על קריסטין....

שני BSB

New member
על קריסטין....

היא בהריון!!!!- מתקדם!! ראיתי ששמתם פה 2 תמונות שלה... אז ככה התונה הראשונה שהיא לבד- היא בכלל לא היתה נשואה לקווין- זה מהתקופה שהם היו חברים. והשני עם קווין, היא רק בחושד הראשון- ולכן לא רואים כלום. אבל יש לי תמונה מהגראמי- היא ממש שמנה שם....

bsb girlll

New member
תגידי משהו...

את יכולה לשים את התמונה שיש לך מהגראמי כאן? ואיך את יודעת שהיא באמת בהריון? הסקת את זה לבד מאיזה תמונה או ששמעת מאיזה מקום?

howiefan

New member
את בטח מתכוונת ל -

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=302&firstmsg=20 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=2978010&id=302

bsb girlll

New member
בסדר אבל...

אלה דברים שאתם כתבתם כי ראיתם את התמונה שקריסטין נראית קצת שמנה. זה לא אומר כלום... אני שואלת אם ראיתם את זה באיזה אתר שלהם או קראתם את זה באיזה מקום שאמרו "קריסטין בהריון" ושזאת עובדה ולא השערה...

howiefan

New member
קיבלתי את התמונה

מחברה טובה, יותר מבוגרת ממני שחיה בארה"ב, ומעריצה של הבוייס זה שנים (לפי מיטב זכרוני מהקמתם הראשונית, משהו כמו - 1993), ובקשר אישי איתם. עליה, אני סומכת. ולפי התמונה, אלא אם כן היא התחילה לאכול הרבה (ולא נראה לי), קריסטין בהריון, אין שום דרך אחרת להסביר את זה, לפחות חודש שלישי.

bsb girlll

New member
אולי...

אבל היא גם לא כזאת שמנה שם... חוץ מזה אני מניחה שאם אנחנו יודעים את זה העיתונות הייתה יודעת קודם ולא שמעתי על זה שום דבר... בקיצור, נחכה ונראה...

שני BSB

New member
היא כן....

תראו קריסטין דוגמנית, ורקדנית- היא לא יכולה להיות שמנה!! יש לי תמונות שלהם ביחד שהם היו במסיבה של מדונה ( נו, מתי שהיא התחתנה...) וקריסטין היתה שם ממש רזה....

Kim Carter

New member
לפי דעתי הי בהריון ../images/Emo121.gif

כי זה פשוט נראה בתמונה וחוץ מזה זה נורא מתאים וטבעי עכשיו..... כאילו אחרי החתונה והכול.... לא? שלכם,
Crazy~Kim-Kim
שחולה על ניק המתוקי!!!!!!!!!! (דיי, השתגעתי.... טוב... אל תשימו לב לזה...)

bsb girlll

New member
חחח...

יודעת מה? הלוואיי שהיא בהריון! אם לא הצלחתי להשיג את המקור, לפחות יהיה לי סיכוי עם הג´וניור...
סתם סתם בצחוק... אם יהיה לו בן ניראה לכם הוא יסתפק בפשוטת עם שכמוני? ועם אבא כמו שלו, וואיי וואיי איך הוא יראה...

ליאתגל

New member
מה באמת?

תגידי באיזה מקום גרה החברה שלך היא גרה באותה עיר של הבקסטריט איזה עיר הם נמצאים עכשיו? איפה הם גרים את יודעת איפה גרים לפחות חלק מהם? סליחה על כל השאלות אבל אני מתה לדעת אה שיהיה לקווין וקריסטין מזל טוב אם זה נכון שהיא בהריון ושהיה להם רק טוב בחיים וגם לילד אחרי הכל אם אוהבים מישהו והוא אוהב מישהו אחר צריך לדעת לאחל לו טוב ולא רע שיהיה מאושר עד סוף חייו

למעלה