עם הכרטיס ביד....אבל....

eitaney

New member
עם הכרטיס ביד....אבל....

אני והחבר'ה תכננו מזמן את הטיול להודו ונפאל,זמנים ומסלולים וכספים וכו',וחלק מהם כבר נמצאים שם- ואני עם הכרטיס ביד- אמור לטוס עוד שבוע . והאמת....עלו לי כל מיני התלבטויות בזמן האחרון...כמה מכרים אומנם סיפרו לי על מה שאני הולך לעבור שם,ועל המקומות המדהימים ,ובאמת הייתה התלהבות ,אבל עכשיו....עולות לי מחשבות-בשביל מה אני צריך את הטיול הזה? אני מרגיש שאני נגרר אחרי דעת החברה...מה יש לי לחפש שם ? מה זו הרגשת המחנק הזו שמרגישים פה בארץ ורוצים לברוח?

Paranoid Eyes

New member
בנאדם,

אנשים מכל העולם מרגישים "מחנק" ונוסעים להם לטייל... זה לא רק בארץ, לא רק החברים שלך ובטח שלא רק אתה. עזוב אותך שטויות, יש כרטיס, הטיסה עוד שבוע.. קח את עצמך.. טוב.. תבלה.. תנוח.. ותחזור לארץ בשלום!:)

EdisonGirl

New member
ח-ו-ו-י-ה!

הזמן למחשבות על זה הוא לפני שאתה מחליט לנסוע, ובטח לפני שאתה רוכש ת'כרטיס... יש אנשים שנוסעים בהשפעת חברים, יש שנוסעים כדי לברוח ו"לנקות" ת'ראש, אבל טיול לחו"ל הוא מאגר שלם של חוויות, ואין צורך בסיבות לנסוע אם יש ת'כסף ות'רצון. סע, תהנה, יהיה לך מספיק זמן לחשוב תוך כדי ואחרי..

b0redavid

New member
שכחת את השירותים במקומות האלו?

את לא תישרדי שבוע אחד!

Shaycus

New member
חבל,

אני מקווה לטובתך (ויותר לטובת החברים שלך) שההרגשה שלך כרגע תעלם כלא הייתה בשבוע הקרוב כי לנסוע עם אחד כמוך זה השבתת שמחה וזה מעיק בצורה מטורפת, אני מבין ב100% את מה שאתה מרגיש, אבל אתה הולך לטוס לאחד המקומות היפים ביותר בעולם ובמקום זה אתה חושב שאתה טס כתוצאה מ "לחץ חברתי"? בכיף, אבל למה להרגיש ככה שבוע לפני הטיסה ועוד שיש לך את הכרטיס ביד, וביננו? אתה לא תוותר עליו כבר עכשיו, אז צא מהמחשבות המזופתות ולך תהנה קצת בחו"ל, תנקה את הראש תשתה כל יום כל היום ואל תחשוב פעמיים על כל פיפס שאתה עושה.

למעלה