על קונטרסי ''דעת אמת''

התולעת 1

New member
על קונטרסי ''דעת אמת''

מלא לכל הפוקרים הרב יעקב סגל בדרך לאמת האבסולוטית על קונטרסי ''דעת אמת'' ועל הדרך לדעת את האמת!! מאחיך שאכפת לו בס''ד תשס''ג אח יקר! אחות יקרה! קראו נא איגרת זו כדי לדעת את האמת באמת על קונטרסי ''דעת אמת'' ובמקביל: כדי לדעת מעט על הדר ותפארת תורת אבותיך מדורות- תורת העם היהודי! אתגר אינטלקטואלי- בדרך לאמת האבסולוטית!! תוכן העניינים: א. התנ''ך כפאר היצירה האנושית! -עמ' 2 ב. מלחמת שונאי ישראל נגד התורה בכל הדורות! -עמ' 2 ג. האנטישמיים היהודיים הממשיכים את המלחמה בתורה בימינו, ומגמתם השפלה! -עמ' 3 ד. המדע שבתורה! -עמ' 5 ה. התבוננות בזיופי האנטישמים נגד התורה הופכת את העלילות לראיות פלאיות לאמיתתה!-עמ'6 * עשר דוגמאות מהבלי זיופי הפוקרים הנהפכים בהתבוננות לגילויי תורה פלאיים: 1. פלא ידיעת התורה על החיות היחידות בכל העולם המעלות גירה, עם ידיעה מדהימה בהעלאת הגירה הייחודית של השפן והארנבת! -עמ' 7 2. פלא ידיעת חז''ל על הנחש המוליד רק לאחר שבע שנים מההזדקקות. -עמ' 8 3. פלא ידיעת חז''ל על עמידת הארץ ככדור באויר וסובבת סביב לעצמה! -עמ' 9 4. פלא ידיעת חז''ל על שאין שום דג בעולם [מתוך 30,000!] שיש לו קשקשים ואין לו סנפיר. -עמ' 10 5. פלא ידיעת התורה האלוקית על כל החיות עם סימן כשרות אחד או שניים. -עמ' 11 6. פלא שימור הנוסח האחיד של כל ספרי התורה בכל העולם בכל הדורות! -עמ' 13 7. פלא ידיעת חז''ל במבנה הקנים שבגוף. -עמ' 14 8. פלא ידיעת חז''ל בצפונות ארס צפורני החתול ועוד חיות! -עמ' 15 9. פלא ידיעת חז''ל בעומק מהות יצירתה וחיותה של הכינה! -עמ' 16 10. האושר הפלאי של שומרי טהרת המשפחה! -עמ' 17 ו. התורה והכפירה על כף המאזניים... -עמ' 19 ז. עוד מעלילות הפוקרים לעומת אור האמונה! -עמ' 21 ח. הרבה ראיות מכריעות לאמתות התורה האלוקית!! -עמ' 22 ט. מכתב מאחד מגדולי המדענים בארץ על אמיתות התורה וזיופי ''דעת אמת''. -עמ' 26

