על תרבות מיזרחית ותרבות ערבית?!

על תרבות מיזרחית ותרבות ערבית?!

והרי סוגיה: מדוע קיימת הלימה כמעט ומוחלטת בין הקיצוניים שלנו מחרחרי המלחמה לקיצונים של הפלסטינאים מחרחרי הטרור? ניתן דעתינו למס ` ע ו ב ד ו ת : 1 מרביתן של הקיצוניים משני הצדדים - דבקים בתרבות מיזרחית, פאנטיות דתי ואנטי תרבות מערבית , שאגב בזכותה יש להם את היכולת להתבטא. 2 מרביתם של הקיצוניים משני הצדדים לא שייכים למעגל העבודה בחברתם, אינם תורמים דבר חיובי למשק הכלכלי. 3 מרביתם של הקיצוניים משני הצדדים מעדיפים את ערך המוות וקדושתו (?) על פני חיים או חיים בשלום (לא עלינו). הדף קצר מלהכיל אך אתם מוזמנים לנדב את העובדות המוכרות שלכם. בברכת שמע ישראל יהוה אחד, ואחד גם האלוקים של המוסלמים.

המוסד

New member
אם אתה...

קורא ל80% מהערבים ``קיצוניים שלהם`` זו בעייה שלך אני הייתי קורא לזה בפשטות ``הם``

אבו-דני

New member
צודק זולל קוטלים הם לא כמונו ``אריים

אנחנו תרבותיים שומעים ואגנר לא כמוהם ברבריים .. בעצם צריך אולי לעשות טרנספר לכל הלא ``אריים`` לדעתי שלך האבו...שחושב שנתחיל בטרנספר בשדרות או אולי בדימונה?

nirkabalo

New member
תרבות מזרחית...

לידיעתך (הלא רבה במיוחד...) רוב האנשים הקרויים מתנחלים מוצאם מארצות אירופה ואמריקה. הם בטח לא ינקו את מה שאתה קורא בהתנשאות (כדרכם של שמאלנים מדושני עונג)תרבות מזרחית (שיש לה הרבה מאד צדדים יפים והגיוניים). כמו המתנחלים גם ראשי ומקימי מפלגות הימין הם ברובם אשכנזים שהבינו שהם נמצאים במזרח התיכון ולא בשבדיה או בשוויץ. הם הבינו ש``ברומא התנהג כמו רומאי`` ולכן למדו את הערבים והבינו מיהם. הם הבינו שאצל הערבי משחק עיניין המקח ,הכח ומילת הכבוד ולכן הם בזים לכל מי שאין לו כח ,למי שלא יודע לעמוד על המקח ולמי שמשנה ומזגזג כל כמה שעות את דעותיו. תאמין לי שהערבי בז וצוחק על השמאל מאחורי גבו ומכבד את הימין (האמיתי ולא זה שנמצא כיום בממשלה). עובדה שהערבים יורקים לכם השמאלנים בפנים ולא מכבדים שום הסכם שחתמתם עימם. הם מזלזלים בכל אלה שאין להם הערכה לדתם ולהיסטוריה של עמם ושמוכנים להפקיר את כל המקומות הקדושים של עמם. עם הדברים האלו אי אפשר להתווכח ואם אתה בכל זאת רוצה אז בוא תתווכח עם הסבים והסבתות שלי שחיו את מרבית חייהם עם הערבים במצרים ובמרוקו ויודעים בדיוק מי אלו הערבים ומהו אורח חייהם ועל פי אילו כללים הם נוהגים. תאמין לי שאם המנהיגים ההוזים שלנו היו מתנהגים בצורה ``מזרחית`` היה פה שלום כמו שרק אפשר לחלום עליו.

one1

New member
מקומות קדושים ?

תגיד אתה יודע שאנו בשנות האלפיים נכון ?

nirkabalo

New member
כן מקומות קדושים!!!

מה יש? מתנשא שכמוך אומר לעצמו:``מה מקומות קדושים את מי זה מעניין ,ילה בוא ניתן להם הכל ולעזאזל הכל`` כן מקומות קדושים!!! במקומות אלו הוקם וקם עם ישראל וקיבל את אופיו וצורתו (שהיום בגלל אנשים כמוך הולכת ומתעקמת). אותי מעניין לדעת למה שהגויים הולכים לכנסיות שלהם אז זה בסדר ונורמלי אבל כשיהודי רוצה להגיע ולראות ולבקר את קברי אבות האומה אז הוא מתנחל כובש ומחפש פרובוקציות??? למה כשהערבים רוצים את קברות אבותינו אנחנו מסכימים לתת להם ולא נלחמים על הזכות שלנו על אותם המקומות?? אתה שואל אם אנחנו בשנות האלפיים אז בוא תשאל אותי איפה נהיה עוד 20 -50 שנה...בטח שלא בארץ, בעזרת אנשים כמוך שמוותרים על ההיסטוריה שלהם תמורת התייפיפות נפש.

one1

New member
אבל הרי המדובר

בעניין טכני בלבד. כל יהודי יוכל ללכת ולהפלל שם. זה יוסדר בהסכם. יש הסכם, יש חוק, יש סדר, יש היסטוריה, יש דת. אז יהיו שוטרים פלסטיניים, אז מה ? כל אחד יוכל לבוא להתפלל. זה יוסדר בהסכם.

nirkabalo

New member
``זה יוסדר בהסכם``...תמשיך לחלום.

