצבא. לא שזה מפריע לכם לשחק לנו אותה פטריוטים גם מול המסך וגם כפוליטיקאים כאשר מעבירים ביקורת על ההתנהלות שלכם ואתם מסיטים אותה כאילו היא על צבא וחיילים.
בפועל , מה שאתם תומכים בו וגם אתה, והממשלה הדפוקה הזו מנסה בכל כוחה ליישם, זה סתימת פיות.
"סתימת פיות"?
שים לב שכל פעם שמפקד להב 433 מני בנימין שהיה אמור לחקור את הפצ"רית הוא מייד "מואשם" באיזושהי פרשיה מצוצה מהתחת
וכשהוא כבר שוחרר לבסוף אבל הפצ"רית עדיין מועמדת לחקירה ולא רק זה מסתמן שגם היועמ"שית תוזמן לחקירה הם (הפרקליטות) העמיקו את החקירה
עם "ממצאים חדשים".. זה נקרא סתימת פיות.
אבל מה הקטע, אתם הרי לא מטומטמים, אתם יודעים ששתי הפצלוחות האלה עברו על החוק, אתם יודעים שהשופט יצחק עמית עבריין בניה ובכל זאת אתם שותקים.
אתה מדבר על דור שייעלם וישודרג עם שיפור על ידי הדור הבא?
אתם הדור הכי דפוק שראיתי מעולם, הרי דורות רבים עוד ילמדו אודות הנבזות שלכם.
מזל טוב, אתם מחקים את המשטרים הלבנטיניים סביבנו אחד לאחד. אתם שונאים ערבים, אבל מתנהלים בדיוק באותו אופן.
באנו ממדינות ערב, לכן מכירים אותם טוב יותר מכם, אי לכך אנחנו יודעים להכניע אותם ואילו אתם שוגים וחולמים על איזשהו "שלום"
שלעולם כנראה לא יתרחש, לאחרונה כשהעניינים בסוריה השתנו אתם מיד "התעוררתם" עם ה"חומוס בדמשק" חחחחחח
אלוקים אדירים, כמה שאתם נאיבים ותמימים. |חיוךרחב|
מתי סופסוף תתעוררו? כשהערבים יחסלו את כולכם ויותירו רק את לפיד כפליט האחרון?
שיהיה לך ברור, אילו לא היגענו לכאן בעלייה 1 ובעלייה 2 הערבים היו מזמן אוכלים אתכם בלי מלח.

מבוא לדיקטטורה.
כן, אתם הדמוקרטיה בהתגל מות ה

"אנחנו" ואם לדייק, הורנו, היה את האומץ להוריד ממשלה שתפקדה באופן לקוי במלחמה, ואז ניסתה להוריד את כל האשמה רק על הדרג המבצעי ולהמשיך למנות אנשי שלומם.
תגיד, אתה דפוק?
איזה "לקוי במלחמה" בראש שלך?
אתה לפעמים קורא עיתונים אחרים חוץ מעיתון הארץ?
לא שמעת שהרסנו את עזה/חאן יונס/רפיח ושחיסלנו את כל המנהיגים שלהם? אגב, גם את החיזבאללה ואם לא איכפת לך הורדנו לכל החיזבאלונים את האשכים ואת נסראללה (זה שלפיד פחד ממנו ומסר לו חלק מא"י) קרענו לאלפי פיסות קטנות
אתה לא יודע שאסאד ברח למוסקבה?
תפסיקו לשקר לעצמכם.|חיוךרחב|

|יעני|

הוא אכן פחדן. סמרטוט אפילו.

איזה חברי כנסת, מחד"ש או מהימין ? זה רוטיני אצל שניהם.
אם אתה מתכוון ליאיר גולן , אז א, הוא לא חבר כנסת כרגע, וב. הוא התכוון ספציפית ואמר ספציפית את המילה ממשלה.
קראתי לו ח"כ כי התכוונתי שהוא "חבר כנסת" מהתחת, אחד שחושב שהוא יגרוף קולות רק ממקום של הכפשה ועלילת דם על חיילי צה"ל.

וזה לאחר שחברי כנסת מהממשלה והקואליציה התבטאו במהלך המלחמה להרוג כל דבר שזז. תאמין לי שבדקתי גם את ההקלטה של הראיון בו יאיר גולן אמר את הדברים, גם דברים שכתב איתמר בן גביר בפייסבוק האישי שלו, גם דברים שכתבו סמוטריץ, בן אליהו ואחרים שהם לא מתכחשים להם. וגם את ביבי , שחמש דקות לאחר מכן , שיקר במצח נחושה וסובב את האמירה של גולן כאילו העביר ביקורת על חיילים. אני בדקתי. אתה אכלת את הלוקש.
יש לך קישור למה שבדקת?
לגבי "להרוג כל דבר שזז", אתה לא חושב שצריך להרוג את כולםםםםםםם אחרי מה שהם עשו לנו?
או שמא גם אתה חושב שיש שם "בלתי מעורבים" ושחייבים לעשות "שלום של אמת" איתם. |פנים|

אתה באמת לא מבין? זה מפני שאתם עוברים את הגבול בין לוחמה לגיטימית בקרב לבין התעללות והרג אזרחי.

