על Susie Hug וטראוויס.

The Girl Who

New member
על Susie Hug וטראוויס.../images/Emo13.gif

מעניין אם יש פה מישהו...?^_^
בכל מקרה, חשבתי לכתוב הודעה על העזרה של טראוויס לSusie Hug, הזמרת היפנית האמריקנית.
כבר כתבו על זה באתר הרשמי, ואפילו ראיתי כתבה קטנטנה על זה בעיתון הארץ ואפילו שמו שם תמונה מעוותת ולא ברורה של טראוויס! אבל אני שמחתי...^_^
בכל מקרה, פראן שהבטיח לעזור לה כבר לפני כמה שנים, הפיק לה את האלבום שעכשיו יצא: "A is for Album", והם גם מנגנים בחלק מהשירים, ונראה לי ששמעתי שפראן עושה קולות רקע וליווי לחלק מהם. למרות שעדיין לא נתקלתי באחד מהשירים שבאמת שומעים אותו...
הממממ...שמעתי רק חלק קטן מהשירים שלה ולא מאוד אהבתי את כולם. שיר אחד נחמד מאוד- "August Moon".
אבל שני הקאברים שטראוויס עשו מזמן-Reason ו-Unbelievers הם שירים מעולים, כנראה בגלל הקול של פראני...
אולי היא הכניסה אותם לאלבום?? בלה..אין לי מושג..לא הצלחתי למצוא רשימה נורמאלית של השירים שם.
הסתכלתי באתר שלה על תמונות ופתאום ראיתי תמונה שלה ושל אמבי! החתול של פראן כמובן.^___^ כתבו על התמונה "Ambi" וחשבתי שכותבים את זה עם Y...אבל אני משערת שזה הוא, לא לכל חתול קוראים אמבי.^_^
בכל מקרה, אני ממליצה לכולם לנסות ולשמוע אותה, פראן מאוד מעריך את המוזיקה שלה...אז יהיה מעניין לשמוע אותה.
הקישור לאתר שלה למטה.^_^ תהנו.

The Girl Who

New member
בלה...../images/Emo3.gif

לא התכוונתי להגיד ששמעתי את פראן שר ברקע, אלא ששמעתי מישהו אומר שפראן אמור לעשות ליווי. לא חשוב...

Nerade

New member
אוווו...^_^

חזרתי לפני כמה זמן מחופשה בעין הוד, והיה ממש ממש כיף.^_^ ואפילו הבאתי חתולה הביתה!^_^ קוראים לה תולה.
שם לא מאוד מקורי, אבל היא קבלה את השם שלה בצורה מקורית.
לא חשוב.*_* קראתי את הכתבה הפיצפונית מאוד על טראוויס ב"הארץ"!^_^ יש שם גם כתבה על המוזיקה הבירטית בכלל, נחמד.^_^

The Girl Who

New member
התגעגעתייי^____^

שלווווווום!^____________________^ דווקא תולה נשמע חמוד!
או שזה אולי יהיה "טולה"....?היהי

Nerade

New member
הולה!^________________^

נמנמנמ, תולה מ-חתולה.^_^ אבל את מכירה כבר את הסיפור....
גמני התגעגעתי.
^_^

למעלה