על פגיעות באלמוגים

על פגיעות באלמוגים

ההודעה המקורית פורסמה בפורום איכות הסביבה על ידי פ"ש וחבל שלא יכולנו לזכות ולקרוא אותה כאן מיד ראשונה (אולי מחר עם ה"תשליך" יושלח גם הבאן לים?). הישראלי המכוער החומס והשובר ממשיך, ובמרץ, במעשיו הנלוזים! בקצב הזה בקרוב נוכל לראות אלמוגים רק בנשיונל ג´יאוגרפיק. איפה החינוך?

קותי

New member
תרשי לי להתנגד למה שאת אומרת

ההודעה המקורית פורסמה בפורום איכות הסביבה ושם מקומה. אין בינה ובין צלילה כלום. היא בהחלט קשורה לאיכות הסביבה ושם צריכה להשאר. ואני מקוה שהבאן לא יושלך וישאר בתוקף. הרבה יותר נעים כאן מאז, ויהיה עוד יותר נעים אם עדת חסידיו תפסיק להציק עם הבקשות החוזרות ונשנות לבטל את הבאן. אמרתי את זה כי רציתי שיישמע גם קולו של הרוב הדומם בדרך כלל בנושא זה.

akira

New member
אני מתפלא על דברייך

בין אלמוגים וצלילה אין קשר ? אולי תגיד פעם הבאה שאין קשר בין צלילה לדגים, ואומנם הודעה זאת של פ"ש מקומה באיכות הסביבה, אבל היא בהחלט קשורה לצלילה, לא צריך לעשות עליהום כל פעם שמזכירים את שמו של פ"ש. מה שאתה עושה זה להפוך נושא תמים לויכוח, ואחרי זה אתה מאשים את פ"ש בגרימתו. -דניאל

Pini1

New member
ואני אתנגד בנחרצות להתנגדותך ../images/Emo70.gif

נכון, ממש אין קשר בין אלמוגים לצלילה - הצחקתני עד דמעות. אתה באמת חושב שאנשים קוראים ומסכימים לשטות הזו? אני בניגוד אליך מקווה שהבאן יושלך לים ופ"ש יחזור להיות פונקציה חשובה בדיונים כאן , אני מקווה שהנקאים יחליטו שכן , על אפך וחמתך! "עדת חסידיו" תמשיך כל עוד תמצא לנכון לומר את שהיא חושבת בנועם ובשיא האלגנטיות. לי קצת פחות נעים שפ"ש לא כאן , אך כפי שאתה רואה הדיונים פה נסובים (מה לעשות) עדיין על מידע שהוא מביא , ולא אתה! כמו Akira גם אני חושב שמי שמלהיט את היצרים וגורם לויכוחים זה אתה ולא פ"ש. תפסיק להצטמרר מפ"ש ,הוא לא שפעת. פיני

קותי זכותך להתנגד

אבל נדמה לי שמאחורי ההתנגדות עומדת בעיקר התנגדותך לכל דבר שקשור בפ"ש. אגב, אינני חסידה של פ"ש אלא של הזכות הבסיסית של כל אדם לשמוע ולהשמיע ומה שבעיניך הוא הצקה בעיני הוא ביטוי לגיטימי לחלוטין. כשנחסם משתתף בפורום לא רק זכותו לביטוי נפגעת, גם זכותם של אחרים לשמוע (ולשפוט) את דבריו נפגמת (והרי מי שלא רוצה לא חייב לקרוא). האם מחאה מעודנת גם היא חורגת מכללי ההתנהגות בפורום? מסתבר שיש פה לא רק רוב דומם אלא גם מיעוט מודמם. ולעניין עצמו, הקשר בין אלמוגים, במיוחד כאלו שאולי נהרסו על ידי צוללים, הוא ברור למדי ויש לו מקום בפורום שלנו שנכנסים אליו צוללים מכל הרמות ומכל הסוגים וטוב יהיה אם נוכל לתרום ולו במעט למניעת התופעה. שתהיה לנו שנה טובה ורגועה.

קותי

New member
גורגוניה, תענוג לענות לך

לדיון תרבותי עם טיעונים תרבותיים, אני תמיד שמח להצטרף. באשר לדברייך: א. רק לעיתים מאד רחוקות וקיצוניות נחסם משתתף בפורום. במקרה הזה הוא נחסם לאחר אין סוף אזהרות, בקשות, שיחות ותזכורות. ב. זכותו של אדם לביטוי אינה אין סופית. היא נעצרת במקום שבו היא מתחילה לבוא על חשבון זכותם של אחרים לביטוי. אם מישהו מציף פורום באופן אובססיבי, בצורה שכל קורא יכול לראות רק את הדברים שעל סדר היום של המציף, וכל השאר נבלע, ולא מפסיק גם כאשר הוא מתבקש מספר רב ביותר של פעמים, יש לנקוט באמצעי קיצוני. ג. מחאה מעודנת לא חורגת מכללי הפורום. הבקשה שלי היתה מחסידי פ"ש להפסיק להציק בענין. אם מישהו כותב פעם או פעמיים שהוא אישית מתנגד לבאן שהוטל על פ"ש, זוהי מחאה מעודנת, והיא מבורכת. אם בכל הודעה או ברוב ההודעות, בנושאים שונים, מכניסים את הבקשה הזו, זו כבר אינה מחאה מעודנת. בכל מקרה, אף אחד לא הודמם עדיין בענין זה. ד. ולענין עצמו, הקשר בין גברת העומדת על גשר וזורקת אלמוגים לים, ובין אלמוגים שהוברחו לסיני (או מסיני) לבין פורום צלילה הוא לא מובן מאליו. ההודעה נכתבה בפורום איכות הסביבה, ושם מקומה, וכך אמרתי. אני מקווה שפ"ש ישאר בפורום איכה"ס וישקיע שם את מרצו ואת התלהבותו. אנחנו יכולים להסכים שלא להסכים על הבאן שהוטל על פ"ש. אין צורך להמשיך להתדיין בנושא מכיון שדעתך ודעתי ברורות. המשך הויכוח בנושא מהווה העמסה על שאר חברי הפורום שהויכוחים בודאי שאינם מוסיפים להנאתם. אם תחליטי לענות לי בנושא זה, ולו רק כדי שהמילה האחרונה תהיה שלך, בבקשה. אני חושב שאין לי מה להוסיף.

