על קו הזינוק...

מיה 10

New member
השאלה היא

1. האם ניתן בכלל במפרט שלהם להכניס מטבח של חברה ולא של הנגר שלהם, דוגמת "פנל"? מה שאני שואלת בעצם, זה האם הם מתמחרים מטבח במחיר ריאלי? 2. אני מדברת על אלומינים-בלגי שלדעתי זה לא עניין של אופנה חולפת אלא פשוט יפה יותר מאלומיניום רגיל. מבחינת הטיב אין הבדל ביניהם.

מגרש22

New member
אני לא יודעת מה נחשב מחיר ריאלי מבחינתך.

הם עובדים עם נגר פרטי ומתמחרים בהתאם. נגר פרטי בדרך כלל יותר זול מחברה כמו פנל או כל חברה אחרת ולאוסטק זה בטח עולה פחות . הם נותנים זיכוי מלא על מה שהם משלמים לנגר כמו שכתוב במפרט אבל אני לא מניחה שהזיכוי הזה יספיק כדי לקנות את אותו מטבח שהם הציעו מהנגר דרך חברה .

אני מכירה מישהי שבדיוק מסיימת איתם בית

עם מטבח מנגר פרטי וחלונות אלומיניום בלגי. היא אמרה שהעבודה של קבלני חוץ יחד עם האנשים של אוסטק עבדה מאוד טוב ולא היתה בעיה לשלב אנשים מבחוץ. עוד הבנתי שהזיכוי על המטבח של אוסטק (שעובדים גם עם רגבה אגב) הוא זיכוי ריאלי לגמרי

avi5199

New member
ככה זה עם כל קבלני המפתח

מי שבוחר קבלן מפתח עדיף שישאר עם המפרט שהקבלן נותן לו, לא כדאי לעשות שינויים. אני גם לא מתפלא שיש להם לקוחות לא מרוצים ותביעות משפטיות, זה לא אומר כלום, לכל קבלני המפתח יש תביעות משפטיות ותלונות. צריך לבדוק כל מקרה לגופו. מי שרוצה בית תעשיתי עם קירות מגבס, אוסטק שמיר היא החברה הטובה ביותר שתמצאו בארץ. אבל זה לא זול יותר, וגם לא מי יודע מה מהיר יותר. למי שרוצה לבחור את המפרט בעצמו, ומי שרוצה גמישות מלאה, כדאי לבנות בניה סטנדרטית עם מפקח בניה וקבלני משנה.

s h i r i 1

New member
נקודה אחרת

בתמונה, הבית נראה באמת מיוחד ומעניין אבל כמו שאפשר לראות, הוא מנותק לחלוטין מאיזשהו קונטקסט. אתה בטוח שהבית הזה, כמו שהוא, יתאים לאיזור בו נמצא המגרש שלכם? מבחינת אקלים, מבחינת כיוונים (צפון דרום), מבחינת החומרים שהוא עשוי מהם, מבחינת התכנון עצמו? (ואני יכולה להמשיך...) בית, יפה ומיוחד ככל שיהיה, אסור לו בעיני להיות מנותק מהמקום שבו הוא נמצא... מהסיבה הזאת אני לרוב נגד בתים שמיוצרים מראש. יש מקומות בהם זה יכול להתאים, האם בהכרח במגרש שלכם?... זה ככה חומר למחשבה

למעלה