על קוצים

CArlicK

New member
על קוצים../images/Emo97.gif

שלום שלום שלום לכולם האמת שאין לי שום דבר מעניין מידי לספר לכם, אני פשוט יושבת לי פה בעבודה טרוטת עיניים, אך חסרת מנוחה, סופרת את הדקות בלי שום סיכוי להתרכז כרגע בעבודה..... עוד שעה ו-6 דקות אני אדע אם עברתי סופסופ את הטסט האחרון בחיי (שונאת טסטים!!!!) , ובמיוחד אחרי שגיליתי את הפורום הזה - אתם פשוט לא בני-אדם!!!! שיגעתם אותי כבר לגמרי עם התאורים והסיפורים והטיולים וההלהבויות והאדרנלין - אני גם רוצה!!!!!!!! אני עוד לא אשאל אותכם נו נו נו מה אתם חושבים מתאים לי, לגמדה ממוצעת שרוצה לבדוק קצת את השטח מקרוב. (מקרוב הכוונה לכל ההתרסקויות שבטח מצפות לי), אבל השאלות יגיעו ברגע שאני יעבור ובשאיפה זה יקרה בעוד 59 דקות (התקדמנו.....)כבר רוכבת 5 שנים, אבל נראה לי הגיע הזמן להתעמק בעניין בתור קצת יותר מכלי תחבורה.... טוב סליחה אם אני מזיינת בשכל אבל אתם מבינים אותי נכון??? איזה פאדיחה עכשיו אם אני לא יעבור...
ד.א. - מישהו פה יודע מי החליט על השעות המוקדמות עד טמטום של טסטים????? הם לא מבינים שב-7 בבוקר המוח שלי עוד לא חושב על להתעורר???????????

CArlicK

New member
../images/Emo6.gif עברתי עברתי עברתי!!!!

עברתי עברתי עברתי עברתי עברתי עברתי עברתי עברתי עברתי איזה כיף לי איזה כיף לי איזה כיף לי איזה כיף לי!!!!!! מעיקים עלי פה בעבודה אבל אני לא אתן להם לדכא אותי!!!! טוב בסדר נרגעתי - אפשר להתחיל להציק אז מה אתם אומרים? די גמדה 1.60 ועוד קצת. ס´ דיוק ב-5 שנים האחרונות שרת אותי נאמנה, אבל כבר נמאס לי מהאיטיות שלו שלו בבין-עירוני, וגם רוצה לנסות להנות גם משטח. (חושבת ברצינות גם לקחת קורס רכיבה - כי ת´כלס, לא יודעת על זה כלום ואין לי ממש חברים משוגעים על הענין...) חשבתי על DR650 (כן - יש לי רשיון ג´ - סיפור ארוך למה....) אבל הוא נראה לי נורא מסורבל לבתוך העיר XT - לג´ירפות בלבד מצאתי TW200 שנראה לי מדהים(!!!) ונמוך ולא קיק-סטארט ו(הגעתי סופסופ לשאלה) - מה אתם אומרים על הביצועים שלו? שמעתי דעות מנוגדות ואני מבולבלת וכאן נראה לי אנשים רציניים שלא יקשקשו לי סתם (לא התכוונתי להחנף אבל יצא...
) אה - והעניין שקשה להשיג חלפים - גם כמובן נלקח בחשבון ... ואם לא - אולי רעיון אחר? ממש אשמח לאיזה עצת מומחה... תודות מראש!!!

R-יק

New member
דבר ראשון ../images/Emo49.gif

לגבי אופנועים... את הTW אני לא מכיר, אבל אני יכול להמליץ לך על DR350, אופנוע מעולה למתחילים, לא כ"כ גבוה, עם אפשרות להנמכה... ואפשר לרכב איתו בכיף גם בעיר. דבר נוסף... יש ים של כלים כאלו!

CArlicK

New member
חשבתי עליו אבל

לצערי הוא קיק-סטארט.... אחלה הצגה עשיתי לרחוב כל בוקר שהלך לי המצבר. כל בוקר מקפצצת בפראות עם 2 רגליים על הקיק עד שברוב טובו הוא הסכים להשתעל קצת. השכנים היו עם הבטן בידיים מרב צחוק... סליחה על הפינוק.... אפ´חד לא מכיר את ה-TW? הוא ממש נראה לי מתלבש מצוין אבל חשוב לי לדעת אם הוא באמת מתאים.... ותודות על המזלטובים!!!!

tygger

New member
Yamaha TW 200

עד כמה שאני זוכר את הכלי: המנוע היה די אנמי (די ?!? זקנה עם הליכון עקפה אותי!) המושב מאוד נמוך. (אפשר לגרד ברך גם כשעומדים ברמזור ערך)
בסך הכל היה בו משהו מגניב כזה. אהה, כן. איך אני יכול לשכוח. ה צ מ י ג י ם
אנשים, זה פשוט רוחב מטורף של צמיג שגורם לך לחשוב על כל מיני חולות ומשרה מין ביטחון שהכול יהיה בסדר. אני לא ממש בדקתי את יכולת השטח של היצור לעומק, כי אני לא ממש רוכב שטח וגם הגובה הציק לי כאשר ניסיתי לעמוד עליו. אני גם ממש לא בטוח אם הוא היה במצב הכי טוב כי הבחור שהביא אותו אלינו לא היה ממש מהסוג שמטפל באופנוע. מה שכן, אני הבנתי מדבריו ההוא לא ממש קל עם חיי השרשרת אם אתה מתעלל בו בשטח. והוא היה ממש כיפי בחול. יצאתי מלא חול, ומאושר עם הגג. (רק אל תספרו לאפי)

tygger

New member
איך שכחתי../images/Emo12.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

cagiva

New member
מזל טוב מזל טוב

בעניין הTW אני לא יכול לעזור חוץ מלהגיד שאני אישית חושב שהוא נראה חמוד לאללה אולי אילו הצמיגים המדליקים אולי זה הגודל שלו אני עדיין אוהב אותו. בשטח אין מה להשוות בינו לבין הDR וכמובן שהDR לועס ויורק אותו. רק דבר אחרון שייש לי להגיד לך מ ז ל ט ו ב ! ! !

למעלה