אתם לא בוחלים בהרג מיותר של אזרחים פלסטינים, התעללות בשבויים שאתם מנסים לכסת"ח ומשם התחילה פרשת הפצ"רית הזו, אלימות נגד מפגינים בשם עקיפת החוק. אתם מנסים למחוק כל מה שעומד בדרך שלכם שאינו בא לכם בטוב. ובלמחוק אני מתכוון פיזית. ואתה תומך בכל זה כמו איזה ילד קטנטן המנסה לטאטא מתחת לשטיח.
אחרי מה שהם עשו לאזרחים שלנו
אחרי שהם טבחו ב1500 אנשים שלנו
אחרי שהם אנסו חיילות וירו בעורפן..
לא מעניין אותי מי עומד מול הכוונת של הרובה שלי.
אבל אתם אנשי אוסלו עדיין חולמים על "שלום אמת" איתם.
אז תמשיכו לחלום.

אז מה אגיד לך סבא, אולי במקום לטחון מולכם מים צריך להמתין שדור שלכם גם הוא יתפגר בתקווה שלילדיכם יש מעט יותר בינה ממכם.
אני יודע שהחלום הרטוב שלכם הוא שאנחנו נתפגר
צר לי לבשר לך שזה לא יקרה.
אבל מה תספרו אתם לדורות הבאים שלכם?
שראש השב"כ רונן בר ידע על הפלישה מעזה אבל ממקום של שנאה לנתניהו
לא יידע את התצפיתניות המסכנות והותיר אותן ליפול קורבן לאנסים ורוצחים פלסטיניים?
או שמא גם את זה תנסו לטייח.. ;-)
"הטובים לטייח" חחחחח |פנים|

אז זהו שלא. יש לו ניסיון מבצעי בטחוני, אין לו ניסיון מודיעיני מספק על מנת לעמוד בראשות המוסד
יש לו מלא פקודים עם נסיון והם ידריכו את מה שהוא עדיין לא למד.
זה לוקח קצת זמן, אבל אחרי שהוא יקבל את היידע הנדרש תראה איזה מוסד רצחני הולך להיות לנו בעתיד. |חיוךרחב|
הערבים פשוט ימותו עליו. |גולגולת|

ודי מספיק, כמה אפשר להיות בת יענה כשכל קשקשן ימנוני למד לדקלם את צמד המילים החמאס מורתע. ראש הממשלה ידע גם ידע והתווה בעצמו את המדיניות חיזוק החמאס במטרה לא להתעסק עם הרש"פ ולחזור למו"מ איתם. העניין התפוצץ לכם בפרצוף. ועכשיו אתם מנסים להסתיר. לכן גם לא מוכנים לוועדת חקירה ממלכתית שאי אפשר לשלוט בה. לא צריך יום לימודים ארוך להבין זאת.
"החמאס מורתע" זה מושג שהקצינים הקונספציונרים, התקשורת והסרבנים לנשק פמפמו לנו בלי הפסק.
לכן היגיע אל פתחנו ה שביעי באוקטובר.

ביבי הוא לא ראש ממשלה טירון. היינו בסרטים הללו איתו. הרבה מינויים כבר היו לו. אלשיך הגיע מהשב"כ למשטרה והיה איש ימין מההתנחלויות. בוגי יעלון איש ימין, גלנט מינוי של ביבי, גם הוא איש ימין, מנדלבליט ימני, זמיר , מינוי של ביבי ועכשיו גם הוא במאבקים. הבעיה היא לא ימין / שמאל. הבעיה שלממשלות ליכוד יש התנהלות דפוקה ודיקטטורית שגם אנשי ימין נתקלים בה ובמידה שהם בכל זאת מאמינים בדמוקרטיה נאלצים בסופו של דבר להאבק בה.
כן, אני מסכים איתך, נתניהוא אלוף העולם במינויים כושלים,
אבל לאחרונה עם דוד זיני ורומן "זדורוב" הוא מסתמן כאחד שלומד להפיק לקחים.

