-על שולחן הניתוחים-

TzlilSimple

New member
-על שולחן הניתוחים-

אז ככה, כולם בפורום משתתפים! זה ממש נחמד וכיף. אני אתן כל שבוע שיר של סינרגיה, וכל שעליכם לעשות הוא לנסות לנתח את השיר! איך מנתחים שיר?! טוב, זה קצת קשה לנתח שיר אם לא מכירים ממש טוב את מי שכתב אותו. כיוון שבדרך כלל, מי שכותב את השיר כותב אותו על החיים שלו. לא תמיד זה הולך ככה, אבל המילים של השירים של סינרגיה לא כל כך קשים להבנה ויהיה קל לנתח את השירים. כל ניתוח יתקבל בברכה! כך שאל תפחדו לכתוב את דעתכם על השיר. אז, השיר שננתח השבוע יהיה צועקים על אהבה אם אינכם זוכרים את מילות השיר, הנה לכם המילים: http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/6662.html בהצלחה!

סינטטית

New member
צועקים על אהבה זה שיר

שהוא די קל לניתוח... מדובר על מישהי שיש לה הכל, אני חושבת שהכוונה היא מבחינת רכוש וכסף, ז"א, לא חסר לה דברים, אבל חסר לה אהבה. ולכן כתוב שהיא לבד ובדיכאון .. "גרה בארמון, בין שומרי הדיכאון. חיה לבדך, ואף אחד לא לצידך..." בבית השני הוא מתאר את עצמו, שהוא, לעומתה, לא גר בארמון, עובד קשה, ואין לו הרבה רכוש וכסף. "את כל רכושי אני לובש כאן על עצמי", הרכוש שלו כלכך מועט שהוא יכול ללבוש את כל הרכוש על עצמו... בנוסף הוא מזכיר לה שהוא שם בשבילה, בכל מצב "ואת בכייך אני אשמע, גם אם בלחישה..." בבית השלישי הוא כבר נשבר, כואב לו הלב והוא מרגיש שהאהבה הרגה אותו... (נו, בבית הזה אין לי כלכך הרבה מה להגיד) הפזמון מראה על זה שהוא נלחם באהבה... "צועקים על אהבה".. מנסים, אבל זה נורא קשה הדמעות כבר נגמרות ונמאס לבכות והטיפות של הדמעות מסמנות את התקוות שהיו לו... קיצר, חפרתי =] חחח אני לומדת לספרות עכשיו אז.. X: זה משפיע. תבינו.

שלומיתת

New member
חחחחחחח את מלכהD:

אין לי בשביל מה לנתח הנה אור עשתה את זה מעולהD:

אור...

אולי תבואי להחליף את המורה לספרות שלי?
נממ זה יהיה נחמד...תודיעי לי.. מאיפה הבאת את הניתוח הזה?!
שונאת ספרות.

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כע אנחנו מודעים לזה שאת פשוט מתה על המורה לספרותXD

loolilo

New member
חחחח בדיוק :]

חח הלוואי והיו נותנים לנו לנתח בספרות שירים נורמליים.. [אהמ סינרגיה אהמ] ):

timon12

New member
גמאני לומד ספרות, אבל ככה?

חתיכת ניתוח, אני אומר לכם, במקום ללמוד בבתי ספר סיפורים משעממים כמו פראדל ואנטיגונה צריכים ללמד שירים חדשים יחסית. ולא לא של רוני סופרסטאר כי כבר איזו משמעות יש בהם? "אני רוצה את מה שיש לה..?" תמשיכי לרצות. צריכים ללמוד שירים כאלו. יש להם משמעות

טוב אז זה..

מדבר על הנסיכה הוגולילי שחייה בארמון, אבל זהו. כל שאר השיר מדבר בכלל על מישהי אחרת שמנסה לחקות אותה. [סתםסתם גלשתי מהנושא, סליחה
]

הפעם אני לא מוכנה ל:הווווווו

עד ההופעה ביום שישי!:) עוד לא סיימתי עם אהבתי! ני! :)

בהחלט רעיון יפפפה../images/Emo70.gif

אבל מחר מתכונת בספרות ובהחלט לא בא ליי לנתח עכשיו עוד משהו
חחח חכו שתעבור הבגרות שבוע הבא ואז נדבר
;)

תוודה הלך ממש טוב../images/Emo70.gif =]

רק עוד שבוע וביי ביי לספרותת (רגיל.. כי אני גם בספרות מורחב.. נו מגמות וזה..)

למעלה