על קילור וקולרים

Whip

New member
חוץ מאלה

שהם לא חבויים. אולי הם ונילים לטנטים, אין לדעת.

אנה מיי

New member
לי זה עושה את זה הרבה יותר כשזה רק חלק מהסשן עצמו

מעדיפה בחיי היום יום להסתובב עם מפתח של חגורת בצניעות שלו על הצוואר שלי, אם כבר אני הולכת עם משהו :)

Whip

New member
לא מומלץ

לנשלטת לחשוב.
אבל אם את חושבת רק כשאת שולטת, אז זה בסדר

UltraL

New member
גם פרקטי גם משמעותי

יש לי כמה קולרים , חלקם שמשו למשחק / תקופה לפני קולר משמעותי
הרי קולר יש לו משמעות בסיסית שמזהה שפחה ככזו
ויש לו גם שימוש מעשי שאתה יכול למשוך אותה מהמושפה או לקשור אולה לכל מקום
יש לו משמעות של שיכות כאשר הוא ניתן ככזה ויש מי שכותבים את שם האשון ב'ולר השפה שלא יהיו טעויות זיהוי לגבי בעלות

אם לדבר על התקופה האחרונה, נתתי לאשתי קולר יפה מעור ליום נישואין שמשמש למסיבות או סשן.
לאחר מכן סיכמנו למצו לה קולר יום סימלי אבל קל אחד בקהילה יבין שזה קולר וגם תלויה של טבעת הנישואין שלה.

Whip

New member
יפים!

הראשון מסווה יפה, רחב כך שהוא נראה כשרשרת ורק יודעי ח"ן יזהו בו קולר,
ובשני אהבתי את הצבע, גיוון מעניין לחדגוניות השחור-השחור הזה

Whip

New member
אני מהאולד סקול

בעבורי לקילור יש משמעות עמוקה, משמעות של חיבור אמיתי, של התחייבות.
&nbsp
כשהגעתי לקלר זה אחרי תקופה ממושכת יחד, אחרי הכירות עמוקה, כשהגיעה ההשלמה שאיתה אני רוצה להיות בזוגיות בדסמית.
משהו כמו טבעת של ונילים, רק בדסמית ובלי הרבע עוף והבורקס של אייבורי

&nbsp
לא דרשתי ללכת עם הקולר לכל מקום בגלל מגבלות טכניות והרמות גבה, אבל בהחלט אפשר ליצור וריאציה תכשיטית יותר, ואיתה ללכת ביום יום.
&nbsp
בעיני יש לקילור משמעות של סימון, של שייכות. זה אבן דרך ביחסים, כך שלעולם לא אעניק קולר בצחוק, לא משנה כמה היא תבקש. לקנות תכשיט אפשר, להשתעשע בקולר ורצועה בסשן גם אפשר, אבל לקבל קולר "אמיתי" - זה לא ייעשה כלאחר יד.

aPeach

New member
אני עם וויפ בבית הספר של פעם

עבורי הקילור הוא בעל משמעות עמוקה של שיוך ושייכות, של בעלות. והמילים הללו נוגעות במשהו עמוק בנפש הנשלטת שלי.
אצלנו, איך לומר, לא הגענו לרמה הזו עדיין. עד כמה שזה מצחיק לומר זאת על זוג נשוי. כנראה הזהות הבדסמית שלנו עוד טרייה מדי.
יום אחד, אם וכאשר נצליח לשמור על גחלת יחסי ה D/s שלנו מספיק חזקה בכדי להפוך למשהו משמעותי יותר, נוכח יותר, גם תוך כדי טירוף היומיום והשגרה, אולי זה יגיע.
אני מקווה שזה יגיע. אני משתוקקת שזה יגיע. אבל אני הסאבית. אז אחכה בסבלנות.