התולעת 1

New member
על הדרך לדעת את האמת חלק ב

א. בודאי אתם יודעים, אחי ואחותי, שהספר שהשפיע על הציויליזציה האנושית יותר מכל ספר אחר בעולם הוא ספר הספרים של העם היהודי: התנ''ך. תורת משה עם מוסר הנביאים האירו אלפי שנה את העולם כולו בחכמה ובמוסר. גדולי חכמי האומות, עם משורריהם, סופריהם, הוגיהם ומנהיגיהם, העריצו ספר זה יותר מכל חיבור אחר שהתחבר מעולם, ולמרות הבנתם המוגבלת בו בגלל קשיי שפה וסגנון ורקע וצביון, דלו מתוכו כל חייהם תעצומות נפש ואוצרות רוח נצחיים שלא דלו משום ספר אחר! ואילו החכמים הגדולים ביותר של עם ישראל, עַם התנ''ך, המוכרים בכל העולם כגאוני המחשבה ואדירי העמקות, הקדישו כל חייהם להעמיק עוד ועוד בספר זה באמצעות כללי הפרשנות הקדומים כתורה עצמה, ועל פיהם השכילו חז''ל [=חכמינו זכרונם לברכה] להעמיק ולבאר את הכוונה האמתית הטמונה בספר טמיר ונפלא זה: התורה הקדושה! אותה תורה קדושה ששימשה מקור השראה לכל גויי העולם מאז ומעולם. הנצרות והאיסלם ''גנבו'' ממנה את דברי חכמתם ומוסרם. גאוני ומשוררי תבל כגיתה, היינה, שיקספיר ותומס מאן העידו שינקו ממנה את השראתם, ומנהיגים דגולים כלינקולן, רוזבלט וקנדי הודו שקיבלו ממנה את כוחם! אותה תורה קדושה שהעמידה רבבות גדולי ישראל כמו רבי עקיבא, רבי שמעון בר יוחאי, רש''י, הרמב''ם, המהר''ל מפראג, הגאון מוילנא, הבעל-שם-טוב, הבן-איש-חי והחפץ חיים, שהנהיגו בתבונה את העם מדורות עולם! אותה תורה קדושה שרבבות אלפי אבותינו ואבות אבותינו מעולם, דבקו בה בכל נפשם, עמלו בה בכל כוחם, וחיו על פיה בכל לבם. וכשגזרו הגויים גזירות לא לקיימה, מסרו עצמם למות עליה בכל מיתה משונה! היא שהיתה לנו לפליטה מכל מחמדנו, ומשיב נפש לכל מכאובינו, ועמדה לנו אלפי שנות גלות וסבל לחיותנו כיום הזה! אותה תורה קדושה שניתנה בצורה ייחודית שלא היה מעולם, שהופיע האלוקים בעצמו למסור אותה במעמד פלאי לפני עם שלם של מליוני גברים נשים וטף, ועברה על ידי רבבות חכמי האומה במסורת מדוקדקת מדור לדור! שאר הדתות מבססות עצמן על סיפורים של יחידים, ורק תורתנו מבוססת על התגלות אלוקית להמוני האומה כולה! אותה תורה קדושה שהיא- ורק היא- נותנת ליהודי את זהותו היהודית האמתית, ואת גאוותו הייחודית על משימתו המיוחדת בעולם ובשורתו המכריעה לאנושות! אותה תורה קדושה אשר נותנת הדרכה מדויקת היאך לנהוג בכל המקרים ובכל המצבים, עם ערכי מוסר מוחלטים, שמבחר המין האנושי בכל הדורות ובכל עמי התרבות, אימצו אותם כערכים אבסולוטיים מחייבים: חסד וצדקה, חרות ושויון, אמת וצדק, עידון המדות ואהבה, ויתור וחמלה, קדושה וטהרה וכו' וכו'. לא היתה מעולם שום יצירה שהשתוותה אפילו במקצת לאותו המאור הגדול שעדיין מאיר ומחמם בכל עוז לעולם כולו, ולעם התורה בפרט, באותה העוצמה כימי קדם! ב. אך אולי גם זאת תדעו, אחי ואחותי, שמאז נתינת תורה זו לפני יותר משלושת אלפים שנה להאיר לעולם, אותה תורה קדושה, בצורה פרדוקסלית, מהווה גם את הסיבה הראשית של האנטישמים בעולם לרדוף את היהודים! אותם אנשים יודעים [במודע או בתת-מודע] שעם ישראל הם אלה שנבחרו על ידי ההשגחה העליונה לקבל ולשמור תורה זו בלימוד ובהנהגה, ולשמש דוגמא לשאר העמים איך לקיים את המסר האלוקי הייחודי בעולם! וכנאמר בשמות י''ט: ''והייתם לי סגולה מכל העמים כי לי כל הארץ. ואתם תהיו לי ממלכת כהנים וגוי קדוש!''. אויבי ישראל תמיד קמו על תורת אמת זו, מתוך תחושת קנאה המקננת בם מדורות על שהבדילנו בה הבורא משאר בני העולם. בנוסף למה שניסו הדתות בעליבות ליצור חיקוי תחליפי או ''המשך'' לתורתנו, הלכו וניגחו חלק מאויבינו את התורה בכל הצורות, כדי לבטלה מעם ישראל, פעמים בטענות וויכוחים ופעמים במלחמות ובשמדות. זו היא האנטישמיות המוזרה שבכל דור ודור: עמלק, בבלים, יוונים [עם נגרריהם היהודים: המתיוונים], רומאים, צדוקים, אינקויזיציה, בולשביקים ונאצים. ובימינו: הרפורמים וגרורותיהם המנסים לקצץ ולגדוע את כולה או חלקה. וכבר חזה זאת הרמב''ם בכתבו בתחילת איגרת תימן שמלחמה זו בתורה תהיה בכל דור ודור, וכתב שזו בעצם מלחמה נסתרת באלוקים עצמו, נותן התורה, ומי יכול לנצחו, ושכבר נתנבא עליהם ישעיהו הנביא: ''כל כלי יוּצַר עליך לא יצלח''! כך שעורך ''דעת אמת'', ירון ידען, איננו מקורי כלל בהתקפותיו האובססיביות נגד תורת ה' ונסיונו הנואש לערער אמיתתה. אינו אלא ממשיך באופן עלוב למדי את מאמציו של אנטיוכוס אפיפנס היווני שהקדיש חייו לנסות לעקור את תורת ישראל על ידי ביזויה ועל ידי גזירות אכזריות על שומריה. להזכירכם: את חג החנוכה אנו חוגגים על נצחוננו גם במלחמת תרבות זו.

Providence

New member
יש לי הפרכות מרסקות ומדיחות

(crushing and flushing) לכל טענות סגל...

איזה דעת אמת?

דעת שקר רשמתי כאן הודעה עליך כאן ירון למה אתה לא מתיחס אליה ואני לא מבין למה מחקו את ההודעה הזאת אבל אני יברר את זה

Providence

New member
איני מגן על טענות דעת אמת. אני בוחן

את טענות סגל, לאור הידוע לי, ומצביע על כשליו...

למעלה