על "Lower Decks"

על "Lower Decks"

בעיקרון, אני חושבת שאפשר להגיד שראיתי את רוב DS9 ואת רוב רובה של TNG. אבל אתם יודעים איך זה, תמיד נשארים קצוות ושאריות שמשום מה חמקו מרצף הפרקים שראית- בשל סיבות מצערות כמו הוידיאו האכזר שכבר דשנו בו... או שסתם לא ידעת שהתחילו שוב לשדר וכו´ וכו´ וכו´. אחד מהקצוות האלה הוא הפרק הזה שממש מצא חן בעיני "lower decks". קודם כל, הוא עסק הרבה יותר במצבים חברתיים ביחס לפרקי TNG אחרים, וזה כבר רענון. אבל מה שהיה הכי מעניין בו זה השינוי הזה בפרספקטיבה שהם עשו שם- אנחנו כבר רגילים ל"שגרה" מסוימת של הקצינים הבכירים, שאותם אנחנו "מלווים" בצפייה ב99.9% מהפרקים... הם אלה שנותנים הוראות, מחליטים החלטות, יש להם כוח מסוים ואף אחד לא מאיים על עמדתם. ואז פתאום בפרק הזה הם מראים צד שונה לגמרי של העבודה על הסיפון: את הסג"מים המסכנים האלה שחיים למען הקידום וילכו ללקק לכל קצין בכיר שנמצא באזור, שצריכים לחלוק מגורים...(באסה) ושתמיד מטילים עליהם לכתוב את הדוחות הכי משעממים. שלא לדבר על זה שהיום שלהם מתחיל וניגמר ב"Yes sir!" אומללים שכמותם... בכל מקרה, אני חשבתי שזה היה ממש פרק מעולה, וכל הכבוד להם שהם הצליחו לעשות את הטוויסט הזה ולהראות פתאום משהו אחר, חדש לחלוטין. לחיי השאריות האלה, שעושות לי את השבוע! טאשה נ.ב- יש לי התלבטות קשה- האם כדאי להעביר את יום כיפור בלימוד תיאוריה (מה שאני צריכה לעשות) או בצפייה בפרקי סטאר טרק שלא הספקתי להגיע אליהם (מה שאני רוצה לעשות)...?

reformy

New member
בדיוק מה שחשבתי על הפרק

כשראיתי אותו לראשונה. זווית מרעננת וטובה. גם נזכרתי בפרק השבוע, כעברתי על רשימת הפרקים - התחלתי פרוייקט אצל אחותי במחשב (יש לה isdn וצורב), אני צורב את הפרקים שאני אוהב על דיסקים. אולי אני אפרסם את הרשימה כשאסיים.

itstzar

New member
ביום קדוש כזה צריך לעשות רק דבר אחד

לראות סטאר טרק כמובן

אני לא חושבת שבכלל יש על מה לחשוב..

יש לך תקופת חיים שלמה לטרוח לעבור תיאוריה ורק יום כיפור אחד בשנה לצפייה בלתי פוסקת של סטר-טרק! לכי על זה.... ולגבי הפרק-כן, הוא באמת היה שונה מכל השאר ולדעתי הוא היה מצויין...האדם הקטן תמיד מחזיק בתוכו את הסיפורים ההכי מעניינים, ראו מוצג א´: סיינפלד!

lev27

New member
מצטער לאכזב אותך....

אבל הם גנבו את הרעיון מבבילון 5.כבר בעונה הראשונה של הסדרה,הבמאים התמקדו בפועלי תחזוקה של התחנה שהכריזו על שביתה בגלל המשכורות הנמוכות והתנאים הגרועים.בעונה השנייה,הבמאים התמקדו בצוות כתבים שהגיע לתחנה כדי לסקר את ההתפתחות שלה,ואת העמדה של בזמן מלחמת סינטאורים-נארן.למעשה,כל הפרק היה כמו כתבת חדשות ארוכה ומרתקת.גם בעונה הרביעית והחמישית היו דברים דומים. מצטער טרקים אבל אתם עוד הפעם אוכלים אבק מבבילון 5...

hirshfe

New member
דח כבר הבנו

בביליון ממכניס את סטר טרק לכיס הקטן ואם איל לך תקליט אחר לנגן סגוא את הרמקולים

מצטערת לאכזב אותך בחזרה

אבל בבילון כולה היא העתק רופס ומיותר של סטאק טרק, שבאה הרבה לפניה. באמת נמאס כבר- למה אתה טורח להישאר פה ולנגן לנו על העצבים? לא אוהב סטאר טרק- לך לשלום, אבל אל תישאר פה להציק, זה לא הוגן, בדיוק כמו שלא הוגן להיכנס לפורום "פמיניזם ומעמד האישה" ולכתוב הודעות של "כל הנשים שייכות למטבח", "כל הנשים הן יצורים נחותים" וכו וכו. זה בדיוק מה שאתה עושה!

Bajoran Preist

New member
מה שאני לא מבין באנשים כמוך זה

למה אתה נכנס לפה שוב ושוב שוב, רק כדי למצוא במה בבילון יותר טובה מסטאר-טרק, ולמה סטאר-טרק חרא. אז אוקיי, אתה יכול לומר, וואלה, גם בבילון היה כזה דבר, נדמה לי אפילו לפני שזה היה ב-tng. לא שאפשר לחשוב איזה דבר מדהים וחתרני זה. אבל נגיד. אבל במקום להתדיין בצורה רצינית אתה ישר עובר לקטילה. מה הסיפור? יש לך fetish על קטילת סטאר-טרק? אתה מעביר את יומך בניסיון לנקום בסטאר-טרק על כך שהיא יותר פופולרית, בעלת הרבה יותר סדרות ופרקים, ואפילו טיפה יותר מעריצים אדוקים? זה מן מסע צלב אנטי טרקי של איש אחד? אה? בבילון זה אחלה, אבל פה זה פורום סטאר-טרק. מצידי אתה יכול לדבר פה גם על בבילון, אדרבה, זה רק המקום המתאים, בהתחשב בכך שאין פורום בבילון5. ואני אפילו לא ממש מתעצבן. מי שנראה פה מגוחך ומעלה אבק זה דווקא אתה. no offence

Bajoran Preist

New member
הנה רעיון, lev, חמוד

למה שלא תפנה לתפוז בבקשה לפתוח פורום בבילון 5, או אולי בעצם פורום- "אנטי טרקיזציה"

Lu Tze

New member
הי, פורום "אנטי טרקיזציה"

יכול להיות רעיון נחמד דווקא, לא שיש לי משהו נגד star trek אבל ככה אם מישהו יבוא לפה ויתחיל להתלונן על הסידרה או יאמר משהו כמו "איזה פרק אידיוטי היה היום" יהיה אפשר לומר לו שילך לפורום אנטי טרקציה.

למעלה