על קו הסיום - התיעצות ....

קובי2003

New member
על קו הסיום - התיעצות ....

חברת מזון חדשה אשר בונה את המותג שלה בימים אלו מחפשת משרד פרסום . חקרנו נפגשנו שמענו קיבלנו הצעות מחיר רעיונות והקשרים וצימצמנו את הרשימה ל 2 . מקאן טופר ( מבית מקאן אריקסון ) VS ענבר מרחב שקד . אנחנו אמורים להיכנס לשוק מאד תחרותי , מולנו יעמדו אריות שברגע שנציק להם טיפה ישלפו ציפורניים וישפכו לא מעט כסף . מהי המלצתכם , ואם אפשר גם אז למה ? מי לדעתכם יעשה את ההשקה בצורה הטובה ביותר וידע בעתיד גם לשמר את הלקוחות שלנו תוך ניצול נכון וחכם של המדיות השונות. יש לי דעה משלי אבל אני מעדיף לכתוב אותה אחרי שאראה קצת תגובות , כך אולי היה חכם יותר . תודה רבה.

קולמוס

New member
לך על ענבר מרחב שקד

מקאן טופר חזקים בדרושי הייטק ותרופות, ענבר מרחב שקד יותר קריאיטיביים, רעבים, ויחסי ציבור..אמרת ספי שקד :)

yali

New member
גם אני מפרגנת לשקד

ספי מבריק וחתום על הרבה הצלחות !

מה ענבר מרחב עשו לפני שקד?

הכל מריח יחצ"נות טהורה. בחיים לא שמעתי עליהם לפני ספי, אפילו שמגיע מברוק כי מאז גדעון עמיחי לא היה מצב שבו תוספת של אדם אחד או צוות הקפיץ כל-כך את המשרד.

johny_abola

New member
ובעצם

השאלה אם אתה מכיר את כל הסיפור שמאחורי הבאת גדעון לשלמורים...

עכשיו הסתקרנתי

היה סיפור מעניין מאחורי הבאת גדעון? אני מריח אש? כי אני רץ להביא את התפוחי אדמה. ברצינות, נשמח לשמוע את הסיפור.

johny_abola

New member
זה נשמע מעט לא רציני...

אתה אמור לקבל החלטה על משרד פרסום ומקווה שיפתרו לך את ההתלבטות בפורום באינטרנט?? מבלי לזלזל במי שענה לך חו"ח - מאיפה אתה יודע מי הם ומה הם?

קובי2003

New member
תהיה בטוח שלא לפי הדעות בפורום ....

יחד עם זו לשמוע עוד הערות והארות לא מזיק .

קובי2003

New member
ואגב את ענבר מרחב שקד אני מכיר

עוד מלפני התקופה של ספי . עשו את קונדומי, עשו לא מעט עבודות של חולי סרטן .

קובי2003 הם עשו גם קמפיין + שאלה

מדהים למידות גדולות ואחד יותר מקסים לתרופה לגמילה מעישון
ואגב, קובי2003 משרד יחסי ציבור לקחת ?

veredyy

New member
הדעה שלי

אם אתה מתמודד מול האריות אז תחשוב שוב מה היתרון היחסי שלך מולן אחרת הן יאכלו אותך ע"ע שטראוס עלית מה עשו לקדבורי, לרג'ואן וכו'. אם אין לך תקציבי ענק של מאמץ שיווקי וכוח ענק כמו של האריות האלו בנקודת המכירה שתומכות בהרבה מאוד מבצעים, אז שוב, זה לא משנה איזה קריאייטיב הכי פגז יעשו לך. זה לא ילך. קח את זה גם בחשבון בשיקולים שלך.

קובי2003

New member
תשמע ....

התקציב שיש הוא מה שיש ואיתו צריך להצליח . אני יודע ובקיא במקרה כרמית קדבורי ועלית , יחד עם זו אין באפשרותי לתקצב פרסום לשנת השקה ברמה של עלית וחברותיה . פלח השוק שאני מכוון אליו מתיחס למספר שחקנים , אפשר להגיד שביחס למטרות שלנו בשנה א ולתקציב הפרסום שלנו מול תקציבי הפרסום של המתחרים ,אנחנו שווים להם ואף עולים על חלקם . המוצרים טעימים ועונים לסטנדרים בין לאומיים , חלקם הם ME 2 בקטגוריה שלהם וחלקם יחודיים לנו.

למעלה