על פיפ"א גם אפשר

Prophet23

New member
סבבה, אז ככה

תגידו, באיזה מערך אתם משחקים ככה שההתקפה שלכם תהייה טובה והגנה לא תהייה חדירה? הכוונה לא רק למערך השחקנים,אלא גם על איזה טקטיקה במשחק אתם שמים. המחשב תמיד יש לו הגנה בונקר והתקפה עם חצי מהשחקנים. לא יודע איך הוא עושה את זה. ועוד משהו שאני לא מבין.. כשאני משחק על התקפה, כל ההגנה שלי מתעייפת מהר, כשאני משחק הגנה, החלוצים והקשרים מתעייפים מהר, וכשאני משחק על ניוטראל, החלוצים וההגנה מתעייפים.. מה זה הדבר הזה? אין משהו באמצע שלא שוחט לי את השחקנים אחרי מחצית אחת?

OFIR 10

New member
dude זה פיפא

היא לא מורכבת ממערכים ומדברים כאלה, נטו יכולת משחק. כנ"ל העייפות, באמת שזה לא פקטור.

dlml

New member
בגדול..

זה שני המשחקים העכשווים (עד השנה שניהם היו ביחד והשנה הם התפצלו). בשניהם יש את אותה המטרה, אבל fm יותר טוב לפי רוב מוחץ בפורום הזה (למרות שלא ראיתי בחיי את הסי אם החדש)

Angeldust1

New member
כמו שאופיר אמר זה יכולת משחק נטו

אפשר רק להצביע על הפאקים של כל פיפא ולתת לפיהם טיפים. פיפא 98- שוערים גרועים. אפשר להקפיץ מעליהם בקלות פיפא 99- אין. משחק מושלם. פיפא 2000- קל בטירוף... פיפא 2001- קל לבצע מספרת, וכל מספרת נכנסת. בנוסף אפשר להכניע את השוער בנגיחות מ30 מטר. פיפא 2002- לא עולה לי בראש כרגע פיפא 2003- אין הגנה. מומלץ לשים מערך הגנתי קצת כי אם לא אז פשוט אף אחד לא יורד להגנה ואתה עסוק רוב המשחק בלהתעצבן שכל שניה מישהו מהקבוצה השניה מגיע לאחד על אחד מול השוער שלך. פיפא 2004- כנ"ל לגבי ההגנה. חוץ מזה מומלץ מאוד לבעוט מרחוק(אפילו מאיזור החצי) כי כמעט כל בעיטה מרחוק נכנסת. פיפא 2005- לא הורדתי את המשחק... איבדתי עניין בפיפא

positive energy

New member
פיפא 98 היה הכי טוב

אין הרגשה יותר טובה מלשחק מהמוקדמות עם הרפובליקה הדומיננקנית, למרות שהרמה הכי קשה שמה היא בערך כמו הרמה הבינונית ב99 99 היה גם כן טוב מאוד ואת 2000 כבר שיחקתי אצל אחרים, וזה היה פחות או יותר המשחק שראו שאין להם יותר מה לחדש, מאז המשחק (חוץ מהגראפיקה ועוד כמה דברים קטנים) נשאר אותו דבר

Prophet23

New member
אוקיי, אז

אני לא מכיר את המנג'ר... מה המטרה שם? במה זה יותר טוב מפיפא? האם משחקים שם או כל המשחק רק קונים ומוכרים שחקנים? אשמח להסבר. אולי אני אתחיל להתעסק עם המנג'ר.

Prophet23

New member
כל הפאקים של הפיפא

של כל השנים נכונים. בקשר ל2005, אני לא חושב שמצאתי פאקים. השוער לא רכרוכי וממש אי אפשר להבקיע מחצי מגרש ולא קל לעשות מספרות ונגיחות. מה שכן מעצבן, זה שברמה הגבוהה, המחשב מבקיע כמעט מכל מצב. תן לו 5 פעמים לבעוט לשער כל המשחק, 3-4 פעמים הוא יבקיע. די מעצבן.

JoHnYmYsTeR

New member
כנ"ל לגבי הבעיטות החופשיות במנג'ר

בFM כל בעיטה חופשית נכנסת כמעט אם זה לטובתי או אם זה נגדי זה פשוט מעצבן

Prophet23

New member
אבל אנשיםםםם

מה זה המנג'ר? מה מטרת המשחק הזה? במה זה שונה מהפיפא??

positive energy

New member
זה כי

במשחק זה מראה רק את ההיילייטס, אז מן הסתם זה יראה רק את השערים או את הבעיטות שעברו קרוב

למעלה