על פורים

DORIY1

New member
לאורח

לאורח הנכבד , כל הפקידים העירקים שאני נתקלתי בהם בהרבה ממשרדי הממשלה והעירייה במשך עשרות בשנים היו אדיבים להפליא והתייחסו בכבוד לזולת ולא חשוב מי הוא . אם נתקלת במישהו לא בסדר הרי זה מקרה חריג .הפקידים העירקיפ זכו לאותות הצטיינות במקומות עבודתם אם זה במשרדים או בבנקים או בכל מקום עבודה אחר , תמיד היו מסורים ואחראים למשימות שהוטלו עליהם , ולכן יצא להם שם טוב .

סועד

New member
אורח יקר יש לנו גאוות עדה, ולדעתי

הם עוזרים ככל יכולתם, גם לעירקים וגם לאחרים. אז לא כדאי לעשות הכללות, ואל נא תכפיש את הכלל.

DORIY1

New member
ליהודה

אני מכיר גם ייקים כאלה . אין שום קשר לעדה זו או אחרת . אני ציינתי במיוחד את העירקים בגלל " האורח "שטען כנגדם וממשיך לטעון . שימשיך לטעון , זכותו . كل من يسوكا حليبا

המתכון הסודי של אמא..וסבתא.../images/Emo149.gif..

היו היתה פעם אמא אחת , כל פעם שהכינה משהו טעים אז ילדיה היו אומרים לה, , איך את עושה שזה יהיה כל כך טעים ? ותמיד היתה עונה אותה תשובה: יש לי מתכון סודי. ומעולם לא גילתה להם. בפינה קטנה במטבח היתה מונחת לה קופסה קטנה, אף אחד לא ידע מה בתוכה. לאחר שנים הלכה לעולמה , האימה, סבתא,בשיבה טובה. כשעשו סדר בדברים במטבח, נתקלו באותה קופסה קטנה, פתחו אותה ומה נדהמו למצוא שם פתק קטן , ובפתק היה כתוב," שרה יקרה, כל מה שתעשי עבור בעלך וילדיך ובבוא העת נכדיך הוסיפי מעט אהבה בזמן העשיה :" שרה קיבלה פתק זה מהאמא שלה כשנישאה. ומאז עשתה הכל באהבה, וזה היה המתכון הסודי שלה, מכאן יש לאימהות ולסבתות היכולת לאפות ולבשל לכולם , אם עושים באהבה יש כח לכל . מוקדש לכל הסבתות והאימהות

היום פעם ראשונה ששיחקנו דוסה

אחרי ארוחת ערב כיד המל ישבנו כולנו עם הנכדים. ובעלי נתן לכולם שיעור בדוסה, וכולם שיחקו בכיף גדול.

פואד1946

New member
תודה על פרק בחוכמת חיים..מי יתן והכ

יהיה ויעשה באהבה אז כל עולמינו יהיה ויראה אחרת עולם שנאה ונעים לחיות בו. אני מאמין שאת שופעת אהבה על כל בני ביתך רק אהבה של אמא מקרבת את הלבבות. שלוח לך עם חג שמח וכל טוב ושבת שלום.

לשד מבגדד-סיפור עם חומר למחשבה

"המתכון הסודי" נגיש לכולנו- רק חבל שרוב האנשים לא עושים בו שימוש. פואד- אני מסכימה איתך שעולמינו יראה אחרת אם הכל ייעשה באהבה

המתכון הסודי, אצלי מיושם קבוע

הנכדים כבר יודעים וכשהם אוכלים וטעים להם, שואלים, סבתא , נכון שמת מהמתכון הסודי? צריך להפיץ אותו בעולם ולהרבות שימושים בו. את צודקת בהחלט.

תודה לך פואד. מסכימה איתך

האמא היא המקרבת לבבות. בעיקר דרך האוכל, בתנאי שהיא עושה זאת מכל הלב, אכן אצלינו הילדים באים כל ערב שבת לארוחת שבת. ואני מביטה בהם ואמרת :" אלי שלא יגמר לעולם" אני מאמינה שבכל דבר צריך להשקיע ולא לקבל כלום כברור מאליו, גם לא אהבת ילדים ונכדים. חוץ מזה אני עירקית , והעירקים ידועים בלב החם והרחב שלהם. כל טוב לך ובטוחני שגם אתה מקפידים על אחדות במשפחתך.

DORIY1

New member
פורים

מישהו מוכן למסור למר עזרא את ברכת חג פורים שמח ממני ? תגידו לו שאנחנו לא שוכחים אותך فى السرّاء والضرّاء

למעלה