על רזון והמדיה

אני איתך ../images/Emo29.gif

מניעים שונים, רובם כלכליים כנראה, חלקם נובעים ממעצבי אופנה ודעת קהל שהם גיי והיו מעדיפים מראה נערי יותר, רק שאלה נשים, אז בואו נעשה אותן דחליליות ודקיקות גו וגיזרה. הו, הנה, זה נראה כמו בחור ממש ממש גבוה... בנוסף, כפי שזה מוצג תרבותית היום, אז השמנה נתפסת כחוסר שליטה. ולכן, כביכול לא רצויה כמודל. ואין לזה כל קשר למיניות נשית. זה עניין של כוח. וזה יותר גברי במקרה הזה. אפשר לשאול הרבה מאד שאלות על מדוע התרבות שלנו מעוצבת כפי שהיא. לא רק בענייני רזון והשמנה. אני מורטת את שערותיי בעצמי כל כמה שעות בעניינים דומים
והמדהים הוא שנשים רבות לוקחות חלק בעיצוב הדימוי הציבורי המעוות הזה, וסובלות ממנו בעצמן קשות, הפרעות אכילה ושאר סיבוכים, וממשיכות. הרס עצמי במלוא אונו. דחייה עצמית מכאיבה. משחקות את המשחק. יש לי עוד, אבל די לכרגע. ממילא המילים לא יוצאות ממש חלק
תודה על הנושא. הוא מאד מאד נוגע לי. עונג

ToryMaster

New member
אמרת הפרעות אכילה

וגם אמרת השמנה וחוסר שליטה ברצף. גם רזון הוא חוסר שליטה כל כך הרבה פעמים :-\

../images/Emo24.gif

נוצר עיוות תפיסתי כל כך גדול. ומכאיב. וכתוצאה מכך נשים באמת מאבדות שליטה על חלקים בחייהן, לא משנה לאיזה כיוון ד"א (עודף או חוסר שליטה כביכול). חלקים הקשורים לאוכל, משקל, מראה, צורה, עור, שיער. הצורך להידמות לדימוי מסויים (ראי מקרה התכנית האיומה הזו, שרק שמעתי עליה, על הבחורות שעברו ניתוחים פלסטיים ולבסוף נדמו כשורה של בובות מנותחות מפס יצור.) יוצר מצב בלתי אפשרי עבור מי שבאמת מנסה להגשים אותו. זה טירוף בעיני. ורבות חיות בתוך זה.

דווקא לא.

זה לא שהכירחו אותן, הן רצו בזה, וביננו, התוכנית הדוגמניות הרבה יותר גרועה, כואב לי רק להסתכל על הפרומו.

ToryMaster

New member
שימי לב

בשום מקום לא נטען שם שהכריחו אותן, אבל עצם העובדה שהן היו מוכנות להסתכן כל כך הרבה ולעבור כאבים כאלה, זה פשוט איחס. וגם הדוגמניות נוראית.

חשבתי על זה

ואת יודעת, אולי באמת בגלל שהיום בעולם המערבי קיים שפע, יש יותר מידי מהכל, אז רזון מתפרש כשליטה. מה שמביא אותי למסקנה שהחברה המערבית המודרנית שלנו סותרת את עצמה. מצד אחד, התקשורת משדרת "תקנו כמה שיותר, תאכלו כמה שיותר, תגדילו ארוחה, תבלו כמה שיותר, תחיו את הרגע בלי לחשוב על המחר" ומצד שני היא אומרת "תהיו רזים, רזון מסמל שליטה, איזון". וההוכחה לכך, היא הפירסומת של מירי בוהדנה מפרסמת את בורגר קינג. איזה עולם רקוב.

מסרים כפולים

זה שם המשחק. זה מדהים שמישהי עוד יוצאת נורמלית עם כל זה. משגעים אותנו מהרגע שאנחנו נולדים. משחקים בנו אלא אם כן אנחנו מתנערים מכל זה
תרבות צריכה (אנחנו באמת צריכים
): מבואסים? מתוסכלים? לא בטוחים? אז תשתו אלכוהול כדי להשתחרר... ואז תקחו כדורים נגד כאבי ראש להנג אובר... וגם סיגריות לתוך כדי... אז גם טיפות עיניים ליובש ולעשן... וגם כדורים נגד שיעול בשביל החנק... ותתקינו מעלית כי כבר אי אפשר לעלות במדרגות בקוצר נשימה... וגם חומרי סיכה לנשים כי אתן בכלל שיכורות תוך כדי והגוף שלכם בכלל לא בעניין... וגם דאודורנטים ובשמים, כי הריח שלכם לא בסדר כמו שהוא... וגם תורידו את כל השערות שלכם, כי זה מגעיל... וגם תשתילו שערות בראש, כדי שלא תהיו קרחים... וגם תאכלו זבל, כי זה אופנתי ומהיר... ואז תקחו כדורים סותרי גזים, כי זה לא תרבותי... ומשלשלים כי יש לכם עצירות מרוב חוסר בפעילות גופנית... ורגע, קצת עצבנית היום ולא בא לך, קחי איזה כדור, יעבור לך... אני יכולה להמשיך
לתאר את משחק השיעבוד
עונג

טושית18

New member
אני מסכימה איתך לגמרי...

בגלל הדחיפה של התקשורת לרזון-בנות טיפש עשרה מגיעות למצבים של לפני מוות, אנורקסיה קשה,בולמיה,הרעבה עצמית ומחלות נפשיות,המון תסכולים ,פחדים,חוסר שביעות רצון מהגוף שלהן,חוסר נוחות במיניות. למה? לדעתי זה לא צריך להיות ככה...אני הייתי ממש שמנה. ירדתי המון המון במשקל,ולאחרונה עליתי 17 קילו(חצי ממה שירדתי בערך) חזרה-ואני מרגישה מצוין עם עצמי! יש לי יותר מחזרים מאיי פעם,חיי מין ואהבה הרבה יותר נחמדים(למרות שחודש אני לבד...מאז שנגמר האחרון) ולא צריך להיות כולם רזים.

mitzy21

New member
הממממ

אני יודעת שאת צודקת, ואולי אני כבר כ"כ 'בתוך זה' אבל אני לא רואה בשומן שלי (ויש ממנו) משהו סקסי. לעומת זאת אני לא חושבת גם שרזון שדוף זה סקסי... לדעתי זה צריך להיות באמצע, 'רזה בריא'
אם אתן מבינות למה אני מתכוונת. אם אצטרך לתת דוגמאות כדי שתבינו למה אני מתכוונת אז היא רזה באופן מכוער

mitzy21

New member
והיא

רזה באופן סקסי, רזה עם 'בשר על העצמות', רזה בריאה

mitzy21

New member
הכוונה לזה

סורי מנהלת, תמחקי את ההודעה הקודמת אם אפשר..

למעלה