גרף 5 שניםעל צומת דרכים מהגרף המצורף ניתן לראות בברור כיצד השוק מיתכנס בין קווי המגמות. פריצה של של מבנה מיתכנס זה תסמן את הכיוון בהמשך. סטופ מתחת ל-410-407.
ירון - יופי של צארטים ברשותך, לקחתי את הגרף 5 שנים, והוספתי עליו קצת קשקושים. חג שמח.גרף 5 שנים
מתנדים לטווח בינוניירון - יופי של צארטים ברשותך, לקחתי את הגרף 5 שנים, והוספתי עליו קצת קשקושים. חג שמח.
ירון אני שמח שאתה מצליח להעלות לפה צארטים. ושוב הם מצויינים. עשית מנוי לבורסה-גרף ? ומה עם הספרים שהזמנת ?וקצר
א-ר חג-שמח! הגרפים הינם ניתנים לצפיה חופשית מאתר בורסה-גרף. קישור למטה. לגבי הספר ``זיכרונותיו של סוחר מניות מוול-סטריט``,אכן חוויה מרתקת. אני בולע את הספר בקצב מסחרר [לא קל כאשר יש שני זעטוטים שקופצים ודורסים כל פינה בביתירון אני שמח שאתה מצליח להעלות לפה צארטים. ושוב הם מצויינים. עשית מנוי לבורסה-גרף ? ומה עם הספרים שהזמנת ?
למחוק http: מהכתובת.א-ר חג-שמח! הגרפים הינם ניתנים לצפיה חופשית מאתר בורסה-גרף. קישור למטה. לגבי הספר ``זיכרונותיו של סוחר מניות מוול-סטריט``,אכן חוויה מרתקת. אני בולע את הספר בקצב מסחרר [לא קל כאשר יש שני זעטוטים שקופצים ודורסים כל פינה בבית].
לירון נדמה לי שמשהו לא בסדר בסינכרוניזצייה שבין המחזורים לעקום השערים!!הרי 3 החודשים הראשונים של 2000 אופיינו במחזורים אדירים,ואילו לפי הגרף,נראית כאן צניחה במחזורים.בדוק זאתגרף 5 שנים
פרש שלום. לפי הגרף לטווח בינוני [שנתים] רואים בברור עליה במחזורים עד למרץ 2000 כך שאנני מבין מה לא בסדר?לירון נדמה לי שמשהו לא בסדר בסינכרוניזצייה שבין המחזורים לעקום השערים!!הרי 3 החודשים הראשונים של 2000 אופיינו במחזורים אדירים,ואילו לפי הגרף,נראית כאן צניחה במחזורים.בדוק זאת
ירון-טעות במחזורים לגרף 5 שנים!!! ירון, שלום! דומני, שפרש מתייחס לגרף החמש שנים שצירפת. ממנו ניתן להסיק שבאמצע שנת 99 היו מחזורי שיא בבורסה, למרות שלמעשה ממוצע המחזורים עמד אז על 300 מליון ש``ח. הטעות מצויה בהתאמת הגרף למחזורים, ויש להזיז את המחזורים קדימה בכתשעה חודשים. בידידות, tallesפרש שלום. לפי הגרף לטווח בינוני [שנתים] רואים בברור עליה במחזורים עד למרץ 2000 כך שאנני מבין מה לא בסדר?
גרף 5 שנים ירון!פרש שלום. לפי הגרף לטווח בינוני [שנתים] רואים בברור עליה במחזורים עד למרץ 2000 כך שאנני מבין מה לא בסדר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.