מפחדנית לפחדנית-על קו הזינוק
טוב ,נראה לי שאנחנו מתחממים על קו הזינוק (נראה כמה זמן יקח לנו להתחממם .אני לא ממהרת כי אני מפחדת- כן ..ממפח נפש אחרי כישלון חלילה) מתחילים לחשוב ברצינות על טיפול נוסף .לקח לי ההממווןן זמן להצטרף בגלל כסף ובגלל אותו הפחד ההוא . בכל מיקרה אני מניחה שזה יקח זמן מה לברר מסלולים, לדבר עם מספר רופאים, ואח"כ להתחיל להתניע. אני מתלבטת בין פדיוס או קייב (לא שיש כל כך הרבה אופציות) רוצה לשאול לגבי פדיוס: במסלול קייב הבנות יודעות מי הרופא שעושה החזרה ומן הסתם סומכות עליו, אבל בפדיוס האם יש רק רופא אחד שעושה את ההחזרות? (אותו רופא שהזכירו אותו כאן מידי פעם?) והאם אתם סומכים עליו על מיקצועיותו? האם זה בסדר לבקש תורמת שהוכיחה את פוריותה כלומר שכבר ילדה -האם זה מקובל ויענו לבקשתי? האם יש אפשרות לתשלומים במסלול של פדיוס? איזה רופא מומלץ עליכם כרופא שמכין אותנו/הרחם כאן לקראת ההחזרה בחול? עוד עצות ורעיונות יתקבלו בברכה -אמרתי לכם כבר שאני רועדת מפחדתודה צוקה![]()
הרמוניה תודהמפחדנית לפחדנית-![]()
שיהיה המון בהצלחה-בכל מסלול שלא תבחרי. אני לא יודעת איך זה בפדיוס אבל בזיגי כל התורמות הן אימהות ללפחות ילד אחד-כך שפוריותן אמורה להיות מוכחת אולי גם שם זה ככה? הרמוניה
בזיגי זה אמנם בד"כ יותר יקר אבל ישהרמוניה תודה![]()
כמו שאמרתי האיחולים והעידוד והמידע, שאני מקבלת מכם, מאוד מחמם את הלב וחשוב עבורי. הבנתי שבזיגי הטיפול יקר יותר -לא כן? -עדכני אותי אם אני טועה איזה כיף שאני לא הפחדנית היחידה כאן. זה די מביך אותי, לפעמים אני מרגישה כמו ילדה קטנה אבל במחשבה שניה אני לא .אני פשוט בן -אדם!. תודה הרמוניה חמודה
ומחכה להחזיק לך אצבעות
צוקה![]()
הרמוניה ולכולם, גם אני נוסעת...בזיגי זה אמנם בד"כ יותר יקר אבל יש
אפשרות גם שם להתחלק עם עוד מישהי במספר הביציות ואז זה מוזיל את הענין. הרמוניה
הי בת אלהרמוניה ולכולם, גם אני נוסעת...
בקרוב (מאד) לזיגי. וגם אני מ ת ה מ פ ח ד. אני נוסעת להחזרת מוקפאים. הרופא שלי הוציא לי את הרוח מהמפרשים משום שאמר שכדי להגדיל את הסיכויים שלי, עדיף שאסע לקבלת עוברים טריים ושיש אפשרות להתחלק עם נתרמת אחרת. אין, אין לי אפשרות לעשות זאת מבחינה כלכלית. אז, גם ככה הבטחון שלי בענין הוא על הפנים, ועכשיו זה יותר גרוע. התחלתי כבר בטיפול ההכנה אבל אני ממש פוחדת ליסוע בהרגשה כזאת.כאילו, מראש הסיכוי הוא נמוך. זהו. לא יודעת מה לעשות.
היי בת אל ,ממש לא כדאי לנסועהרמוניה ולכולם, גם אני נוסעת...
בקרוב (מאד) לזיגי. וגם אני מ ת ה מ פ ח ד. אני נוסעת להחזרת מוקפאים. הרופא שלי הוציא לי את הרוח מהמפרשים משום שאמר שכדי להגדיל את הסיכויים שלי, עדיף שאסע לקבלת עוברים טריים ושיש אפשרות להתחלק עם נתרמת אחרת. אין, אין לי אפשרות לעשות זאת מבחינה כלכלית. אז, גם ככה הבטחון שלי בענין הוא על הפנים, ועכשיו זה יותר גרוע. התחלתי כבר בטיפול ההכנה אבל אני ממש פוחדת ליסוע בהרגשה כזאת.כאילו, מראש הסיכוי הוא נמוך. זהו. לא יודעת מה לעשות.
אמרו לי שהמעבדה בזיגי מצוינתהרמוניה ולכולם, גם אני נוסעת...
