עם האורז בא הגונדי..
האורז הפרסי הולך מצויין עם גונדי- וריאציה פרסית על הקניידלך של הפולנים. צריך: כוס חומוס טחון (יבש - לא מבושל ולא כלום...) 600 גרם חזה עוף טחון, בצל גדול מרוסק, מלח, פלפל, כורכום, חצי כפית הל טחון. ללוש לעיסה ולהכין כדורים בגודל כדור מטקות שנכנסים ישר לתוך מרק עוף פשוט שכבר מתבשל: מים, בצל שלם, אבקת מרק עוף, חלקי עוף (כנפיים זה מצויין) 2 פרחי הל. לבשל כ3/4 שעה, בנתיים אפשר לקרוא את ``החתונות שלנו``, ואחר כך לשים בקערית כף גדושה של אורז עם בון, ועליו מרק עם קציצות. תאמינו לי, יותר טעים מקניידלך. מילה של פולנייה.
האורז הפרסי הולך מצויין עם גונדי- וריאציה פרסית על הקניידלך של הפולנים. צריך: כוס חומוס טחון (יבש - לא מבושל ולא כלום...) 600 גרם חזה עוף טחון, בצל גדול מרוסק, מלח, פלפל, כורכום, חצי כפית הל טחון. ללוש לעיסה ולהכין כדורים בגודל כדור מטקות שנכנסים ישר לתוך מרק עוף פשוט שכבר מתבשל: מים, בצל שלם, אבקת מרק עוף, חלקי עוף (כנפיים זה מצויין) 2 פרחי הל. לבשל כ3/4 שעה, בנתיים אפשר לקרוא את ``החתונות שלנו``, ואחר כך לשים בקערית כף גדושה של אורז עם בון, ועליו מרק עם קציצות. תאמינו לי, יותר טעים מקניידלך. מילה של פולנייה.