עם אכל כן משחקים כאן עוד לא השווצתי באוכל משחק שהכנתי לניצן. חלק כבר הגיע לבלוג, וחלק עוד לא. בתיה
נ נועם@בת New member 15/2/10 #1 עם אכל כן משחקים כאן עוד לא השווצתי באוכל משחק שהכנתי לניצן. חלק כבר הגיע לבלוג, וחלק עוד לא. בתיה
M MAMALY New member 20/2/10 #7 חובה להשוויץ כאילו דאאאא כבר כמה ימים אני מחכה שיהיו לי כמה דקות פנויות להכנס לבלוג.....ושמחתי שעשיתי כך.
חובה להשוויץ כאילו דאאאא כבר כמה ימים אני מחכה שיהיו לי כמה דקות פנויות להכנס לבלוג.....ושמחתי שעשיתי כך.
A annabe New member 21/2/10 #8 איזה יופי, את יכולה להסביר איך? כשלקחנו אותם למשחקיה שהיא מיני עיר לילדים, הם בחרו לבלות שלושת רבעי שעה ב"סופר מרקט" לילדים (והיו עוד פינות - כלא, בנק, מרפאה, בית קפה וכו'). הם ממש יאהבו אם אני אצליח לעשות זאת.
איזה יופי, את יכולה להסביר איך? כשלקחנו אותם למשחקיה שהיא מיני עיר לילדים, הם בחרו לבלות שלושת רבעי שעה ב"סופר מרקט" לילדים (והיו עוד פינות - כלא, בנק, מרפאה, בית קפה וכו'). הם ממש יאהבו אם אני אצליח לעשות זאת.
נ נועם@בת New member 21/2/10 #9 זה די פשוט כבר צילמתי את השלבים, ואני מקווה שבסוף השבוע אכין הדרכות בבלוג שלי. בתיה