על SMS4MONEY

Somew

New member
על SMS4MONEY

היי... לפני שאני מתחיל....אני מקווה שמותר לכתוב על זה כאן...אם לא..תמחקו...=\ טוב הנה...!! מישהו מכיר את המיזם SMS4MONEY? מי שלא מכיר שייקרא כאן... זוהי תוכנית כזאת, שבה אתם מקבלים מספר של הודעות SMS, (שהן פרסומות/הטבות בנושא שאתם תבחרו) עכשיו..אתם קובעים כמה הודעות לקבל ביום..על כל הודעה אתם מקבלים אגורה אחת..! .. עכשיו..אתם יכולים לצרף אנשים מתחתיכם, ואז על כל הודעה שמי שמתחתיכם מקבל גם על זה אתם מקבלים אגורה...(על כל הודעה של זה שמתחתיכם...) ברור? אבל...אפשר להרוויח דיי הרבה כסף, אם תצרפו מתחתיכם הרבה אנשים.. מי שמתחתיכם, מצרף בעצמו גם אנשים נכון? אז גם על האנשים האלה אתם מקבלים כסף...(על כל הודעה שנשלחת אליהם...) וגם על אלה שמתחת...ומתחת...כמה דורות...! אז יכולים להיות מתחתיכם המון אנשים וככה תרוויחו כסף.. כדי לפרסם את עצמכם בשביל שיהיו אנשים מתחתיכם, אתה מקבלים אתר משלכם...שבו כתוב את הפרטים שלכם , הפרטים על המיזם ואיך להירשם אליו..:] עכשיו כדי להירשם..תיכנסו לכאן.. yg.s4m.co.il זה האתר של החשבון שלי, כשתירשמו לשם אני יהיה הממליץ שלכם.. הכל מובן? יופי...אז תירשמו =] (בבקשה...?) שוב...אני מקווה שזה המקום לפרסם..אם לא תמחקו... תודה ! =] זה הכל...בהצלחה..!!!! נ.ב... אם משהו לא ברור...שלחו לי הודעה פרטית..

Somew

New member
הערותת

הערה חשובה ביותר!!!! כל המיזן הזה לא עולה כסף בכלל!! הכסף היחידי שאתם משקיעים זה 50 אגורות...(אגורות לא שקלים..!!) על הSMS שאתם שולחים כדי להירשם... אבל, מי שרוצה להצטרף, כדאי שימהר...בקרוב במיזם הזה יתחיל...והוא כנראה יתחיל לעלות כסף...אם מצטרפים עכשיו הוא חינם לגמרי..!! אז תירשמו...=]=]=]

למעלה