על רקע השמנה

על רקע השמנה

אני יוצאת עם מישהו כבר כמה חודשים וכבר בהתחלה של הקשר בינינו הרגשתי שיש לו איזושהי ביקורת על איך שאני נראית. ובאופן סובייקטיבי לחלוטין אני חושבת שאני יכולה להעיד על עצמי שאני לא נראית רע. זה לא היה במובן של "איך את מתלבשת". אלא בתחושה שלי ואי אפשר הרי להתווכח עם תחושות, שהוא לא מרגיש בנוח עם איך שאני נראית בעירום. מיותר לציין עד כמה זה מביך אותי. לפני כמה ימים שאלתי אותו מפורשות, מה הסיפור שלו. אז הוא ענה שהוא חושב שאני "מעט שמנמנה" וזה מביך אותו מבחינה של להיראות איתי וכן, הוא נמשך אליי פחות כשאני "אני פלוס חמישה קילו". אני חושבת ששנייה אחרי שהוא אמר את זה הוא נבהל מהמילים שיצאו לו מפה. אבל זה לא מנע ממנו לנהל איתי שיחת דרך אגב על ניתוחים פלסטיים ודיאטות כרוב-שסק-חצילים למיניהן. בכל רמה אחרת היחסים שלנו טובים. אני מסוגלת לתקשר איתו ואנחנו מסכימים על מרבית הדברים. רק בכל הקשור למראה יש לנו חילוקי דעות. ואני תוהה עד כמה זה משמעותי להמשך היחסים שלנו, כי מבחינתי, בחור שלא נמשך אליי כשאני שוקלת כמה קילוגרמים יותר משאני שוקלת בדרך כלל, הוא לא בחור שאני רוצה להיות איתו.

seeyou

New member
לא חושב שרק בגלל "מעט שמנמנה" לא נמשך אליך

אם זה קשר בתחום יזיזות בלבד יתכן שכן אם זה קשר רחב יותר ייתכן שזה רק תרוץ לפרק את החבילה. יוסי

g u y 4 u

New member
הכנות? זו הבעיה?

וואלה?

במבי53

New member
הוא לא מקבל אותך במו שאת

נשמע מאד לא לענין לרמוז לך על דיאטות או ניתוחים פלסטיים. אני אישית לא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו שמעיר לי על חיצוניותי ורומז לי רמיזות. יופי שהוא כנה. תסיקי מסקנות. את לא רוצה מישהו שלא מקבל אותך כפי שאת. מה יהיה אחרי לידות? אם תעלי במשקל? את ורק את אחראית למראה החיצוני שלך (כמו גם הפנימי..) ואת לא יכולה לבצע שינויים בגופך רק בגלל שאיזה גבר שאת יוצאת איתו כמה חודשים (ובכלל..) מבקש זאת ממך. ואם יתפרק הקשר הזה והבא בתור יאהב אותך שמנמונת? כל הדיאטה / ניתוחים פלסטיים שעשית ילכו לפח.... לא חבל על הכסף/מאמץ?
בקיצור - מסכימה בהחלט עם מה שכתבת בשורה האחרונה שלך.

זה מטריד ולא נעים בכלל,

בחיים לא הייתי מסוגלת לצאת עם בחור שרומז שאני לא לטעמו מבחינת המראה, אני רזה וחטובה אומנם, אבל היו לי תקופות שהייתי מלאה קצת, ואף פעם לא היה מישהו שנתן לי הרגשה שהוא לא נמשך אליי ובטח שלא אמר לי את זה, אני חושבת שזה מעליב כי בחורה ניזונה מתשומת לב והערפת אהבה אליה ולגופה, אז ברור שמישהו שמדבר על דיאטות וניתוחים פלסטיים(?!?!), אחרי שהעיר למישהי שהיא מעט שמנמנה, זה מישהו שדכאי לחתוך ממנו. כל בחורה רוצה ומגיע לה שיהיה לה גבר שיאהב אותה, בתור אישה, עם כל המכלול שלה ויימשך אליה בזכות מה שהיא עם כל ס''מ בגופה וכל ק''ג בגופה, ושידע להראות את זה. זה דבר חשוב ביותר, אחרת תשארי אכולה בחוסר בטחון. וקשה לי להבין מישהי שמסוגלת לשרוד את ההערות האלה, הרי אם הוא לא יכול להסתכל עלייך בהערצה, בתשוקה, ולא יכול לגעת בך בחשק, ברעב, ובאהבה אז יהיה קצת קשה לנהל אינטימיות... הבן זוג שלי תמיד שם עליי ידיים מנשק מחבק ומראה לי שהוא נמשך אליי במבטים, במילים, במגע... נראה לי מאוד קשה להתנשק להתחבק ולהגפף עם מישהו שלפני שעה-יום-יומיים-חודש אמר לך במפורש שלא ממש נמשך... האינטימיות תעלם, הבטחון שלך יעלם, תתחילי להיות קפואה ונוקשה, וכשתזדיינו רק תחשבי לעצמך "אני שמנה אני שמנה"..... זה לא לעניין.

