על פלוריבלה..

נועה2004

New member
למה זה מקס ולא פדה? ../images/Emo41.gif

בברזיל הדמות של פדריקו לא משתתפת בסדרה?

LemonLimeLilach

New member
נשיקות נורמליות איז דה בסט

אני שונאת את הנשיקות העלובות המסכנות האלה שכאילו מנשקים את השפה אבל גם בקושי וזה נראה ממש ממש ממששששששש לא אוהב ולא רומנטי (ע"ע פלור. ובנחה. הנשיקות שלו תמיד כאלה. הוא כאילו "מרפרף" על השפתיים
) בליעה רולז!

לא יודע.. אני נדהמתי..../images/Emo87.gif

כאילו הלו זה סדרה גם לילדים.. אולי תירגעו קצת?! לא לכם התכוונתי..חח.. לאלה האחראים לפלוריבלה..

נכון! אבל לא בצורה הזאת!../images/Emo87.gif

נכון המון פעמים ההורים מתערבים ואומרים- הסדרות האלה לא בשבילכם וכאלה.. ופתאום נגיד שאיזה הורים של ילד בן 12 יושבים ורואים איתו את הסדרה ופתאום רואים את זה.. איך יגיבו?! גם ככה ההורים חופרים בנושא הזה..! מספיקק..!

LemonLimeLilach

New member
זה לא משנה

מה, ילדים לא צריכים ללמוד איך מתנשקים נכון?????
אבל באמת, אני ממש לא חושבת שהנשיקה הזאת נוראית. ראיתי נוראות ממנה. וחוץ מזה, שילדים הולכים ברחוב ורואים זוגות מתנשקים, ילדים רואים את ההורים שלהם מתנשקים, את האחים הגדולים שלהם מתנשקים, אין שום דבר רע בנשיקה, זה דבר מאוד יפה ואני לא חושבת שיש איזושהי סיבה לצנזר להם נשיקה מסכנה.

sweet stav

New member
אני יודעת שאין שום דבר רע בנשיקה!

אבל לא ככה לבלוע אחד את השני!

אם את קוראת לזה נשיקה..../images/Emo87.gif

אז אני לא רוצה לדעת מה בשבילך זה בליעה.. הם בולעים אחד ת'שני!! זה לא נשיקה!! ההורים/האחים שלהם לא מתנשקים ככה!

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifתאמינו לי שילדים שמדליקים

תטלויזיה היום רואים סצינות סקס מטורפות אז הנשיקה הזאת לא באמת תגרום להם לאבד את תמימותם..

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שאתה תמים מדי!

ילדים רואים דברים הרבה יותר גרועים מזה, וזה לא משנה אם זאת סדרה לילדים או לא, זה כולה נשיקה...

למעלה