A לוןA

New member
מסכים לחלוטין

כשהשתמשתי בקולר אבל זה היה מוקדם עדיין לקלר- דאגתי להדגיש - זה רק קולר פרקטי, קולר אימונים. זה לא קילור, במשמעותו העמוקה.

matteryou2

New member
יש לי כמה סוגים של קולרים

שרשרת עם טבעת מושחלת ליום יום, קולר עדין לאירועים, קולר עבה לסשנים, וה-קולר שקנינו יחד.
לכל קולר חוקים משלו. זהו כלי שחשוב לי. זה עוזר להוריד ולהרים חזרה מנטלית.

matteryou2

New member
אין שימוש מדויק, הוא שמור לחוויות חזקות יחד

בעיקר שיש פנטזיה חדשה שאנחנו מגשימים אחד לשני
(אני אומנם בצד השולט של השוט, אך גם מתמסר אליה כשיש לה צורך לקבל את השליטה שלי ממני)
&nbsp

אז ככה...

מאז ומתמיד אהבתי מה שנקרא מחרוזות-קולר (את התכשיט). זה תמיד היה מגניב בעיניי ואהבתי את הלוּק. כשהייתי בתיכון קראנו להם צ'וקרים, וכל הזרוקים והפריקים הלכו איתם

&nbsp
בהקשר הבדסמי לא התלהבתי מזה בכלל. זה לא היה קו אדום, אבל מאוד לא התחברתי.
אבל דברים משתנים, כידוע.
הבנתי שהתחושה שלי בנושא השתנתה, כשיום אחד, בהקשר כלשהו, הוא אמר לי שהוא מעולם לא רצה לקלר אותי - ואני זוכרת שהיה לי קצת חבל. להפתעתי.
ואז יום אחד הוא אמר לי שמתישהו הוא יקלר אותי, ממקום של כבוד ושייכות - ופשוט קיבלתי צמרמורות של עונג וציפיה בכל הגוף. כמו התחושה הזאת לפני שעומדים למתוח גבול או לנסות משהו חדש - אתם בטח מבינים על מה אני מדברת...
הרגשתי שהוא ציין את נושא הכבוד והשייכות כדי להיות זהיר איתי, אולי לבחון את התגובה שלי, ולהבטיח לי שזה לא ממקום מקטין.
אבל הוא לא היה צריך - זה בדיוק מה שאני הרגשתי כלפי זה בשלב הזה, ונורא נורא רציתי בזה

ציפיתי בהתרגשות גם לחלק המעשי של זה - וגם לרגשי. המנטלי - מקיף את הכל.
&nbsp
זה גם החמיא לי, באופן מאוד משמעותי וייחודי - כי למרות שהוא רב ניסיון, הוא מעולם לא קילר אף-אחת לפניי. זה גבול שהוא מתח איתי, וזה משמעותי מאוד ומיוחד בעיניי. יותר משאוכל לומר במילים.
&nbsp
לגבי הפרקטיקה - יש לנו קולר פונקציונלי ויפה לסשנים (אפצ'י! אלרגית למילה אבל אין ברירה הפעם...), ויש לנו מחרוזת-קולר שבחרנו יחד והוא קנה לי.
כמי שאוהבת מחרוזות כאלה, יש לי לא מעט צ'וקרים שהם פשוט תכשיטים, וכיום הם מתחברים לי גם לחלק הבדסמי שבי.
יש אחד יפהפה שקניתי לי כשנתקלתי בו באיזה יריד, כי יש עליו סמל משמעותי לי אישית וגם לשנינו יחד. אז למרות שזה לא משהו שהוא בחר וענד לי- גם האחד הזה מרגיש אישי ומשמעותי ומתחבר לי לנושא בכלל ואליו בפרט :)
&nbsp
לעולם לא הייתי יכולה ללכת עם אותה מחרוזת ולא להסיר אותה. לישון עם זה זה בלתי אפשרי בשבילי (תחושת חנק), אבל מעבר לזה - בגלל שאני חובבת תכשיטים - יש לי המון והתחלופה גבוהה וצבעונית. לדרוש ממני לא להסיר אותה ולא להחליף אותה - יהיה לבטל חלק ממני, והוא לא יעשה זאת לעולם.
אבל גם מבלי שיבקש - תמיד תמיד יש עליי סמל שייכות כלשהו. אני חובבת צמידי רגל בהקשר הבדסמי, כי זה כמו השפחות של פעם ואין מתאים מזה בעיניי, ויש לי גם טבעת וצמיד. המגוון רחב, אז תמיד יש לי תכשיט שייכות לשאת עליי. גם כשאני ישנה

למעלה