עם הזמן

עם הזמן ../images/Emo133.gif

"ועם הזמן, ועם הזמן הכל חולף וליבך הגאה הופך לעלם יחף ושכחת מזמן מה אתה מחפש וזה בסדר אתך הכל חולף." <"ועם הזמן"/אביב גפן> איפה נוכל למצוא אותכם בעוד עשר שנים נניח
איפה אתם רוצים להיות ואיפה אתם חושבים שתהיו- האם יהיה פער בין הרצון למציאות
מה אפשר לעשות כדי לצמצם את הפער ולממש את הרצונות שלכם

ניאו30

New member
לחלום הכי רחוק-לעשות הכי קרוב

לגבי החלומות צריך פשוט להשתחרר מהמוסכמות או מהגבולות שאנחנו או החברה או אחרים "קבעו" בשבילנו.לחשוב בצורה חסרת גבולות ומגבלות,לתת דרור לדמיון ולראות אותו בעיניים. לגביי העשייה-גם חלומות רחוקים מורכבים מחלקים של חלקים של חלקים,קטנים קטנים,יומיים או שבועיים או חודשיים,אבל כאלו שיותר קרובים למציאות. לכן,יש לפרוט את החלומות הגדולים,הרצון שלנו,לשורה של מעשים מציאותיים. דבר נוסף חשוב מאוד בעיניי הוא לשמור על ראש פתוח.כלומר,נגיד אני רוצה להיות משהו עוד 10 שנים,ואני עושה בשבילו דברים כאלה ואחרים,והנה פתאום מגיע משהו חדש שבכלל לא חשבתי עליו.זה יכול להיות מתאים וזה יכול להיות לא מתאים,אבל החשוב הוא שלא נתקבע על משהו אחד ובעקבות זאת נפספס הזדמנויות שיגיעו,או אולי הזדמנויות שקיימות אבל הקבעון מונע מאיתנו לראות אותם.

לקשמי

New member
../images/Emo45.gif

וזאת גם הסיבה בעצם שקשה לי לתאר את עצמי בעוד 10 שנים. אני יכולה לתת תיאור למשל של איך שאני רוצה עכשיו שהעתיד ייראה. אבל יכול להיות שעם הזמן ועם ההתפתחות שלי, יהיו לי מטרות אחרות, רצונות אחרים. אולי אגיע גם לדברים שמעולם לא חשבתי שאגיע אליהם. אחרי הכל, זאת ההרפתקה של החיים.

reedgreenwhait

New member
רוצה להיות בקבר

(באסה שביהדות אסור לשרוף את הגופות). רצוי לא בעוד עשר שנים אלא בעוד עשר שניות... אני יכולה להפוף את זה לאפשרי עלי ידי התאבדות. איפה אהיה הלכה למעשה לא ניתן לדעת...

חמודה, עצוב לי לקרוא את מה שכתבת../images/Emo10.gif

אל תשכחי שאנחנו פה, אם את רוצה לדבר על משהו... את צעירה, יש לך עוד כל כך הרבה חלומות ושאיפות להשלים, והמוות רחוק ממך, תחשבי חיובי ואל תשכחי שאנחנו פה למענך.

omer73

New member
אז ככה:

אין לי שמץ של מושג איפה אני אהיה בעוד 10 שנים, אבל הייתי רוצה בעוד 10 שנים להיות עם עבודה טובה, להיות נשוי ולהיות אבא לילדים. ובנוסף, הייתי רוצה עוד קצת לטייל בעולם, מעבר לאירופה, הייתי רוצה לבקר קצת בדרום אמריקה, ולעשות טיול גדול באיטליה. אז מבחינה חומרית נראה לי שאין בעיה להגשים את המטרות האלה, אבל יש דברים שלא תלויים רק בי, ואני מקווה שיסתדרו בסוף.

בעוד 10 שנים? גרה בירושלים (לא

משנה מה יקרה לי מבחינת הזוגיות, זה המקום בו אני רואה אתה עצמי חיה)אמא לילדים (2, ליתר דיוק).. מורה... מאושרת? הלוואי אני לא חושבת שיהיה פער אדיר בין הרצון למציאות, בסה"כ, זה די ריאלי...

omer73

New member
האמת היא

שעד היום תמיד אנשים אמרו לי "מה יש לך לחפש בי-ם?, לא היית מעדיף את איזור המרכז?", והאמת שלא, אני חי בי-ם מאז ומתמיד, אני מת על העיר הזו, ואני רואה את עצמי בלי קשר לזוגיות או עבודה נשאר בעיר.

מעולם לא גרתי שם,

ותמיד, תמיד, בכל פעם שנכנסתי בשערי העיר הזאת, ההרגשה השתנתה... עד כמה קיטשי שזה נשמע, יש בהחלט משהו רוחני בעיר הזאת, מעבר לעניין הדת את המרכז אני לא סובלת (לא דמיינתי את עצמי גרה שם אפילו בצחוק) כנראה שזה מאוד תלוי באופיו של האדם

למעלה