על שירים ותרגומים :)

AiNoTame

New member
על שירים ותרגומים :)

חברים מה קורה?? שמתי לב שיש הרבה שאלות על תרגומים לשירים וכל מיני.. אז רציתי לתת טיפ מאוד שימושי ונוח :) בדרך כלל, כשמחפשים תרגום לשיר ביפנית, אפשר למצוא בקלות תרגום לאנגלית (אם זה מספק אתכם) דרך יאהו.קום.. למשל: אם רוצים למשל את HAMASAKI AYUMI אז רושמים: hamasaki ayumi fly high lyrics translation כמובן שכדאי להיות ספציפיים, אבל גם לרשום רק שם שיר או אמן זה גם עוזר.. עוד דוגמא: namie amuro can you celebrate lyrics translation עוד דוגמא: utada hikaru can you keep a secret lyrics translation עוד דוגמא: smap sekai ni hitotsi dake no hana lyrics translation בקיצור, הבנתם את הרעיון :) כמובן שתוצאות החיפוש תלויות בעד כמה השיר או האמן פוםולארי/מוכר ביפן ובעולם בכלל.. :)

GnomeBubble

New member
עוד הצעה

במיוחד אם אתם לא מכירים את שם השיר, אז פשוט תחפשו מילים מהשיר. אם אתם לא בטוחים בדיוק איך רושמים את המילים אז תלכו ל-AnimeLyrics ותחפשו איזה קטע מהשיר ב-Fuzzy romaji search. אם יהיה לכם מזל זה יעבוד, ואז תוכלו לחפש בגוגל לפי המילים שב-AnimeLyrics (אם אין שם תרגום).

yoyoyud

New member
היי

זה נחמד, אבל אם אני מחפש את הקאנג'י לשירים? איפה אפשר למצוא את זה? יש לי את הדיסק (Mr. Children - Shinkai(深海 שקנה לי אבא שלי (אני מידי פעם נוסע אליו - הוא דיפלומט ביפן, וזה דיסק שהשמיעו הרבה שם ברדיו מסתבר, והוא הביא לי.) אני רוצה לשיר אותו ומידי פעם ותמיד מתקנים אותי כל הזמן

yoyoyud

New member
ווואיי! איזה חוק מרפי מטורף!

ברגע ששלחתי מצאתי אתר כמו שחיפשתי. בקיצור, זה אתר ממש טוב, ויש בו הרבה תרגומים לאנגלית וקאנג'י של השירים מיד מתחתם.

yoyoyud

New member
למישהו יש המלצה לדיסק כל שהוא מיפן?

העדפה לרוק או לפאנק.

oracle

New member
בוא לקומונת Jrock ^^... שם יש הרבה

אנשים שישמחו לתת לך המלצות...

license2kill

New member
את אורבת להודעות בפורום ../images/Emo118.gif

רק כדי להמליץ על הקומונה? ^^

oracle

New member
נראה לך? ../images/Emo4.gif

במקרה אני גם מתעניינת בשפה היפנית (לא שאני יודעת מספיק...), אבל אם מישהו מחפש מידע שהקומונה שלי יכולה לספק אז למה לא להמליץ עליה? לא אהבתי את המילה "אורבת"...

למעלה