על פניו

clastic

New member
על פניו

על פניו, כרגיל. על פניו, נעים. על פניו, טוב, תודה. על פניו, מתפקד, בלי עין הרע. על פניו, הצלחות. על פניו, אפילו קצת כסף. על פניו, כמה קשרים, אפילו טובים. ואהבות. על פניו, חברים. הכי טובים. על פניו, בית חם ואוהב. על פניו, כיוון כללי טוב, וברור, ומסודר. על פניו, מקנאים. בו. חבל על הזמן. על פניו, מחושב וקפדן. על פניו, עתיד מזהיר. על פניו, מוקד התעניינות ומשיכה. על פניו... 'כוסאומו על פניו בסדר?

skiper63

New member
בסדר.

אז מה לא על פניו? מה קורה איתך באמת? (כן, אני יודעת שרוב הסיכויים שלא תענה על זה, אבל אני באמת רוצה לנסות לעזור/להקל, ולא כל כך יודעת איך...)

מצטרפת לשאלה של סקיפר..

אתה יכול להגיד מה קורה שלא "על פניו"? ברור לגמרי שאתה מרגיש, בהעדר מילים אחרות, חרא.

clastic

New member
זה לא מדויק

כהרגלי בקודש, אני לא פורש (כמעט באף מקרה) את מרבית התוכן שעל ליבי. כשכן אז בד"כ זה רק פנים אל פנים ורק מול מספר מצומצם של יחידי סגולה
או מבושה, או מתחושה שהמידע "לא מספיק מעובד" (את הדברים המהותיים אני בעיקר מרגיש, פחות מנתח, מה שלא אופייני לי בכל תחום, עניין או רגש אחר), או בגלל הנוהג הכללי שלי של לא להציג חולשות כלפי חוץ. יש לזה גם קשר כנראה לעובדה שלמדתי להשען רוב הזמן על עצמי עצם זה שאני כותב, בפעם השניה בחודש האחרון (פעם קודמת הייתה הראשונה אי פעם לדעתי) משהו שהוא לא תגובה למשהו אחר אלא "משהו" - זה כבר "משהו"... גרי - אני לא בדיוק מרגיש חרא. בטח לא רוב הזמן. קורה לי שזה מתפרץ, זה מה שקרה אתמול מן הסתם, וכבר אתמול זה גם נרגע. בינתיים כתיבת השטות החצי פיוטית הזאת עשתה ועושה את העבודה, ושוב, גם היא הרבה מעבר לנורמה אצלי.

זה יפה שיש לך נורמה

(אם כי מנקודת מבטי - הממהרת לשתף - זו נורמה קצת עצובה), אבל גם בסדר גמור לסטות ממנה יותר ממה שעשית אתמול שלשום. אני אתקן את התגובה הראשונה שלי - נשמע שהרגשת ממש חרא כשכתבת את ההודעה. זה בסדר גמור לא לספר למה (באמת!), אבל אולי שווה להזכיר שלפעמים לספר למה עוזר (לא תמיד, אבל לפעמים), ושללמוד להישען על אחרים חשוב לפחות כמו לדעת להישען על עצמך. אתה תמיד מוזמן...

No longer

New member
למה אתה חושב שהפער כל כך גדול

בין מה שעל פניו [ואם יורשה לי, לטעמי, גם במציאות בפנים] לבין מה שאתה חושב ומרגיש על עצמך? זה בסדר לכתוב לפעמים, זה לא אומר שאתה "נזקק". זה אומר ששיתפת מישהו, וזה דווקא משמח אותי לראות כאן את השם שלך בהקשר הזה.

למעלה