אתה לא קולט,הא? המטרה שלהם היא למחוק את הזהות היהודית מהעולם. הם מצהירים על זה יומם ולילה ואותי זה לא מפתיע שדווקא אתה לא שמעת על זה... למה הם לא נותנים ליהודים בחברון לחיות שם ולהתפלל במערת המכפלה?? מה היהודים מפריעים להם. אתה מדבר על הסכם ואנחנו כבר ראינו מה סופם של הסכמים כאלו...

one1

New member
תמשיך לחלום

שניתן לפתור בעיות בדרך אלימה וברברית.

שרוף

New member
יש הסכם, יוסדר בחוק חההההההההההה

חהההההההה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה על איזה הסכמים אתה מדבר על איזה חוק אתה מדבר אתה הולך לעשות הסכמים עם טירוריסטים?מה קרה לך? עד כדי כך הפחד אוכל אותך?

כמה תיקונים....

צודק כמעט בהכל אבל... ראשי הרשות הפלסטיני צוחקים גם על הימין בישראלי.כן, גם ה``אמיתי``, כדבריך. הבעיה עם הפלסטינים היא ההנהגה. אם תראה את תנאי המחיה של הפלסטינים,את מה שהם עוברים יום יום לא היית כזה חסר רגישות. ושיהיה ברור אני בעד תגובה על כל פיגוע. מה שעושה עכשיו שרון הוא הדבר הנכון. מצד שני אני נגד פגיעה בחפים מפשע ובעד הקלות אזרחיות לפלסטינים, כמובן, במגבלות הביטחון בלבד. אם אתה קורא ל``מזרחיות`` להקים מאחזים על שטחים כבושים,לשרוף שדות חקלאיים, והכי גרוע- להשתמש בטרור נגד פלסטינים תמימים לשם סיפוק יצר הנקמה, אז אם הממשלה היתה נוהגת בצורה ``מזרחית`` היתה כאן מלחמה כמו שרק אפשר לחלום עליה...

resh0

New member
הקיצונים של היום, הם המתונים של מחר

ולהפך!!!!! פעם אחת שתמך במו``ם עם אש``ף נקרא ``אשפיסט`` והיתה זאת הקללה החמורה ביותר בנמצא. והיום??? יתכן כי מחר עמדותיו של גנדי תהיינה שמאליות מדי... ואז כל התיאוריה שלך תתרסק לה. דרך אגב: יש גם שמאל קיצוני.

resh0

New member
אתה מעוניין בהרצאה על מטמתית??

אני יכול לכתוב לך דפים שלמים על מינימום, מקסימום, נקודות פיתול, התפלגויות וכו`. אבל במקום זה נסתפק בהסבר על מגמות. אמת שלמשך כ 6 שנים התוחלת שך גרף ההתפלגות של הבוחרים נע לכיוון שמאל, אבל... בשנים האחרונות אדים אנו לשינוי, כך שהתוחלת נעה ימינה! נראה לי שה``בנתיים`` שאתה מתייחס אליו, כבר נסתיים והחל ``בנתיים`` לכיוון ההפוך.

תגובה :

1. בכלל לא נכון. מרבית הפאנאטים הפ אשכנזים(=תרבות לא מזרחית). נכון שמזרחיים רבים מצביעים ימין, אבל הם מתונים ( גם ימינה וגם שמאלה ). למעשה, הקיצוניים ביותר בשני הכיוונים (שמאל יהודי קיצוני וימין יהודי קיצוניים ) הם ברובם אשכנזים. 2. לא נכון. הקיצוניים בהחלט משתייכים למעגל העבודה. אתה מתבלבל בהגדרות. אגב יש סמולנים רבים אשר כביכול עובדים ולמעשה הם ``עובדים`` על כולם. 3. קישקוש מוחלט ובלתי מוכח.

shulywolters

New member
אוהבים קוטלים אתה מלא

בחרא תרגום של משפט באנגלית רוב הימנים הקיצונים והפחות קיצונים הם יוצאי ארה``ב,צרפת,ורוסיה גש לכל ההתנחלויות הגרעין הקשה של ההתנחלויות ותראה מהיכן הם באו לוינגר גולדשטיין אפשטיין הברמן והרשימה עוד ארוכה אז אדיוט לפני שאתה פולט שטויות תחשוב

אבו-דני

New member
אוהבים קוטלים צודק..צריך לגרש את כל

השחורים ולהשאיר אותי לבד עם חיוורות הפנים

למעלה