על שפת הנחל

שלום לכם

מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפשת אתרים שאפשר להוריד מהם דפי עבודה נחמדים שמתאימים לגילאי 3 ו4.5 . תודה רבה רונית

dorit0

New member
מחקר אוסטרלי

מישהי שמעה על איזה מחקר אורך (שתיים עשרה שנה) אוסטרלי בנושא של שיטות להשגת מטרות חינוכיות עם ילדים? ואם כן, איך משיגים אותו?

דסי אשר

New member
רשמים מכנס האגודה הישראלית

למען הילד בגיל הרך- קרית גת, יום שלישי, 1.7.03 אני מביאה קישור לדברים שכתבי בפורום אתר "הגיל הרך" http://www.gilrach.co.il/forum/showmessage.asp?messageID=2153 אשמח לענות,אם משהוא/היא ירצו לשאול שאלות, ולהבין יותר. כתבתי הרבה... דסי

RIKI20

New member
לוינסקי/סמינר הקיבוצים?

שלום לכולם זו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום ומכיוון שאני מתכוונת ללמוד חינוך לגיל הרך אני רוצה לעוץ בעצתכם עברתי את מבחן הסף בציון טוב והתקבלתי ל-2 המכללות ואני בלבטים גדולים מאוד לאיזה מהן ללכת. מצד אחד בלוינסקי שמעתי שהרמה יותר גבוהה אך הכל שם נראה אפרורי ולא נוח ומצד שני בסמינר הקיבוצים ישנה אוירה יותר נעימה ממה שהתרשמתי אך אני לא יודעת מה לגבי רמת הלימודים... אנא ממכם חברי לפורום אם יש לכם ניסיון קודם עם שני המכללות האלו, תנו עצות ואינפורמציה לגבי הלמידה שם כי אני בלבטים ענקיים! תודה לכל שולחי העצות.

hinuch

New member
אתר חינוכי חדש ברשת../images/Emo39.gif

בימים אלה עלה לרשת פורטל חינוכי מקיף הכולל תכנים בחינוך והעשרה. האתר פונה למורים,גננות אנשי חינוך והורים לתלמידים במערכת החינוך.. האתר סוקר פעילויות ופרוייקטים מתוקשבים/יוזמות ותוכניות חינוכיות ונותן במה לאנשים בחינוך להציג פרופיל אישי.. אשמח לקבל את תגובתכם/הערותכם . נשמח לפרסם באתר תכנים /פעילויות ויוזמות שהתקיימו בבתי הספר. רונית אטלינגר מנהלת האתר

נעה גל

New member
אם התוצאות שלו כבר פורסמו ואת

יודעת מי ערך את המחקר, אני יכולה לבדוק אם היו פירסומים אקדמאיים שלו.

zimes

New member
עדיף שתשאלי

בפורום גננות ובפורום מורים. כאן משתתפות בעיקר אמהות (ומעט גננות ואחרות ששעוסקות בגיל הרך).

rivka234

New member
מכללת לוינסקי

אשמח לקבל את הטלפון והפרטים של המכללה .תודה

שואלים את ח"כ אילן שלגי

היום ב- 19:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את ח"כ אילן שלגי, יו"ר ועדת החינוך והתרבות של הכנסת. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

MyFirst

New member
שלום

מישהי יודעת כיצד ניתן ליצור קשר עם דרורית אמיתי-דרור? בעבר השתתפתי בקורס שהיא העבירה בטיפת חלב בבבלי והתרשמתי ממנה מאוד.הייתי רוצה להתייעץ עימה בנושא מסויים. תודה - מראש

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

זקוקה להמלצה על גנים בפ"ת

שלום לכולכן, האם יש למישהי המלצות על גני ילדים בפ"ת באזור אם המושבות? והאם נכונה השמועה כי כבר עכשיו צריך להרשם לספטמבר שנה הבאה (כלומר, ספט' 2004)? עידו יהיה כמעט בן שנתיים בספט' הבא והוא בכורינו, כך שאני לא מתמצאת מאד בענייני גנים... אשמח לתשובותיכן.

למעלה