הנקאי

New member
להודעת קותי שורשרה ../images/Emo19.gif

תגובה של MUKK JSA הכוללת תאור שקרי של נסיבות הבאן שהוטל עליו (לא על פ"ש), ולפיכך היא נמחקת. אילוץ טכני גורם לכך שגם מה ששורשר אליה נמחק. מי שחשוב לו לשחזר התגובה ולא גיבה אותה יפנה לנקאים ויקבל את הנוסח. תגובות נא להוסיף בשרשור של ציטוטים מפ"ש: "מידע לטובת הציבור". תודה. MUKK - זו פעם שניה שאתה מציג באופן שקרי את סיבות הבאן שהוטל עליך לזמן קצר בעבר. אתה מוזהר בזאת לא לחזור על כך בשלישית.

הנקאי

New member
מוק, אם זו אי הבנה אז בסדר ../images/Emo19.gif

הרקע להגבלתך הקצרצרה היה זה: לאחר שאדם שהופיע בשמך העליב חברי פורום בצ´ט פנינו אליך לליבון העניין, ומשלא הגיעה תשובה הטלנו עליך הגבלה עד שתחזור אלינו. ברגע שפנית אלינו וציינת כי זה לא היית אתה קיבלנו את דבריך כלשונם ושיחררנו מייד את ההגבלה. בשום מקרה לא הוטלו בפורום הגבלות בשל דעות או רקע אישי. למעט מקרה פ"ש, שנדון בשרשור נפרד, גם לא הוטלה מעולם הגבלה על משתתף ממשי בפורום אלא רק על טרמפיסטים להרע.

אבנר29

New member
לחסידי קותי מחסידי פ"ש שנה טובה

זהו נוסח ההודעה שנימחקה בגלל בעיה טכנית היה מיותר להעביר נושא זה לפסים אחרים קותי תמיד עונה לעניין ובצורה מכובדת למעט מיקרים שבהם שמו של פ"ש משתרבב ואז נוצר אפקט סדין אדום, מילא. אולם לכרוך את כל מצדדי החזרתו של הנ"ל תחת הכותרת "עדה" "וחסידים" ניכשלת בלשונך ,פוסדון צודק (גם הודעתו של פוסדון נימחקה עקב תקלה) האם נושאים שהועלו לא ע"י פ"ש כגון חוף רוקסא קשור יותר לצלילה או כלובי הדגים. הכל קשור זה רק עניין של זוית ראיה. ולפוסדון במעמקי הים אם אתה לא עולה לעיתים תכופות לפחות תוציא פריסקופ בברכת חג שמח ושנה טובה אבנר

Sushi

New member
קותי אכזבת

והרי יש כל קשר בין מצב האלמוגים בישראל ומחוצה לה לבין פורום הצלילה. כנראה שאם מישהו אחר היה מפרסם הודעה כעין זו ללא אזכור השם האסור, לא היינו שומעים אף מילה ממך. אני תקווה שבינך לבינך אתה מודע לרלוונטיות של הנושא. נסה להיות הוגן.

Gוקית

New member
מישהו יכול להסביר לי ... ../images/Emo5.gif

מה זאת אומרת הקול הדומם שצריך להישמע ??.... אני קוראת על קול/ות דוממ/ים (אך מה שמוזר הם לא פסיקים לדבר). קהל חסידים (מאיפה נלקח הרעיון)??.....אולי יש גם חצר ...... מאוד מוזר על מה המהומה ??? ולמה יש כאן מתנגדים (בקול הדומם כמובן) להודעה תמימה ורלוונטית הקשורה לפורום הזה..... ואין חולקים עליה (הקולות האקטיביים)...... או שבעצם הלכתי לאיבוד....וזה קשור בכלל לעובדה שהמקור בא מפורום איכות הסביבה .... חבל שכך מתנהלים הדברים .......
בברכת שנה טובה אחדות והבנה Gוקית

פוסידון

New member
קותי נו נו הפעם הקצנת את עמדך למה?

יום כיפורים עומד בפניך אני במקומך מבקש סליחה מבוראינו ואם גם תרצה מחברינו בפורום זאת עצתו לך מפוסידון ממעמקי הים.

למעלה