עם או בלי???

gray20

New member
עם או בלי???

הנושא- קונדומים, למי שלא הבין... זו לא שאלה של נוחות... כי פה אין שאלה- נוח בלי. אבל האם כדאי בלי.. האם כדאי לקחת את הצעד הזה.. כי שנינו בריאים. ללא מחלות.. בינתיים אנחנו עושים עם.. עד שיגמר מלאי הקונדומים...

קאליברי

New member
אהה?

אם אתה אומר שאתם בריאים, ויש כאן אמון מלא (אבל מלא) בבן זוג אז לכו על זה. נראה לי שפעם לפני הקונדום עשו את זה גם.

eranmc

New member
בלי יותר כייף אבל....

לך תדע אם הוא יחליט יום אחד לנסות משהו חדש וידבק. לצערי לאחרונה אני נתקל בהרבה חברים שלי ששוכבים מהצד (ועוד מציעים לי הצעות למיניהן). אני חי בעולם שכל ההומואים חראות, לא נאמנים, אז תקח הכל בערבון מוגבל

white star

New member
../images/Emo54.gif שאלה קשה

שנייכם בריאים - נבדקתם? והאם נבדקתם אחרי שלושה חודשים שרק שכבתם אחד עם השני? והכי חשוב - האם הגדרתם את היחסים כמערכת סגורה לחלוטין? אם התשובות להכל כן ואתה מרגיש שאתה סומך עליו מספיק, אתה יכול לעשות את זה קח בחשבון שתמיד יש סיכון ושאתה מפקיד את החיים שלך בידיים שלו

eranmc

New member
לפני שנה וחצי למדנו ש...

לא מספיק להבדק רק אחרי 3 חודש אלא גם ביום ה 60 וה 90 שאז זה 100%

white star

New member
../images/Emo54.gif ?!

מתחיל בזה ששלושה חודשים זה 90 ימים (פחות או יותר) חוצמזה מה שתגלה אחרי חודשיים בטח תגלה אחרי שלושה...

שעטנז

New member
EXACTLY WHAT I SAID.

ערן... אני מתפלא עלייך
יש היום תתרופה הזו שהורגת את החיידק עד 72 שעות... אני זוכר קראתי על זה משהו לפני יובלות.

UHUstick

New member
נכון

אבל היא יקרה מאוד ולא נותנים אותה אלא במקרים מסויימים ביותר (מגע מיני עם נשא ב100%). בנוסף - היא מאוד מזיקה לגוף ולמערכת העיכול. חוצמזה שגם אם תעשה סקס בבית חולים (ביזארי משהו) וישר תקבל את התרופה עדיין יש סיכוי לא קטן שהיא לא תשפיע. ככל שעובר הזמן מרגע ההדבקה יעילותה פוחתת עד לאחוזים בודדים (בטווח ה72 שעות). זה מה שאני מכיר על הPEP

eranmc

New member
אני ממש מבולבל השבוע ../images/Emo6.gif

הוצאתם לי את הבטחון העצמי
אני כבר לא זוכר אם מדובר ביום ה 90 או בחודש ה 9... אני חובש זקן. בקשר לתרופה של האחרי, אני יודע שחיילים זכאים לקבל אותה ישר למרות שהיא עולה 700$

D a r k S u n

New member
שטיות

אין שום תרופה כזו.... אתם קראתם שטויות... אל תבנו על שום דבר ותשתמשו בקונדום, אם יש לכם מספיק בטחון בבן הזוג אתם יכולים בלי

resputin

New member
המממ. שאלה קשה.

זה מאוד עניין של אמון בבנזוג. כל עוד המערכת יחסים מוגדרת כסגורה ואתם סומכים אחד על השני, אחרי שלושה חודשים (ואפילו עוד קצת יותר) לעשות בדיקה ואחרי זה אפשר לוותר על הקונדומים.

למעלה