על שאר משחקי חמישי

Rapgamer

Well-known member
שאר= הכל למעט המשחקים של מינסוטה וניו אורלינס שסוקרו בפוסט של ניר.

קליבלנד- יוסטון: יש מצב שקליבלנד אחת הקבוצות הטובות בליגה? המספרים אומרים שכן. אני לא לגמרי נמצא שם אבל הם for real.

פילדלפיה- מיאמי: ניצחון דחוק של מיאמי בלי שלושת הסקוררים המובילים שלה- באטלר, אדבאיו והירו. ראיתי רק רבע אחרון אותו הובילו לאורי וגייב וינסנט, לצד פרונטקורט של רובינסון, טאקר ודדמון. אם חשבתם על מחסור ביוצרים התקפיים כנראה שבצדק, התקפה לא יעילה של מיאמי שסחטה את השעון וניסתה לנצל את היתרון שבנתה מוקדם יותר במשחק. זה לא בדיוק עבד, ההיט נתקעו על 0 נקודות ב-3 דקות קלאץ' אבל גם פילדלפיה לא בדיוק בוננזה התקפית ובפרט לא בקלאץ'. הבעיות המוכרות צצו, איבודים בפוזשנים מכריעים. טייריס מקסי שיחק ממש טוב, הוא התפתח לכדי סקורר שקשה מאוד לעצור.
פילדלפיה התחילה לקרטע גם בהרכב מלא, הם בדרך כלל לא מפסידים משחקי בית כמו למינסוטה ולמיאמי בהרכב טלאים שכזה.

דאלאס- לייקרס: משחק סופר תחרותי של דאלאס בלי לוקה. שיחקו על פיק אנד פופ של ג'יילן ברנסון ופורזינגיס, שניהם קלעו 20+ והיו על סף אפסט מול לברון וחבורתו.
הלייקרס סגרו את המשחק עם השלישייה המובילה ומסביבם ווין אלינגטון ואוסטין ריבס. הנתון הזה משקף את אוזלת היד של הצוות המסייע, תוצאה ישירה של הטרייד על ווסטברוק. לא יודע בכמה קבוצות בליגה אלינגטון וריבס ימצאו את עצמם סוגרים משחקים. מה שמשעשע הוא שאלינגטון קלע את השלשה שכפתה הארכה 2 שניות לסיום וריברס קלע את הגיים ווינר בשנייה האחרונה, מה שהזכיר לכולנו שוב מדוע אסור לתת לרול פליירס לקחת זריקות בפוזשן אחרון.

סאן אנטוניו- שארלוט: היוורד קלע 41 נקודות ב-3 רבעים, לא שותף ברבע האחרון ולכן גם לא שבר את שיא הקריירה בנקודות (44). אולי הזכיר לנו שהוא בעונה טובה מאוד מתחת לרדאר- 18 נקודות באחוזים טובים מכל הטווחים, 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים, הרבה קבוצתיות ופלוס בהגנה.

יוטה- קליפרס: המסחטה של הג'אז בפעולה והם ממשיכים לתת בראש, ניצחון שמיני ברציפות כשרובם בדו ספרתי. עדיין עומדת השאלה עד כמה הם יכולים להתאים את עצמם לפוסטסיזן.

פורטלנד- ממפיס: ריצת 14-0 של הגריזליס ברבע האחרון בהובלת דילון ברוקס הכריעה את המשחק. ממפיס לא מפסיקה לנצח מאז הפציעה של מוראנט. ברוקס פשוט נהיה שחקן התקפה ממש טוב, מצליח ליצור מכדרור ולהגיע לצבע, בנוסף ליכולת שלו לקלוע סלים קשים. יחד עם היותו שחקן הגנה ממש טוב, המסקנה שהוא פשוט שחקן ממש טוב. טריפל J מתבלט לטובה מאז הפציעה של ג'ה ודזמונד ביין פשוט גניבה, בעונת הסופמור הוא עובר את התקרה שצפו לו הסקאוטרים.
פורטלנד במשבר אמיתי. זה מתחיל מהכוכב שלהם, לילארד שווה פוסט נפרד אז אציין רק בקצרה שהוא החטיא לייאפים שהיה קולע בעיניים עצומות, הוא לו פספוסים גסים בג'אמפרים והוא בעונה הכי חלשה שלו מזה הרבה מאוד שנים. חוץ ממנו אין ממש שיטת משחק, ריבוי גאנרים בלי מצפון והגנה קבוצתית בתחתית הליגה בשנים האחרונות.

סקראמנטו- וושינגטון: ביל קולע 30 ווושינגטון מפסידים לקינגס? נשמע שהם חוזרים לעצמם מהר;). אבדיה היה פרודוקטיבי עם 15 נקודות ועדיין הוא לא מחפש מספיק את הסל, היו מהלכים בהם כבר הגיע לעומק הצבע ונמנע מזריקה.

