על 88fm

chepia

New member
על 88fm

השבת (ב-13.3) 88FM שידרו את רצועת השבת שלהם 60 70 88 , בלי חדשות בכל שעה. איזה מהנה היה לשמוע לאורך כל היום מוסיקה מבלי להעביר לחדשות,. התחנה היחידה כיום , אני חושב, שמשדרת את התוכניות שלה מבלי להעביר לחדשות. כמה לא מתאים ומפתיע לקול ישראל. פשוט תענוג.

נכון. גם אני הופתעתי.

הייתי בטוח בהתחלה שיש להם איזו תקלה.. אגב, אתה מתכוון התחנה היחידה של קול ישראל שמשדרת את התוכניות שלה מבלי להעביר חדשות. בתחנות האזוריות זה קורה הרבה, וזה מבורך בעיני. תחנת מוסיקה צריכה להיות תחנה מוסיקה. כמובן שצריך לציין את התחלפות השעה, אבל לא חייבים להיות ג'אנקים של חדשות. מי שרוצה לשמוע חדשות מקבל את זה כמו שצריך בגלצ\קוליש\10 מספיק שיש את הפרסומות שנוגסות בשעה, בתחנה כמו קולי"ש, חדשות עגולות זה מיותר. אולי למעט מהדורות הבוקר ואחהר"צ, החשובות, בימי חול

תיקון

כמובן שבמשפט האחרון התכוונתי ל"בתחנה כמו 88". לכתוב הודעה ולעשות עוד אלף דברים במקביל = מתכון לטעויות שטותיות

olli3

New member
מנהל
לא רק השבת

יצא לי לשמוע לפני שבוע או שבועיים את הדבר (ואני לא מדבר על השעות הקטנות של הלילה). לא זוכר באיזה יום ובאיזה שעה אבל לא עברו לחדשות וזה הפתיע גם אותי. אם היו שואלים אותי אני הייתי מוותר על מבזקי השעה ויוצא לחדשות במבזקי החצי המתמצתים.

מעצבן בטירוף

ומי שכן אוהב להתעדכן כל שעה אבל מעדיף בין לבין לשמוע מוזיקה ולא להיות כל היום צמוד לחדשות? פעם בשעה לשמוע מה קורה בעולם לא יהרוג אף אחד. לא אוהב את הצעד הזה של 88. אני מאמין שיש מאזינים שכן עלולים ללכת כדי לשמוע חדשות בתחנה אחרת ולא לחזור. אני למשל האזנתי בין 23:00 לחצות לתכניתה של טל ארגמן, ובחצות העברתי לגל"צ כדי לשמוע שם את יומן חצות, ואחרי זה פשוט כבר נשארתי על גל"צ והאזנתי לדני רובס.

הבעיה העיקרית אלעדוס

היא שחדשות קול ישראל יכולות להגיע סתם כך ל-7-8 דקות והיו מקרים קיצוניים יותר בעבר. אני בעד למצוא את דרך האמצע של הקראת מבזק קצר בתחנות המוזיקה של קול ישראל, אבל אני לא חושב שבתקופת הקיצוצים הנוכחית זה משהו פרקטי להניח על השולחן. בכל מקרה - אני לא אאשים אותך ששמעת אתמול את יומן חצות של גלי צה"ל

בזה אתה צודק

המהדורות באמת לפעמים ארוכות מאוד. בטוח אפשר למצוא איזה פתרון. בכל מקרה...תגיד תודה ל-88 שביטלו את שידור מהדורת חצות וכך הגעתי אתמול לגל"צ מלכתחילה.

למעלה