אמרתי לכך כבר גם אם גופמן כל כך טוב , בתור אלוף די טירון , אדרבא ואדרבא צריך היה לבשל אותו בתפקידים מיוחדים לפני שנותנים לו את ראשות המוסד. העניין הוא שביבי מחפש פודל צייתן בתפקיד עכשיו, כזה שיהיה נאמן לו אישית ולא לתפקיד ולאזרחי מדינת ישראל וגם שיבצע ויסיר מביבי אחריות. גם אם הוא מחופש לבולדוג על מנת להרשים אותך ושכמותך. מדהים שאתה מוכן להרכין את הראש בפני זה.
הייתי מאד שמח אילו כ"ץ ונתניהו היו ממנים את רומן (גופי) להיות הרמטכ"ל הבא של מדינת ישראל.
הערבים היו בורחים לכל הרוחות מרוב פחד.

אחרי כוכבי, הרצי הלוי וגם העירקי 'המשתכנז המזמר'... לנתניהו פשוט נמאס..
הוא מחפש רמטכ"לוחם ולא איזה.. רכרוכי פשפושי מתוקי על מדים. |חייל|

ריקי זו אני

Well-known member
יש בתמונות הללו קושיות גדולות במהותן ובעומקן...
שהרי עומד על הדוכן איש צבא חצי בכיר, כזה שמבין טוב טוב את המערכת שבה החל את צעדיו הראשונים כאדם בוגר... כטירון בחיל השיריון..., כאותם רבים שעשו את המסלול בחיל שסבל את הפירוק הגדול מכל החיילות, במשך שנים, מאז שאיזה חולם חלומות סיפר לגנרלים העייפים וחסרי המוטיבציה על צבא קטן וחכם... כ"כ קטן עד כי לא ראה לעצמו חובה לשתף את חיל המילואים - בכלל!
לדעתי הקטנה והלא חשובה האל"מ שוחח עם רעייתו והסביר לה פחות או יותר מה עומד לקרות, כי הדבר בער בו.
מול רא"ל סופר פרוגרס... (לא חזר מעולם בתשובה...), אלופים עצלים (הוכח) ירה בהם... והם? או זלזלו, או צחקו ממבוכה. כנראה שהם הבינו שצבא לא אמור לשבור את כוחו, ולא להרוס את יכולותיו... הם זוכרים את עצמם מפקדי מחלקות צעירים...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יש בתמונות הללו קושיות גדולות במהותן ובעומקן...
שהרי עומד על הדוכן איש צבא חצי בכיר, כזה שמבין טוב טוב את המערכת שבה החל את צעדיו הראשונים כאדם בוגר... כטירון בחיל השיריון..., כאותם רבים שעשו את המסלול בחיל שסבל את הפירוק הגדול מכל החיילות, במשך שנים, מאז שאיזה חולם חלומות סיפר לגנרלים העייפים וחסרי המוטיבציה על צבא קטן וחכם... כ"כ קטן עד כי לא ראה לעצמו חובה לשתף את חיל המילואים - בכלל!
לדעתי הקטנה והלא חשובה האל"מ שוחח עם רעייתו והסביר לה פחות או יותר מה עומד לקרות, כי הדבר בער בו.
מול רא"ל סופר פרוגרס... (לא חזר מעולם בתשובה...), אלופים עצלים (הוכח) ירה בהם... והם? או זלזלו, או צחקו ממבוכה. כנראה שהם הבינו שצבא לא אמור לשבור את כוחו, ולא להרוס את יכולותיו... הם זוכרים את עצמם מפקדי מחלקות צעירים...
היי ריקי, זה מאד אבירי מצידך ככה לגונן על הגווארדיה הכושלת.
על פניו נראה שהם לועגים לו..
אבל אם את אומרת שזה היה צחוק של מבוכה.. סבבה לגמרי. |4U|

נסיך.333

Well-known member
מעניין, מישהו קפץ כשמינו את דגן לראש המוסד? כמובן שלא, ואגב, הוא היה מהטובים ביותר..
מישהו קפץ כשמינו את בינדר לראש אמ"ן? יש לו ניסיון במודיעין? ממש לא, אבל ככה הוא שתק ולא הסגיר את הרצי
אמרנו משהו על הצביעות???

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מעניין, מישהו קפץ כשמינו את דגן לראש המוסד? כמובן שלא, ואגב, הוא היה מהטובים ביותר..
מישהו קפץ כשמינו את בינדר לראש אמ"ן? יש לו ניסיון במודיעין? ממש לא, אבל ככה הוא שתק ולא הסגיר את הרצי
אמרנו משהו על הצביעות???
וכרמי גילון?
שהתנגד נחרצות למינוי של דוד זיני..
כל כך מהר שכחו שהוא כשל בשמירה על חייו של יצחק רבין.?

למעלה