במבי53

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

כשגבר מעיר לאשה על חיצוניותה - הדרך להורדת הביטחון והדימוי העצמי היא קצרה מאד! לעומת זאת, אין תחושה נפלאה מזו כשגבר מחמיא לאשה על חיצוניותה ואוהב את מראה. זה נותן לה תחושה של נחשקת, סקסית, נשית, וכמובן אוטומאטית משפיע על התנהלותה ומה שהיא משדרת. אותו כנ"ל לגבי גברים, שיקבלו מחמאות מאשה. בעיקר מאשת חיקם

g u y 4 u

New member
../images/Emo6.gif...

אהההה.... זהו. גמרתי.
מה עוזרות מחמאות? אני מעדיף מעשים על מחמאות. את המחמאות הכי שוות אני מפזר על עצמי בעצמי.

במבי53

New member
מדובר על זוגות שנמצאים יחד

שממילא מקבלים
ותוך הביחד הזה יש גם מחמאות הדדיות. קפיש?

g u y 4 u

New member
אני חוזר ואומר...

אני בזוגיות. אני מחמיא לה. היא מחמיאה לי... אבל אני עדיף מעשים על מחמאות. כלומר, אני מעדיף שתעשה ולא שתחמיא לי. רק מעשים. מחמאות מצידי - אאוט!!!

במבי53

New member
זה כי יש לך נטיה להיצמד למטרה

קלטתי את זה מזמן אצלך... לעיתים אתה שוכח את הדרך. לדרך יש ערך עליון לפני המטרה. זה כמו שתיגש לביצוע המשימה במיטה - ישר ולענין. בלי משחק מקדים, למשל. (להלן המטרה) אולי עבורך זה סבבה, אבל קח בחשבון שהצד הנשי זקוק למשחק המקדים ולהבעת הרגש (להלן הדרך)

g u y 4 u

New member
איזו נטיה?

כמה שאת טועה..... אבל זה בסדר. אני לא מצפה ממך להכיר אותי לכן אני מקבל באהבה ובהבנה את "אבחנתך". חוץ מזה שאין הנחתום מעיד על עיסתו. יש דברים שאני מונחה מטרה לגביהם ואני בעיקר ברור וחד משמעי. בנושאים אחרים אני לא מציב מטרות. אל תנסי לתאר איך אני במיטה, מה הנטיה שלי והדרך שבה אני נוהג. זה לא יוצא לך טוב. לגבי בת הזוג שלי, אני יודע כיצד לנהוג. כל מה שאני אומר הוא שאני לא זקוק למחמאות מבת הזוג. זה לא אומר שאני לא מרעיף עליה מלוא החופן ועוד קצת...

במבי53

New member
לא תיארתי אותך

רק נתתי דוגמא
וחשבתי שמדברים על הכלל, לאו דוקא עלינו באופן אישי

g u y 4 u

New member
אני אני אזכיר לך....

כתבת "זה כי יש לך נטיה להיצמד למטרה‬ .... קלטתי את זה מזמן אצלך... לעיתים אתה שוכח את הדרך.".
כי יש לך נטיה...
קלטתי את זה מזמן אצלך...
לעיתים אתה שוכח... ואת התכוונת באופן כללי? אז מה, בא לך למרוח אותי על הבוקר?

g u y 4 u

New member
תגידי.....

מה נסגר איתך? הבן אדם דוחף אותך לפינה שלא תצאי ממנה. איך את מסוגלת בכלל לשקול להיות עם מישהו שלא אוהב אותך כמו שאת? את מזמינה לעצמך חיים אומללים. עם דימוי עצמי נמוך בקרשים. אז את מסתדרת איתו חוץ מזה שהוא מתבייש בך? וואלה? הוא נפלא חוץ מזה שאת דוחה אותו בהיותך ערומה? וואלה? הוא מושלם חוץ מזה שהוא לא סובל את האריזה שנולדת איתה? וואלה? אז יש לכם אחלה יחסים... תמשיכי איתו עד קצה גבול החיים. ותקני שפכטל.... שתוכלי לגרד את הכבוד העצמי שלך מהרצפה בכל פעם שהוא ידרוך עלייך.

feralcat

New member
תגיד...

אתה שמן?
אתה אומר לה לזרוק במקום דיאטה? אפשר לקנות בן זוג מתאים כמו ירקות בשוק? הוא דוחף אותה לדיאטה. איזה פינה ואיזה נעליים?

למעלה