Krit123

Well-known member
קליבלנד- יוסטון: יש מצב שקליבלנד אחת הקבוצות הטובות בליגה? המספרים אומרים שכן. אני לא לגמרי נמצא שם אבל הם for real.
לא לעניין שאתה גונב לי ככה הוט טייק שמתבשל כבר שבוע. חח סתם נהניתי מהסיכומים כרגיל. במקרה של ניצחון על מילווקי תכננתי להגיד 'בתחילת העונה חשבנו שקווין לאב צריך לעבור לקונטדרית. לא ידעתי שהוא כבר נמצא באחת.'

דאלאס מסוגלת לפעמים להיות קומפטנטית ללא לוקה כל עוד קייפי נוכח. חבל שמוזס לא ממשיך לדפוק מספרים.

ממפיס ממש עשתה סמטוחה במערב, כולן בנו עליה להפסיד קצת ללא ג'ה ולהידחק לתחתית העשירייה, בדיוק ההפך קרה. אם ירוויחו את טריפל J כאופציה אמינה בהתקפה רק יצאו נשכרים מהסטרץ' הזה.

עוד הערה שפספתי על דנבר - זיק נאג'י היה נקודת אור. מצטרף לצוות השידור של דנבר שציין לחיוב את האגרסיביות שלו, הוא פורוורד עם אופי של שחקן חוץ, נדיר לראות אותו מתלכלך ומשחק חזק, אז מדובר בתפנית מעודדת לאללה. איזה באסה עם מרקוס הווארד.

עריכה: עוד חצי הערה - קלדון ג'ונסון עומד על 44% מחוץ לקשת העונה. אם הייתם אומרים שזה המצב הייתי מהמר רושם צפונה מ-20 למשחק, בינתיים בקושי מגרד את ה-15, טיפה מאכזב. כנראה שאי אפשר לשפר חולשות במשחק שלך מבלי לנוון מעט את החוזקות הקיימות, לפחות בטווח הקצר.

נערך לאחרונה ב:

OrEl74

Well-known member
מנהל
במה קליבלנד שונה מוושינגטון?

אני חושב שזאת אשליה שנובעת גם מהחולשה הלא צפויה של ההוקס והסלטיקס ואני מאמין שעד סוף העונה העניינים יתיישרו, ההוקס והסלטיקס יתפסו את מקומן בשישיה הראשונה.

Krit123

Well-known member
במה קליבלנד שונה מוושינגטון?

אני חושב שזאת אשליה שנובעת גם מהחולשה הלא צפויה של ההוקס והסלטיקס ואני מאמין שעד סוף העונה העניינים יתיישרו, ההוקס והסלטיקס יתפסו את מקומן בשישיה הראשונה.
בהרבה דברים. קודם כל ממליץ לך לתפוס תקצירים של הניצחונות שלהם לאחרונה, מבטיח לך שלא תראה שם המון דמיון לוושינגטון. אתה תמצא שם בלוקים בצד אחד שמובילים לשואוטיים בצד השני, תולדה של תכנית משחק יותר מאשר חולשת היריבות.
אולי יהיה שווה להרחיב לאחר המשחק מול הבאקס כאמור. יהיה הולם כי לטעמי ההצלחה של מילווקי השפיעה על בניית הסגל שלהם. בינתיים נתמקד בהשוואה בניהם לוויזארדס, הקבוצות נעו במסלול הפוך - וושינגטון פתחה את העונה עם נתונים הגנתיים מרשימים שלא עלו בקנה אחד עם איכות הסגל או הרושם שקיבלת במהלך הצפייה, בזמן שהקאבס שמרו ברמה גבוהה כמעט מהרגע הראשון ועכשיו הנתונים מתחילים להתיישר בהתאם למה שרואים על המגרש.

הסגל שלהם מאוזן בהרבה מבחינת הגנה-התקפה, אין להם יותר מדי אבדיה או ברטנס שנמצאים שם בשביל לחפות על הנוכחות של האחר, רוב השחקנים נותנים משהו בשני הצדדים. בניגוד לקבוצה מהבירה (מכבי?) שני מובילי הכדור הראשיים הם עושי משחק טבעיים, רוביו עולה מהספסל ומאזן את הספינה.

צריך לומר שוושינגטון שיחקו המון בחוץ עד עכשיו, אז הם צפויים להישאר בתמונת הפלייאין, ושקליבלנד באמת נהנית מהואקום היחסי וכמובן שיש להם חסרונות בולטים. מעניין אותי לדעת אם בוויזארדס קרה שם משהו מאחורי הקלעים כי הארל והאחרים פחות engaged מבעבר.

למעלה