על רגל אחת
נ ניקול מחיפה New member 26/8/02 #2 מדהים מה שכתבת והציור שמתלבש על האמור.. זה ריגש אותי חחחחחח טוב אני והריגשיות שבי
ר רותי ירושלמית New member 26/8/02 #6 שוב תודה אני לא חדשה ברישום ... לא רוצה להשביץ אך עשיתי את זה על רגל אחת כ 15 דקות בין טלפונים לתיוקים אולי מחר בין עבודות המשרד אצייר עוד חלק תודה
שוב תודה אני לא חדשה ברישום ... לא רוצה להשביץ אך עשיתי את זה על רגל אחת כ 15 דקות בין טלפונים לתיוקים אולי מחר בין עבודות המשרד אצייר עוד חלק תודה
B barbar New member 27/8/02 #9 מעניין הציור טוב, אבל... הקווים קשים ושבורים, וחלקם נראים מאולצים, הייתי מוסיף קצת מעברי גוונים כדי ליצור נפח. חסר לי משהו ברגש של הציור
מעניין הציור טוב, אבל... הקווים קשים ושבורים, וחלקם נראים מאולצים, הייתי מוסיף קצת מעברי גוונים כדי ליצור נפח. חסר לי משהו ברגש של הציור
J Julia L New member 27/8/02 #10 לא מסכימה בסך הכל, כמו שהיא אמרה, זה רישום מהיר של כף הרגל שלה. לא לכל ציור צריך להכניס את מחשבותינו העמוקות על מהות חיינו והגורל וכו´ וכו´. תרגיל פשוט, זה הכל.
לא מסכימה בסך הכל, כמו שהיא אמרה, זה רישום מהיר של כף הרגל שלה. לא לכל ציור צריך להכניס את מחשבותינו העמוקות על מהות חיינו והגורל וכו´ וכו´. תרגיל פשוט, זה הכל.
B barbar New member 27/8/02 #11 אני גם לא אין קשר למהויות- גם לרישום מהיר יש אכויות מדידות כמובן שאין כאן עיניין של נכון או לא, הרישום עומד יפה בזכות עצמו אבל לדעתי קווי הרישום המהירים יכולים להציג יותר דיוק, חדות והבעה
אני גם לא אין קשר למהויות- גם לרישום מהיר יש אכויות מדידות כמובן שאין כאן עיניין של נכון או לא, הרישום עומד יפה בזכות עצמו אבל לדעתי קווי הרישום המהירים יכולים להציג יותר דיוק, חדות והבעה