על צבא וכלבים

tkhri

New member
על צבא וכלבים ../images/Emo4.gif

קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי כאן אז אהלן לכולם!!
אני בן 18 לפני גיוס ויש לי כלבה קטנה בת 4 . עכשיו הבעיה היא שהיא מאוד קשורה אלי....אוהבת לישון לידי וכו'... הבעיה היא שבעוד חודשיים אני מתגייס..חלקרבי מה שאומר שאני אהיה בבית פעם פעמיים בחודש. המצב הזה קשה לבני המשפחה, ברור, אבל הם לפחות מבינים איפה אני ולמה אני לא בבית ואיתם אני יכול לדבר בטלפון ומכתבים וכו', אז בשביל הכלבה שלי,שלא יודעת לאן אני נעלם המצב בטח קשה(לפחות כמו לבני המשפחה). אני חושב שמה שאני בעצם שואל כאן זה....יש אולי איזשהי דרך להקל עליה את המצב החדש המתקרב? יש כאן עוד מישהו/מישהי במצב שלי? --->איציק<---

להעביר פיקוד

אתה חייב להרגיל אותה לקשר הדוק יותר עם מחליף שיהיה במקומך כשאתה בצבא. בן משפחה אחר, שיתחיל כבר מעכשיו לצאת איתה להשאר איתה לבד, לתת לה אוכל ושתיה, לסרק אותה ובקיצור לעשות כל מה שאתה עושה לה. חשוב שבהתחלה תעמוד לידו ותגיד לו כשהיא שומעת "תתן לה....", "תרד איתה...", כאילו אתה המנחה והוא המבצע. לאט לאט ובשבועיים שלפני הגיוס תהפוך לפסיבי, תמנע לחלוטין מטיפול בה. תן לה תשומת לב ואהבה ואפשרות לישון איתך, כמובן, אבל את יתר הטיפול המשחק והטיולים שיעשה מי שיהיה איתה כשאתה תחסר. זה קשה, נפשית, אבל זה ילמד אותה לסמוך על עוד בן אדם ולא להיות כל כך תלותית בך. חשוב שתשאיר לה חולצה שהלכת בה, (לא אחרי כביסה), תשאיר לה אותה על המיטה, זאת תהיה הנחמה שלה, בידיעה שלא נעלמת לגמרי ושאתה תשוב. תנחה את כולם שלא לכבס או לקחת את החולצה הזאת. ואל תלחצו אם בימים ראשונים היא לא תרצה לאכול ותהיה רוב הזמן ליד המיטה שלך. ועיצה לסיום, לך לוטרינר תקנה משחת גורים בשם "נוטרי-קל", היא משחה עם ויטמינים ואנרגיה ומאד עוזרת במצבי לחץ. כשהמחליף שלך יראה את הכלבה מדוכאת, שישים על האצבע שלו מעט משחה ויתן לה ללקק אותה או יכניס לה לפה. שיהיה גיוס נעים וקל. מחזיקה אצבעות לכלבה.

tkhri

New member
תודה על

התשובה המפורטת
אני אשתדל לעשות כנאמר בה :) --->איציק<---

למעלה