בפעם הקודמת........אמרו לי שהמעבדה בזיגי מצוינת
ואז אני מקווה שגם המוקפאים יהיו כאלה.... לפי מה שאני יודעת בזיגי מקפיאים אחרי היום הראשון-ואז אי אפשר לדעת הרבה על האיכות. הם מחזירים בלסטוציסטים-ואולי כדאי לשאול אותם אים אין הרפבה מוקפאים אולי בכל זאת להחזיר עוברים בני 8 תאים.... בכל אופן דברי שוב עם הרופא שלך-תשאלי עוד לגבי המקופאים ותדעי שגם בפורום הורים אחרי טיפולים יש הרבה ילדי ארטיקים חמודים בהחלט בהצלחה הרמוניה (שיקח קצת זמן עד שתיסע לזיגי כי הרירית שלה לא רוצה לגדול...)
בת אלבפעם הקודמת........
הוחזרו לי 3 בלסטוציסטים(ביום החמישי), 4 עוברים הקפיאו, אכן, ביום הראשון. 2 נוספים היו עדיין בספק ביום שהייתי שם (כלומר, ביום החמישי). עדיין לא יודעת מה גורלם. מחר אהיה חכמה יותר. כוונת רופאי, שאני סומכת עליו בהחלט, היא שגם בגלל גילי (המתקדם) ובגלל חוסר משאבים פיננסיים, עדיף שאסע עבור סיכויים גדולים יותר. כלומר, עוברים טריים ושלא אבזבז 1000$ על סיכוי נמוך יותר. והוא צודק. מה אעשה אם העוברים לא ישרדו בהפשרה וכו'. עדיין לא יודעת אם הם מפשירים את העוברים ביום שאני מגיעה, או לפני כן ומחכים לראות אם הם ממשיכים להתחלק. שוב, מחר אהיה חכמה יותר בענין זה.
הי סביון,בת אל
אני לא יודעת מה הנוהל בזיגי, אבל אני לא נסעתי לחו"ל לפני שידעתי שמשהו שרד את ההקפאה. כמובן שגם אחרי שהכרטיסים הוזמנו עדיין היתה סכנה שהעובר פתאום יפסיק להתפתח אבל בדרך כלל אחרי 24 שעות הם כבר יכולים להגיד לך, בגדול, מה מצבו. בקשר לנסיעה לבד - אני מבינה את ההרגשה. כמובן שתמיד נעים יותר לנסוע ביחד ואני מנחשת שאת נוסעת לבד כדי לחסוך בכסף. זה בסדר, את תעברי את זה כמו גדולה. אני, אגב, לא חשדתי בכוונות הטהורות של הרופא שלך. התכוונתי שתבררי איתו, אולי הוא יודע משהו לא טוב על מצב העוברים שאת לא יודעת. אבל אם הקפיאו אותם כבר ביום הראשון אז באמת אי אפשר לדעת כלום. איך הגעת להוצאה של אלף דולר? כמה זיגי גובים עבור החזרת מוקפאים? האם את טסה וחוזרת באותו יום? למיטב ידיעתי זאת טיסה קצת יותר יקרה אבל חוסכת לך דמי שהיה בקפריסין. טוב, שיהיה בהצלחה באשר תחליטי, סביון
בת-אל היקרה,הרמוניה ולכולם, גם אני נוסעת...
תודה לך ANOGA. אבל...בת-אל היקרה,
בדיוק היום לפני שבועיים הייתי מבועתת מהעובדה שאני נוסעת לבדי למחרת לפנות בוקר. אני כל-כך מבינה אותך - מקום זר בסיטואציה שכזאת. אבל אחת מבנות הפורום אשר עברה זאת לפניי אמרה לי "אם אני עברתי את זה אז, כל אחת יכולה" וזה משפט שחיזק אותי וידעתי שגם אני יכולה. גם את יכולה וזה יעבור על הצד הטוב ביותר. ובעניין הסיכוי - לדעת הרוב, הסיכוי הוא גדול יותר בהחזרת טריים - לא שווה תגידי?! מאמץ נוסף לזה שאנו משקיעות ממילא והסיכוי גדל. שיהיה לך בהצלחה רבה!![]()
ושכחתי להוסיף את החשוב ביותרתודה לך ANOGA. אבל...
