על פנים ומסכה

על פנים ומסכה

אפילו שכמה מחברי הפורום ראו את פני חברי הלהקה מאחורי המסכה, זה דיון שנוגע להרבה אנשים ומעריצים של לורדי, מכל רחבי הגלובוס, הייתי רוצה לדעת מה אתם, חברי הפורום, חושבים על סוגיה זו: האם ההד התקשורתי הרב סביב חשיפת פני הלהקה הוא מוגזם, או בדיוק במקום? האם תמונות של חברי הלהקה בעיתונים זה "מעבר לדרישות התפקיד" או שעליהם ללמוד להתמודד עם זה בתור מפורסמים? איפה נמצא "הקו האדום" של התקשורת או התעניינות הקהל (שהרי הכתבים סיפקו את מאווי הציבור)? ובשורה התחתונה, בסופו של דבר אל ורק תחפושות ובידור, מדוע חשיפת הפנים נלקחה כל כך קשה? אתם יכולים להתרשם מהכתבה שפורסמה בעיתון "הארץ", בלינק למטה.

MONSTERMAN

New member
אני לא מסכים...

אני לא מסכים עם זה שהתקשורת תידחף למקומות שלא שלה... אם לורדי ביקשו להיות אנונימיים- אז שככה יהיה.. אבל גם אני כמו רבים כשראיתי בפעם הראשונה את הלהקה- התעניינתי איזה הפנים יש מאחורי המסיכה... אבל ניראה לי שחצי מהעולם כבר ראה את התמונות שלהם בלי המסיכות...וזה חבל...

S i M a N

New member
אני רוצה לראות את חברי הלהקה

בלי מסיכות

AngelicPaige

New member
כבר אמרתי את דעתי בנושא זה...

כמה פעמים. אני לא רוצה לראות איך לורדי נראים בלי המסכות. זה בהחלט העניין שלהם אם הם רוצים להיראות בלי המסכות או לא, התקשורת צריכה ללמוד לא לדחוף את האף שלה לכל חור. לפי דעתי זה לא עניין כזה גדול אם הם עם מסכות או בלי, אבל אנשים צריכים לכבד את הרצון של הלהקה. סתם ניפחו את זה.

למעלה