על שיתוף וירקות

נשמה שלייייייייייי...

אם זה המחיר מה אני צכה לשלם על השארת חלק ממני אצלך ב
... אז מוכנה ליות מוצהרת,ולצאת מהארון... אני לא מוכלת...גאה
ד"א... גם אתה לא מכיל ת'צמך באופן מלא...החתיכה החסרה ש'ך...אצלי.

Mastul4u

New member
האדם חיית עדר....

משתף כי רוצה לבחון את מצבו יחסית לשאר וגם דרך נחמדה להתקשרות..... את העצה הכי טובה נותנת לי הבטן שלי..... נ.ב אני בדרך לשרותים

maof

New member
יוווווווווווו../images/Emo12.gif

ב...
שלי כתוב "אדם בתוך עצמו הוא גר"
מעוף

אז הספר...

פאסה! חתיכה שלי גרה עכשיו בתוך עצמו שלו... וחתיכה שלו גרה בתוך עצמי שלי... זהו
ספר חדש הגיע לשוק רבי המכר

maof

New member
מה את לא יודעת../images/Emo35.gif

היכן שיש 2 יהודים תמיד תמצאי 3 דעות
צ'מעי...אדם נמצא במקום בו מחשבותיו נמצאות... ודא שמחשבותיך נמצאות במקום בו אתה רוצה להיות.. רק את יודעת מה טוב ומה נכון ומתאים עבורך
מעוף

מה משמעות הנט?

שיתוף
שיתוף במידע בעיקר ובמה למניפיסט שלך. איפה תמצאי עוד הזדמנויות להשתפך,להגיב,לבכות,להצהיר,לחייך אם לא פה?

לדבר בקול רם

יש את המצבים הללו שמישהוא אומר בקול רם משהוא שתמיד חשבנו עליו, אבל רק כששמענו את זה בקול רם אמרנו "וואלה... וואלה!". יש את המצבים האלו שהכתיבה מנציחה את המחשבה, לא נותנת לאשליה למלא את מקומה, ואז קצת קשה לברוח מהתמודדות. יש את הבילבול או התקיעות במחשבה, משהוא שתופס מימד אחר אחרי שמיעה של מיליון דעות אחרות. ויש גם את ה
או ה
שמקבלים וסתם עושים נעים בנשמה. מה זה משנה למה כותבים, כול עוד אני אני יכולה להנות מהכתיבה שלך?

נשמתי, זה שאת הכי הבנת אותי

מה זה אומר עלי? OK, אז אם מנטרלים את כל קבלת העיצות יש חיבוק נשיקה, נוכחות נעימה, ראיה חדשה בלי שביקשת עיצה בעצם... עוד

ל י M ו ר

New member
לשתף

לא כל חבר הוא שותף, לא עם כל חבר מתייעצים, יש כל מיני סוגים של חברים, ולהימנע מעצות שלא קשורות בוחרים היטב את מי לשתף. וכן גם הוא לא תמיד יבין אותך בדיוק, ואולי ייעץ מהמקום שלו. והבחירה נשארת תמיד שלך להקשיב ולקחת את המילים או להקשיב ולזרוק. ולפעמים משתפים רק כדי לאשר ולחזק לעצמנו את ההחלטה שכבר קיבלנו,שלרוב תהיה הפוכה ממה שאחרים חושבים.
http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/3842.html

יערית

New member
בוררים את השיתוף

השיתוף הפורומי לא בא במקום שיתוף ובקשת ייעוץ חברי, גם א םיש לנו את התשובות ואנחנו יודעים מה טוב לנו הכי טוב,לפעמים חבר קרוב יכול להביא לך את הדברים שאת כבר יודעת מזוית אחרת,יכול לעזור לסדר את המחשבות, יכול סתם להקשיב ולתת לך להגיע לבד לתשובות,יכול לחבק ולקחת אותך לחוף הים לצעוק נגד הרוח
. עדיין חושבת שאנחנו יודעים מה טוב לנו,אבל עוזר מאד לסדר את המחשבות מול חבר טוב.

shemesh22

New member
מרק ירקות מהביל

לא חושבת שיש מתכון אחד למרק הזה הנקרא שיתוף, הכי חשוב שיהיה מהבטן(אצלי לפחות) קצת סימפטיה קמצוץ אמפטיה קורטוב הומור תמיד מתקבל בברכה מלח, פלפל, לפעמים כוס יין אדום ו..סיגריה. בתאבון. (לפעמים מחלקים שקיות חומות להקאה, לא פחות חשוב ומשחרר)

R a c h e li

New member
על סלט פירות שמעת ../images/Emo35.gif

לדעתי נחמד וטעים גם יחד..... עם חיוך ונאמנות, עם קשקשת לאות הזדהות, ורצון לחברות. זה מה מביא שיתוף... תשובות כלל לא מעניינות תגובות לפעמים אבל לא מידי מבט לקירבה אולי מה שהכי הכי חשוב לדעתי לפחות הוא הרצון לתקשר עם אדם שמוכן להקשיב ולא תמיד חייב להבין רחלי כתיבה מבולבלת

בן הקשת

New member
בעצות, כמו בהדרכה, כמו בהוראה...

תקשיבי, תבחני מכל הכיוונים, ואח"כ תפעילי את שיקול הדעת שלך, וקחי רק מה שמתאים לך. תלמדי להבחין, מתי אדם מייעץ לך מתוך השלכה (projection) ולהיזהר באלה, כי הם נגועים בשריטות הפרטיות שלהם. עיצה טובה תמיד לוקחת בחשבון, שנסיון החיים שלך, וההשקפות הפרטיות שלך, לא בהכרח תואמות את מציאות החיים של האחר. והצורך לשתף? מעבר למה שכתבו אחרים, יש אלמנט כזה, שכשאת מנסה להעביר את המחשבות, הלבטים, הרגשות והתחושות אל הדף, אל הכתב, את בהכרח "מסדרת ת'ראש", את בוחנת דברים שוב, את צריכה לערוך את המחשבות שלך כך שתהיינה קריאות וברורות לאחרים, וזה כבר מהווה יתרון, כי את פתאום יותר ברורה לעצמך. וחוץ מזה, כשאת מתייעצת, את נותנת לי הזדמנות נהדרת, לשלוח לך
ו

אפשרית

New member
שואלים את מה שרוצים לשאול, ושומעים

את מה שצריך לשמוע! זה לא חשוב מה שצד אחד אומר, העובדה שהצד האחר הגיב ואמר את מה שאמר זה בדיוק מה שצריך היה להשמע ולשמוע. ומכיון שאנו שונים זה מזה כך דעותינו. ובדיוק מהמקום של השוני הזה ושל דעות,עצות אחרות,אפשר לאסוף ולבחור,(או לא) את מה שמתאים לנו.

למעלה