התוספת לנסיעה עבור טריים היא 2000$.אני שוברת את הראש, מאיפוא? מצד שני אני חושבת "לא חבל על ה-1000$ אם מראש הסיכויים נמוכים בהרבה"? אז זהו, יש לי הרבה על מה לחשוב ולשבור את הראש (והלב). ובקשר לנסיעה, אכן אני מתה מפחד לטוס לשם לבד. בפעם הקודמת לא נסעתי לבד. הפעם, רוב הסיכויים שאסע לבד. למרות שאני מכירה את המקום ואת "הנפשות הפועלות", בכל זאת, אני לא דוברת אנגלית היטב ואף פעם לא נסעתי לחו"ל לבד וגם, אף פעם לא הייתי לבד בשאיבות, החזרות וכו'. תמיד היתה לי את התמיכה של האהובים עלי. אז, זאת רק תוספת להיסוסי, פחדי וחוסר בטחוני בנושא.
אני נסעתי לזיגי לבד-ושכחתי להוסיף את החשוב ביותר
מזל טוב מכל הוהנשמה. כף לשמוע ומאד מעודד.![]()
מחזיקה אצבעות...על קו הזינוק
טוב ,נראה לי שאנחנו מתחממים על קו הזינוק (נראה כמה זמן יקח לנו להתחממם .אני לא ממהרת כי אני מפחדת- כן ..ממפח נפש אחרי כישלון חלילה) מתחילים לחשוב ברצינות על טיפול נוסף .לקח לי ההממווןן זמן להצטרף בגלל כסף ובגלל אותו הפחד ההוא . בכל מיקרה אני מניחה שזה יקח זמן מה לברר מסלולים, לדבר עם מספר רופאים, ואח"כ להתחיל להתניע. אני מתלבטת בין פדיוס או קייב (לא שיש כל כך הרבה אופציות) רוצה לשאול לגבי פדיוס: במסלול קייב הבנות יודעות מי הרופא שעושה החזרה ומן הסתם סומכות עליו, אבל בפדיוס האם יש רק רופא אחד שעושה את ההחזרות? (אותו רופא שהזכירו אותו כאן מידי פעם?) והאם אתם סומכים עליו על מיקצועיותו? האם זה בסדר לבקש תורמת שהוכיחה את פוריותה כלומר שכבר ילדה -האם זה מקובל ויענו לבקשתי? האם יש אפשרות לתשלומים במסלול של פדיוס? איזה רופא מומלץ עליכם כרופא שמכין אותנו/הרחם כאן לקראת ההחזרה בחול? עוד עצות ורעיונות יתקבלו בברכה -אמרתי לכם כבר שאני רועדת מפחדתודה צוקה![]()
תודה תודה חברהמחזיקה אצבעות...
ושולחת אנרגיות +++... עדיין "עוקבת" אחריכן בעניין ומקווה רק לטוב. בהצלחה!!! חברה
צוקה, לפני הכל - שיהיה בהצלחהעל קו הזינוק
צוקה, לפני הכל - שיהיה בהצלחה![]()
לגבי שאלותיך - אני עונה בתור "בוגרת" פדיוס (פעם אחת, עדיין ללא תוצאות): 1. דר' תוכודס הוא זה שמבצע את ההחזרה. ההחזרה מונחית US. הרופא מיומן מאד, מהעושה את הפעולה לפשוטה וקלה. את רואה על המסך את הצינורית המוחדרת דרך צוואר הרחם מגיעה בדיוק למקום הנכון ברירית, ואת הנוזל ובתוכו העוברים "מוזרקים" פנימה. הייתה לי בעבר החזרה טראומטית אותה ביצע משיח, לעומתו דר' תורכודס קוסם. סומכת עליו בעיניים עצומות, מעבר לכך שכל הצוות שם מקצועי ומיומן, נותנים לך יחס אישי ומרגיע. אם תעשי חיפוש לפי השם שלי ו/או של אור כוכב הצפון תמצאי פירוט רב על חוויותינו בפדיוס. 2. לבקש תורמת שכבר ילדה יקטין לך משמעותית את כמות התורמות הפוטנציאליות. בקפריסין ויוון המנטליות שונה מזו שבקייב בנושא חד הוריות. בקייב והסביבה שכיח מאד שנשים יולדות ללא נישואין, מה שעושה את מצבן הכלכלי ללא קל, מה שמביא אותן לתרום ביציות (יותר עדיף מלרדת לזנות) סליחה על ההכללה, כמובן שיש יוצאים מהכלל. בכל מקרה - אם תקבלי בפדיוס תורמת שבדיעבד ביציותיה לא היו תקינות - תפוצי, וכדאי לסגור את זה איתם מראש. 3. תשלומים - לא יודעת, אנחנו שילמנו מזומן. 4. כל רופא יכין אותך היטב, אין כאן קסמים. יחסית זה החלק הפשוט. תהיי רגועה, הכל בסדר, אם החלטתם שזו הדרך - אתם בדרך להצלחה. מחזיקה אצבעות![]()
![]()
בהצלחה!על קו הזינוק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.