על רקע השמנה

g u y 4 u

New member
אני אומר שדין פרוטה כדין מאה.

למה דיאטה? זה מזכיר לי קטע שהייתי עד לו.... איש אחד שהוא גם אבא ובעל, מכוער כמו הלילה, שיער ראשו מדובלל, גובה מטר ושייבה, רופס כמו מדוזה, שעיר כמו בבון, יושב מול אשתו, כשהבת שלהם מצלמת את אימה....אשתו. על מנת שתחייך (אמא שלה/אשתו), הבעל אומר לבת שלו, תגידי לאמא "בטטה".... ומחייך מאוזן לאוזן מסופק מעצמו. אלה יהיו חייה. ראבק...הבן אדם אדם מתבייש בה!!!!!!!
הבן אדם נגעל ממנה כשהיא עירומה!!!!!!!!!!!!!!!! מה לעזאזל היא עושה איתו? ותגיד/י....גם את/ה עם דימוי עצמי ברצפה? אם מישהי היתה אומרת משהו על איך שאני נראה - היא היתה עפה כמו טיל!!!!! כל כך מהר שלא היה קיר בעולם שיבלום את מעופה.

feralcat

New member
../images/Emo6.gif אבל הוא לא אמר לה "בטטה" ../images/Emo6.gif

וברצינות, הוא לא נגעל ממנה כשהיא עירומה. היא במבוכה- זה משהו אחר. אני חושבת שזה מאוד חשוב להקפיד על העטיפה. ואם אתה בקשר טוב, אז מה, אסור לבקש שיפור?

במבי53

New member
נו באמת../images/Emo122.gif

רק זה היה חסר!! שהוא גם יאמר לה שהיא בטטה!
רמז ואמירה כמו שהוא אמר ורמז - זו מכת מוות לאשה. ובטח היא גם מעדנת את מה שהיא כותבת כאן. קחי בחשבון.

g u y 4 u

New member
על זה אני אפילו מוכן להתחייב...

אין לי ספק שהיא מעדנת את מה שהוא אמר והרבה יותר גרוע...היא מעדנת את מה שהיא מרגישה.

g u y 4 u

New member
הוא לא במבוכה....אני מצטט שוב!!!!

הוא ענה שהוא חושב שאני "מעט שמנמנה" וזה מביך אותו מבחינה של להיראות איתי וכן, הוא נמשך אליי פחות כשאני "אני פלוס חמישה קילו". הוא אמנם עוד לא אמר לה "בטטה"...אבל זה רק בגלל שהם רק כמה חודשים יחד... תני להם כמה שנים ואני מבטיח לך שהוא לא רק יגיד לה "בטטה"... והוא לא רק יהיה נבוך... והוא לא רק ימשך אליה פחות.... שמעתי כבר גברים שמכנים את הנשים שאיתם "הר אדם", "בהמה", "ענקית" וכדומה.... אני חושב שאסור להעיר או לבקש שיפור. אני חושב שזה מכוער. אני חושב שזה מעיד על אדם שטחי ושזה אטום ובהמי.... רוצה? זה מה יש... לא רוצה? את משוחררת החל מרגע זה. אני, את זוגתי אוהב כפי שהיא. ויש מה לאהוב
אני מקווה שזוגתי אוהבת אותי כפי שאני. אילו הייתי יודע שהיא חושבת אחרת - מזמן לא הייתי שם.

g u y 4 u

New member
רק מהשורה השלישית?

אגב...זה סיפור אמיתי לחלוטין.... שכחתי לציין שהוא גם מרכיב משקפיים על הפרצוף ירח העגול שלו...

g u y 4 u

New member
חחחח....ככה זה בטוח ישפר מצבה.

זה בטוח ישפר את הדימוי העצמי שלה. שכחת לומר שהיא גם השמינה....

נומלה

New member
ואז הוא יוכל להתבייש מהתסרוקת שלה

אורך החצאית גודל המחשוף אבא שלה נימוסי השולחן שלה מחק את המיותר.

