עם הילדים בנפאל מישהו טייל עם קטנטנים בנפאל?
S sela v New member 25/8/04 #2 בדיוק דיברנו על כך שלא כל כך בטוח כרגע בנפאל, ולכן אני לא חושב שזה מומלץ לסע עם קטנטנים. אני זוכר אבל מהטיול שלי, שראיתי אבא שסוחב את הקטנטן בתוך מנשא.
בדיוק דיברנו על כך שלא כל כך בטוח כרגע בנפאל, ולכן אני לא חושב שזה מומלץ לסע עם קטנטנים. אני זוכר אבל מהטיול שלי, שראיתי אבא שסוחב את הקטנטן בתוך מנשא.
ק קֶרֶן יער New member 25/8/04 #3 אני מדברת על אוקטובר 2005 ומקווה שעד אז יהיה שם שקט ורגוע. מחפשת טיפים מכאלה שטיילו שם עם תינוקות...
S sela v New member 25/8/04 #4 אולי עד 2005 הפעוטות כבר לא יהיו תינוקות ועכשיו ברצינות, בני כמה הם יהיו בעוד שנה?
ק קֶרֶן יער New member 26/8/04 #5 אחת תהיה בת שלוש וחצי ואחת בת כמעט שנתיים... קטנטנות לעומת כל המשפחות שראיתי ב"למטייל" שמדווחות על טיולים בנפאל. אבאמא "עשו" את תאילנד וויאטנם "בימים ההם". לא רוצים הודו. רוצים נפאל ומוכנים לעוד הצעות.
אחת תהיה בת שלוש וחצי ואחת בת כמעט שנתיים... קטנטנות לעומת כל המשפחות שראיתי ב"למטייל" שמדווחות על טיולים בנפאל. אבאמא "עשו" את תאילנד וויאטנם "בימים ההם". לא רוצים הודו. רוצים נפאל ומוכנים לעוד הצעות.
S sela v New member 26/8/04 #6 תנסי את הפורום לטייל עם ילדים באתר של לונלי. אמנם זה באנגלית, ולא פורום ישראלי, אבל עדיין אני חושב שיוכלו לעזור לך. נשמח לשמוע אם מצאת את מבוקשך בפורום ההוא.
תנסי את הפורום לטייל עם ילדים באתר של לונלי. אמנם זה באנגלית, ולא פורום ישראלי, אבל עדיין אני חושב שיוכלו לעזור לך. נשמח לשמוע אם מצאת את מבוקשך בפורום ההוא.