על פנטזיה ומנגה

KagomeSama

New member
השוואה בין סוגי עיניים.

זה פאנארט של דמות מיויו האקושו. רואים שתי צורות של אותו אחד, ורואים, בגלל העיניים שהדמות עם השיער הכסוף נראית קשוחה יותר. לא?

¥Orin¥

New member
אלו מן עיניי ויליאן, של זה עם השיער

הכסוף, לא? אני אוהבת ויליאנים...^___________________^

KagomeSama

New member
אממ כן.. פחות או יותר... |אקיטו|

לא כל כך ראיתי את הסדרה עד לשלב שרואים אותו, אבל הדמות עם השיער האדום, קוראמה, הוא מעין, רע-טוב שכזה, וזה עם השיער הכסוף זה הוא כשהוא מתעצבן ממש... ^___^ וגם אני אוהבת ויליאנים!!!!!! אקיטו אקיטו אקיטווו

בלין

New member
תצדיעי

"גם אם אני מעוות ומעוקם. אבל אתם, עם כל כוחכם וחנכם ומראיכם הנאים - כולכם תקראו לי אדוננו!"( רייסטלין לתניס). בקשר לעיניים- תסתכלי על שתיי התמונות שהבאת! העיניים שם עצומות! בתמונה של זה עם השיער הכסוף העין בגודל הפה, ולו יש את העיניים הכי קטנות. נראה לי שפספסת את הנקודה שלי. התמונות שהבאת הן מסדרה שהיא מנגה במקור, אז מן הסתם הדמויות נראות טוב כמנגה. אני דברתי על פנטזיה מערבית. וציטוט שלי לסיום לסיום: "הערה קטנה בתור התחלה: אני לא מבין גדול במנגה, אנימה ואנימציה יפנית בכלל, תתייחסו לטעויות טכניות בסלחנות." (מההודעה הפותחת של הפתיל)

KagomeSama

New member
אוקיי... *../images/Emo58.gif כבשן הנשמה*

הסברתי את עמדתי בקשר לציטוט הזה מקודם. רייסטלין מדבר שם על עצמו. בוא ונחשוב לרגע. נניח שאתה אדם, שכל חייו צחקו עליו, התעללו בו, ודחו אותו. בנאדם שיצא חולה ושבור מהמבחן. בנאדם שיצא מוטציה למעשה. מה אתה חושב שהוא יחשוב על עצמו? שהוא סקסי מדהים? ברור שלא. מעוות ומעוקם, לא אומר מכוער. מעוות לא אומר מכוער בהכרח. מעוות אומר שהוא שונה, לא טבעי, וכן, שיער לבן ועור זהוב זה עדיין לא טבעי! ובואו נחשוב על זה מבחינת ההגיון. בנאדם יפה, וכתוב בכבשן הנשמה שהוא יפה. והנה הציטוט: "רייסטלין, שתווי פניו היו דקים ועדינים ועיניו ענקיות ששערו הרך והאדמוני גלש עד כתפיו, היה נחשב ליפה שבין האחים לולא עיניו. הן הביטו זמן ממושך מידי, מבטן היה עמוק מידי, הן ראו יותר מידי..." - כבשן הנשמה עמודים 71-72. תחפש אם בא לך. בנאדם יפה, לא הופך מכוער אם צבע העור שלו והשיער שלו משתנים. נקודה. לא משנה מה תגידו. זה אולי הפך אותו לשונה, מעוות אם תרצה. אבל לא מכוער. ביקשתי ציטוט שאומר על רייסטלין שהוא מכוער. לא מעוות, לא מעוקם. מכוער. ובקשר למנגה. זה בכלל לא קשור. זה שטויות. גדילן נראה מדהים כדמות מנגה. וגם דלאמאר. והנה תמונה של דלאמאר, ככה בדיוק דמיינתי אותו.

בלין

New member
כל דבר אפשר לסתור...

על סמך מילה חסרה אחת בטקסט. ברור שרייסט לא מכוער! הריי הוא היצור הכי יפה שנולד אי פעם! פשוט כולם אמרו לו את זה מהתחלה, אז הוא היה בטוח. תראי את הציטוט- הוא אומר "אוליי אני מעוות ומעוקם אבל אתם עם כל כוחכם וחנכם...". כלומר, "אוליי אני מעוות ובניגוד אליי אתם יפים, אבל למרות זאת (שאני מכוער ואתם יפים) אתם עוד תקראו לי אדוננו". אף אחד לא טען שרייסטלין לא היה יפה לפני המבחן, אבל גם אף אחד לא מצייר אותו לפני המבחן. בדרך אגב, לא קראתי את רשומות רייסטלין. ודבר אחרון-"עיניים ענקיות" לא אומר שכל עין היא בגודל הפה.

KagomeSama

New member
תחסוך ממני לגלוג...

תחשוב על זה בהגיון. בנאדם יפה שמשתנים לו צבע השיער והעור לא הופך למכוער. זה לא הגיוני. וגם אמרתי, שרייסטלין די משוחד בקשר לעצמו. הוא לא אובייקטיבי בכלל. ומלבד זאת, כל אחד מדמיין את רייסטלין איך שהוא רוצה. מבחינתי, בנאדם יפה לא מתכער בכזאת צורה דרסטית רק בגלל שינוי בצבע העור והשיער. לא הגיוני. ודבר אחרון: קח את העין שלך, תמדוד את האורך שלה בסרגל. קח את הפה שלך כשהוא סגור, במצב רגיל, תמדוד אותו בסרגל, תשווה. תגיד לי מה יצא לך.

בלין

New member
למה לא?

וגם זה לא שרק השיער והעור השתנו, הוא גם נעשה מצומק יותר, והמראה שלו החריד את תניס, ככה שכנראה הוא לא היה מלבב. ובקשר לעין שלי, היא בערך (בלי סרגל. במדידת אצבעות) חצי מהפה. קצת פחות.

בלין

New member
כל דבר אפשר לסתור...

על סמך מילה חסרה אחת בטקסט. ברור שרייסט לא מכוער! הריי הוא היצור הכי יפה שנולד אי פעם! פשוט כולם אמרו לו את זה מהתחלה, אז הוא היה בטוח. תראי את הציטוט- הוא אומר "אוליי אני מעוות ומעוקם אבל אתם עם כל כוחכם וחנכם...". כלומר, "אוליי אני מעוות ובניגוד אליי אתם יפים, אבל למרות זאת (שאני מכוער ואתם יפים) אתם עוד תקראו לי אדוננו". אף אחד לא טען שרייסטלין לא היה יפה לפני המבחן, אבל גם אף אחד לא מצייר אותו לפני המבחן. בדרך אגב, לא קראתי את רשומות רייסטלין. ודבר אחרון-"עיניים ענקיות" לא אומר שכל עין היא בגודל הפה.

KagomeSama

New member
וד"א...

לא אמרתי שבתמונה הראשונה העיניים קטנות. היא מעבירה תחושה ועוצמה. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני יכולה להרגיש את הפליאה וההתפעלות שלהם מהמפל.

למעלה