נומלה

New member
לא מצחיק

לא מספיק שהחבר שלה מקצץ לה את האגו היא צריכה לקרוא את ההומור שלך?

אייבורי

New member
עניין של טעם

אבל לא החבר מקצץ לה את הבטחון העצמי. הוא חושב שהיא שמנמונת מידי ואוהב רזות, יש כאלו שאוהבות גבוהים אחרות אוהבות גברים במכנסוני טייץ שיודעים לרקוד. בטחון עצמי של אדם לא מקוצץ או גדל מזה שהאדם לידו הוא בעל טעם כזה או אחר. בכלל השמנה [מעבר לקטע הבריאותי] הפכה ללא סקסית בדיוק כמו שמעשנים היום הם מחוץ לאופנה. החברה שמה תגית של רזה = שווה, זה אולי מקצץ לחובבי האוכל את המצב רוח לנשנש. בכל מקרה כאשר אדם מאבד את חוש ההומור שלו, שום חמישה קילו לא יעזרו לו ואני ממליץ באופן גורף, להמנע מלקרוא אותי זה עלול לעצבן נורא [או להצחיק, תלוי מי קורא]

רפסודיה

New member
אם את עצמך מרגישה טוב עם איך שאת נראית

מדוע שתתפשרי על מישהו שלא מרגיש נוח עם המראה שלך?

g u y 4 u

New member
הוא לא "לא מרגיש נוח"

הוא מתבייש באיך שהיא נראית.... וציטוט:הוא ענה שהוא חושב שאני "מעט שמנמנה" וזה מביך אותו מבחינה של להיראות איתי וכן, הוא נמשך אליי פחות כשאני "אני פלוס חמישה קילו".

רפסודיה

New member
אכן. לומר שמביך אותו להראות איתה

ושהוא נמשך אליה פחות אלה התבטאויות שמשקפות כי איננו רוצה אותה כפי שהיא. זה משמעותי גם אם הכיר אותה פחות החמישה ק"ג האלה, במיוחד לאור העובדה שהם יוצאים רק כמה חודשים.

chenby

New member
לי היום ברור

שאדם שלא יקבל אותי כמו שאני, לא צריך להיות לידי.. שילך להיות מבקר המדינה.. מה שכן ברור לי - שכשלך יהיה טוב עם עצמך ועם הגוף שלך (תרא את ממ"ב למשל - היא מדהימה! ותפסה את אנחל לכמה זמן - את חושבת שהיו לה רגשי נחיתות?)את לא תמשכי אלייך את הביקורת הזו - כי את לא תהיי במקום הזה. ברגע שהיה לך חוסר בטחון עם עצמך, הגיעו המחשבות שחבר שלי לא נמשך אליי, החזקת במחשבות האלו, האמנת שהן נכונות (כולה מחשבות כן?) והנה, המציאות הראתה לך שהן נכונות - קוראים לזה חוק המשיכה. מה שאני אתמקד בו - יהיה לי יותר ממנו. בגלל זה לא משנה איך אני נראית אני אומרת לעצמי - אני כוסית! גם כשהבטן שלי נפוחה, ואני יודעת שבלסתי ואני עוד אתחרט על זה, אני עדיין אומרת - איזה כוסית! כי זה תמיד אני לעצמי. למה כשאת לבד עם עצמך זה לא מפריע לך? כי טוב לך עם עצמך ואת היחידה שיודעת איך להתנהל עם הגוף שלך. אבל ברגע ששמים עוד אדם, צצות מחשבות - ומחשבות יוצרות מציאות. אז ממליצה לך בנוסף להחלטות יחסיכם לאן (אני לא היית נשארת עם אדם שבא בביקורת על הגוף שלי, וזה גם קרה..) לשים לב איפה תשומת הלב שלך ממוקדת - באילו מחשבות, אילו אמונות על עצמך. ותתחילי לעשות עבודה וליצור לעצמך אמונות חדשות. כי מה שתאמיני בו, תמיד יתגשם במציאות שלך.

למעלה