על Stargate Infinity מישהו שמע?

nzkiwi

New member
על Stargate Infinity מישהו שמע?

מצאתי את זה בשיטוט ברשת, לפי מה שהבנתי זו סידרה המשך מצויירת (כמובן שיכול מאוד להיות שלא הבנתי נכון...) לא שמעתי על זה לפני כן, אבל באתר יש רשימת פרקים אז נראה לי שזה לא משהו חדש. קישור - Stargate Infinity

P e t e r P a n

New member
חא מזכיר בכלל את המקורי...

"סטארגייט אטלנטיס" הייתה אמורה להוות עוד משהו מצליח ולהיות עוד סדרה, רק לילדים ועם מסרים כאלה חינוכיים. הבעיה הייתה: הסדרה בכלל לא הייתה דומה לסדרה המקורית, והיא גם לא הייתה מצליחה שכן היא החזיקה מעמד רק עונה אחת בסה"כ.. למרות זאת, זו סדרה נחמדה ומצפייה במה פרקים {לא ראיתי את הכל} זה די נחמד... רק שוב, היא יותר מופנית לילדים...

nzkiwi

New member
התבלבלת?

או שבכוונה רשמת סטארגייט אטלנטיס? אני כתבתי על Stargate Infinity שזה נראה לי משהו אחר... <לא?>

kinspirit

New member
כפי שכבר נאמר

הסדרה היא סדרה מצויירת אשר מבוססת באופן משוחרר ביותר על הסדרה (ומשוחרר ביותר הכוונה לכמעט ואין קשר). אני מצרפת לינק לאתר די מושקע על הסדרה...טוב, האמת היא שמעולם לא שוטטתי שם אז אני לא יודעת עד כמה הוא מושקע, אבל הוא נראה כך

subatoi

New member
ממקורות פנימיים נמסר שלא שובץ עדיין

כלום במשבצת "הקמפיין התקופתי למען שידור _____ בערוץ ____ ", באירוע חנוכה/פורים/פסח. תמיד אפשר להכין גלויות/עצומה נגד ערוץ 6.
הם עוד לא מכירים את קהילת המד"בניקים... אולי צריך להציע להם גם את הסדרה המצוירת של מב"כ. עסקת חבילה. (ועל סמך ניסיון העבר הקרוב, עדיפה עצומה על גלויות)

Nמו

New member
שוחררו חמש פרקים מהסדרה

נחמד... דומה להרבה מאוד סדרות מצוירות אחרות. (גיבורי על למינהם, ומה לא?)

למעלה