על פיפ"א גם אפשר

JoHnYmYsTeR

New member
לא חייב..

לפעמים סתם מראים בעיטות חופשיות שפוגעות בקורה וכלום משחק אחד מתוך 4 בעיטות חופשיות נהיו 4 שערים..הגיוני? אפילו בקהאם לא מסוגל לעשות דבר כזה

Prophet23

New member
אנשים

בסך הכל ביקשתי הסבר על המנג'ר, מה המטרה במשחק, ובמה זה שונה מהפיפא.. בקיצור, איך הולך השחק הזה.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי? תודה

JoHnYmYsTeR

New member
במנג'ר לא אתה משחק.

בניגוד לפיפ"א שאתה מזיז א השחקנים ובועט איתם,השחקנים במנג'ר משחקים לבד ע"פ הטקטיקה שבחרת וע"פ ההוראות שנתת להם. המטרה כמו בפיפ"א,לזכות בכמה שיותר תארים,והכי חשוב..הנאה.

Prophet23

New member
ועד כמה המשחק קשה להבנה?

משתלטים מהר על העניינים של מי נגד מי ואיך עושים כל דבר? ועוד משהו, אני צריך איזה פאצ'ים מסויים בשביל המשחק? איך זה הולך? תודה

JoHnYmYsTeR

New member
המשחק לא קשה להבנה בכלל.

עם אנגלית בסיסית אפשר לשחק אפשר להשתמש בפאצ'ים שמעדכנים את יכולות השחקנים והקבוצות שבהם הם משחקים.

Prophet23

New member
מאיפה ניתן להוריד את הפאצ'ים?

אגב, כשהמחשב משחק אני רואה את המשחק או שזה רק עושה לי סימולציה ומראה לי את התוצאה?

JoHnYmYsTeR

New member
אתה יכול לבחור...

או לראות את כל המשחק או לראות רק הזדמנויות

Angeldust1

New member
ושכחת דבר חשוב מאוד

יש הבדל ענק בין פיפא למנג'ר, בזה שבפיפא המטרה היא לשחק בעצמך ובמנג'ר המטרה היא לנהל. בגלל זה כל הקטע של הניהול קבוצה בפיפא לא מפותח בכלל ואי אפשר לעשות כמעט כלום אבל הגרפיקה והתרגילים והאפשרויות המשחק עצמו כן. במנג'ר אין גרפיקה כי המשחק מתמחה בכל הקטע של ניהול קבוצה ויש מלא אפשרויות. ההבדל בין המשחקים זה בדיוק כמו ההבדל בין להיות שחקן ללהיות מאמן

למעלה