אז זהו ש...
אתם רואים את הכסתוחים שלנו ואילו אנחנו רואים את הכסתוחים שלכם
"אנחנו " לא בשלטון. "אתם כן" ראש הממשלה שאתם בוחרים בו כיהן קדנציות רציפות. עד כאן העובדות המוצקות שגם אם תעשה 70 סלטות באוויר לא תצליח למוסס.
העניין הוא שטקטית "אתם" מתבכיינים במטרה גם לכסות על המחדלים המתמשכים והעכשוויים שלכם וגם על מנת להוריד כל אמצעי בקרה שעלול לחשוף או לשפוט מחדלים עתידיים שלכם וכל הבחירות אתם לוקחים נועדו לעמוד במבחן הנאמנות לפני כל התחשבות במבחן הכישורים. פעם זה השמאל, ואז בג"צ, ואז אמריקה, ועכשיו הצבא. לא שזה מפריע לכם לשחק לנו אותה פטריוטים גם מול המסך וגם כפוליטיקאים כאשר מעבירים ביקורת על ההתנהלות שלכם ואתם מסיטים אותה כאילו היא על צבא וחיילים.
בפועל , מה שאתם תומכים בו וגם אתה, והממשלה הדפוקה הזו מנסה בכל כוחה ליישם, זה סתימת פיות.
מזל טוב, אתם מחקים את המשטרים הלבנטיניים סביבנו אחד לאחד. אתם שונאים ערבים, אבל מתנהלים בדיוק באותו אופן.
מבוא לדיקטטורה.
"אנחנו" ואם לדייק, הורנו, היה את האומץ להוריד ממשלה שתפקדה באופן לקוי במלחמה, ואז ניסתה להוריד את כל האשמה רק על הדרג המבצעי ולהמשיך למנות אנשי שלומם.
אני רואה נשיא (כביכול) בית משפט שהוא עבריין
אני רואה נשיא מדינה שהוא פחדן
הוא אכן פחדן. סמרטוט אפילו.
אני רואה ח"כים שהם מפיצים שקרים על חיילי צה"ל
איזה חברי כנסת, מחד"ש או מהימין ? זה רוטיני אצל שניהם.
אם אתה מתכוון ליאיר גולן , אז א, הוא לא חבר כנסת כרגע, וב. הוא התכוון ספציפית ואמר ספציפית את המילה
ממשלה.
וזה לאחר שחברי כנסת מהממשלה והקואליציה התבטאו במהלך המלחמה להרוג כל דבר שזז. תאמין לי שבדקתי גם את ההקלטה של הראיון בו יאיר גולן אמר את הדברים, גם דברים שכתב איתמר בן גביר בפייסבוק האישי שלו, גם דברים שכתבו סמוטריץ, בן אליהו ואחרים שהם לא מתכחשים להם. וגם את ביבי , שחמש דקות לאחר מכן , שיקר במצח נחושה וסובב את האמירה של גולן כאילו העביר ביקורת על חיילים.
אני בדקתי. אתה אכלת את הלוקש.
למה הפצ"רית הערימה מכשולים רבים כל כך?
אתה באמת לא מבין?
זה מפני שאתם עוברים את הגבול בין לוחמה לגיטימית בקרב לבין התעללות והרג אזרחי.
אתם לא בוחלים בהרג מיותר של אזרחים פלסטינים, התעללות בשבויים שאתם מנסים לכסת"ח ומשם התחילה פרשת הפצ"רית הזו, אלימות נגד מפגינים בשם עקיפת החוק. אתם מנסים למחוק כל מה שעומד בדרך שלכם שאינו בא לכם בטוב. ובלמחוק אני מתכוון פיזית. ואתה תומך בכל זה כמו איזה ילד קטנטן המנסה לטאטא מתחת לשטיח.
אז מה אגיד לך סבא, אולי במקום לטחון מולכם מים צריך להמתין שדור שלכם גם הוא יתפגר בתקווה שלילדיכם יש מעט יותר בינה ממכם.
בתור מזכירו הצבאי של רוה"מ, אינני חושב שרומן נולד וחי בספירה אחרת, הוא בטוח יודע היטב את המלאכה.
אז אולי הוא לא הפגז הכי טיל בסוללה, אבל מבחינת נתניהו שמאס בכל ההרצי הלווים והרונן בארים למיניהם
הוא מעדיף את רומן הטרי והטירון מהסיבה שהוא סומך עליו שבמידה ותהיה שוב מתקפת טרור על מדינת ישראל
הוא לא יהסס ליידע את ראש הממשלה.
הוא בטח לא ילך לישון בבית מלון באילת כשהוא אומר להם: "תעירו אותי מחר בשמונה בבוקר".
אז זהו שלא. יש לו ניסיון מבצעי בטחוני, אין לו ניסיון מודיעיני מספק על מנת לעמוד בראשות המוסד
ודי מספיק, כמה אפשר להיות בת יענה כשכל קשקשן ימנוני למד לדקלם את צמד המילים החמאס מורתע. ראש הממשלה ידע גם ידע והתווה בעצמו את המדיניות חיזוק החמאס במטרה לא להתעסק עם הרש"פ ולחזור למו"מ איתם. העניין התפוצץ לכם בפרצוף. ועכשיו אתם מנסים להסתיר. לכן גם לא מוכנים לוועדת חקירה ממלכתית שאי אפשר לשלוט בה. לא צריך יום לימודים ארוך להבין זאת.
ביבי הוא לא ראש ממשלה טירון. היינו בסרטים הללו איתו. הרבה מינויים כבר היו לו. אלשיך הגיע מהשב"כ למשטרה והיה איש ימין מההתנחלויות. בוגי יעלון איש ימין, גלנט מינוי של ביבי, גם הוא איש ימין, מנדלבליט ימני, זמיר , מינוי של ביבי ועכשיו גם הוא במאבקים.
הבעיה היא לא ימין / שמאל. הבעיה שלממשלות ליכוד יש התנהלות דפוקה ודיקטטורית שגם אנשי ימין נתקלים בה ובמידה שהם בכל זאת מאמינים בדמוקרטיה נאלצים בסופו של דבר להאבק בה.
אמרתי לכך כבר גם אם גופמן כל כך טוב , בתור אלוף די טירון , אדרבא ואדרבא צריך היה לבשל אותו בתפקידים מיוחדים לפני שנותנים לו את ראשות המוסד.
העניין הוא שביבי מחפש פודל צייתן בתפקיד עכשיו, כזה שיהיה נאמן לו אישית ולא לתפקיד ולאזרחי מדינת ישראל וגם שיבצע ויסיר מביבי אחריות. גם אם הוא מחופש לבולדוג על מנת להרשים אותך ושכמותך. מדהים שאתה מוכן להרכין את הראש בפני זה.