על פרוזה.

• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

shellyland

New member
המלצה חמה (מנסיון)

אם כבר הרבה שנים את המנסה לשפר את בעיות הכתיב והדקדוק שלך ולא מצליח, כדאי מאוד שתצמא את היחידה הנוירו-פסיכולוגית הקרובה לביתך (הכי מומלצת היחידה לנוירולוגיה של הילד בביה"ח שערי צדק בירושלים) ותעשה לעצמך איבחון ליקויי למידה. מרגע שמאבחנים כאלה ליקויים, קל מאוד להתגבר עליהם ופתאום הרבה תחומים בחיים נראים הרבה יותר פשוטים וקלים. ובאופן לגמרי מפתיע גם הדימוי העצמי מתחזק. בהצלחה.

shellyland

New member
יו, איזה פאדיחות ../images/Emo5.gif

כמות השגיאות בהודעה שלי מצביעה על זה שאני באמת מדברת מנסיון. אתה רואה שלא שיקרתי?

nutmeg

New member
יושבת לי במשרד

לבד המטופל של שעה 14:00 לא הגיע. פתאום שעה באמצע היום... וההודעה / הודאה בדבר "קשיים בדקדוק". שלילנד צודקת בדבר האבחון ואני שואלת את עצמי (מסוקרנת לאללה) איזה קשיים? הרי לא מדובר באיות. בדקדוק יש משהו הקשור ללוגיקה ולארגון חשיבה. התסכים לשתף lide? זה ב ד י ו ק התחום שלי
(כמובן כמובן כמובן שאינך חייב)

shellyland

New member
באמת? רוצה לדעת עוד!!!!

מה בדיוק התחום שלך ואיפה את עוסקת בזה? (אם את לא רוצה לספר לכולם אז שלחי לי בבקשה מסר, כי זה מאוד-מאוד-מאוד מעניין אותי)

lexigali

New member
כנ"ל, nutmeg

כלומר אשמח גם לקבל פרטים. אם לא כאן, אז במסר.

shellyland

New member
וידוי: הפנטזיה הכי גדולה שלי

יום אחד, כשאהיה גדולה ויהיה לי האומץ להגשים את הפנטזיות שלי ולעשות מה שאני הכי רוצה בחיים, אני אלמד ביבליותראפיה ואעסוק בטיפול. עד אז, אני חולמת ומפנטזת ולפעמים מתאמנת קצת על התלמידים שלי בכתיבה יוצרת או על העובדים שלי.

lide

New member
בקשר לבעיה.

זה בעיה מאוד נפוצה אצל (הדיסלקציה) לקות הקריאה, אם זה נקרא לוגיקה, אז למה לא. אגב אפילו קניתי ספר שמלמד דיקדוק נכון, ואם זה יחזק את הביטחון העצמי שלי, אני מאוד ישמח. גם בקשר לארגון שלך, הייתי מוכן להשתתף.

בטחון עצמי ותקשורת

מה שיחזק את הביטחון העצמי שלך זה לא הספר, אלא ההבנה והכרה שזה אתה!!! עם קושי, עם ליקוי ועם יופי נסתר. אני חושבת קצת אחרת... התקשורת לא תלויה במילים בהם אתה משתמש, אלא בדפוסי חשיבה... אתה יכול לשלוט רק על הדפוס שלך...

nutmeg

New member
מגיע גם מגיע

והתיחסנו בגדול. מחכים לתשובתך בקשר ללמידה משותפת.

lide

New member
טוב...

אני אמרתי, התשובה היתי חיובית בקשר לזה.

למעלה