על שפת הח

SPboy

New member
תצביעו למיקה הרי! היא מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif

הביצועים שלה ל"ירח" ול""מלנכוליה" הפילו אותי!!

OoO mayan OoO

New member
אני לא אוהבת אותה היא מזכירה לי זמרות כמו...

קרן פלס ואיה כורם ואני לא אוהבת זמרות כאלה הן כזה מעצבנות ויש בהן משהו מאוד קרצייתי וקודח

SPboy

New member
היא מושלמת!!!../images/Emo47.gif../images/Emo203.gif

ובכלל לא דומה לקרן פלס/איה כורם/מירי מציקה וכו' היא ממש מיוחדת!!

מבלי לפגוע

כל אחד ודעתו. מיקה לא זמרת. היא מדקלמת. אני לא סובלת אותה עוד מהאודישנים... היא הייתה צריכה לעוף ראשונה ביחד עם מרינה ואדיר!

SPboy

New member
אני כלכך לא מסכים איתכם!!!../images/Emo2.gif../images/Emo203.gif

לדעתי היא פשוט מדהימה! הביצועים שלה כלכך יפים והיא מביאה את השירים בדרך שונה ומיוחדת לדעתי היא בעצמה מאוד ייחודית ושונה אני ממש אהבתי אותה
ובלי לפגוע לדעתי עדן פשטו על הפנים!! יש עוד זמרות כמוה בשקל וחצי בשוק הכרמל היא כלכך לא מיוחדת פשוט זמרת עם קול וזהו. לדעתי היא לא ביאה משהו מיוחד והיא ממש משעממת לא הייתי רוצה שאחת כזאת תזכה
ת'אמת היא גם פרחה לא קטנה XDD טוב שלא באה ערומה אתמול

SPboy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif../images/Emo203.gif

G a L104

New member
חח לא אמרתי שמיקה לא כזאת..

פשוט לדעתי, אתמול היא הייתה גרועה. גם הדואט וגם הסולו שלה. היא יפה והכל, אבל לשיר היא לא ממש הצליחה אתמול XD ובקשר לעדן,לדעתי היא שרה מדהים.יש הרבה זמרות ששרות כמו שהיא שרה,נכון שזה לא הכי מיוחד אבל זה לא אומר כלום.זה שהיא מיוחדת כמו מיקה לא הופך אותה לפרחה. אבל באמת אתמול היא הגזימה עם מה שהיא לבשה
.

ג ב ש ו ש

New member
אתה די צודק../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

ז"א אני לא רוצה לדבר רע על עדן או על כל מתחרה אחר כי זה לא יפה ומה גם שאנחנו לא מכירים אותם כדי להגיד שמישהי "פריחה" אבל לא משנה. אני לא ממש מחבב את עדן,הייתי רוצה שהיא תצא מהתכנית מאותן סיבות שאתה חושב,לדעתי אין בה משהו מיוחד,פשוט קול יפה וכמוהה יש הרבה. גם את מיקה אני לא הכי אוהב,אבל אם שואלים אותי את מי אני מעדיף מבין שתייהן אז ברור שאת מיקה,כי היא יותר מיוחדת וכמו שכבר אמרת,היא מביאה את השירים בצורה שונה ויפה יותר. לדעתי,היום מיקה תצא מהתחרות לצערי ולא עדן.

למעלה