על פאקצות, טבריינים

wasted years

New member
על פאקצות, טבריינים

ומנהלים שסטייתם החריפה ביותר היא לשרשר הודעות
אני לא ארחיב יותר מדי על החג:\ כי אותי זה לא היה מעניין. את 3 הימים האחרונים ביליתי בתוך הכבשן הטבריני, חום כזה,אפילו בשואה לא היה:\. האקלים שם הוא פשוט בלתי נסבל,הטמפ' לא עולות בהדרגתיות, אלא פשוט מכות בעורך הלבנבן שהפך לצ'ורניי אחושרמוטה שמכבר. אחרי שהתמקמתי בבית הרוסים של סבתי, שאת הריהוט לא החליפו מאז הרב כדורי היה ילד, התפנתי לעשיית כלום^_____^. עד ש...... "זיקוקים, קצף, מופלטות, אנימניאקס והרבה טו דו דווווווום..הגיעו הדודים המרוקנרים שלי(מרוקאים). כמה שאני מת עליהם:) מוסיפים לחג אווירה שמחה שהאשכנזים שכחו אי שם בחריצי הגפילטע פיש( וואט דה פאק?!) אבל אתם יודעים, משפחה זו משפחה עד שלוחצים לך בנקודה רגישה.. אי שם באופק...אממ, טוב, לא להגזים... אי שם בתחילת גרם המדרגות הבחנתי בזוויות עיני גוש וורוד.. משהו בעל גימורי ג'גליפאף מפוקימון. זו הייתה הבת דודה שלי:|| ועל כן נאמר "טו דו דום". איך אוכל(לא food) לתאר את החיזיון השחור הזה? נעליים ורודות, מכנסיים ורודות וכלה בלק ורוד,ורוד,ורודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. בקיצור, משהו שהיה גורם לשוריק שלנו לקפוץ לבריכת פיראנות. הלכנו לבית הכנסת, ואחרי המון תפילות מצידי שתגמר כבר התפילה, הגיע החלק האהוב עלי:) אוכל(עכשיו food^__^), אבל תקוותי לראש השנה חילוני מדי נמוגו.. לא הכל הסתכם בזלילה ברברית כמו שאני אוהב, אלא עם ברכות על כל ציטופלזמה וריבוזמוים של תפוח בדבש: משהו נורא, מיני פסח שכזה:\ את הערב סיכמנו בצפייה של משחק הכדורגל של מכבי תל אביב:) אחלה שומרי מסורת:) הכל בגדר טאבו עד שזה מגיע לכדורגל.. ישראלים או לא ישראלים? טוב, זהו

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחחחחח (:)

עווווווווממממממממממממררררררררררר שב אלינו בשלום :)

AeroSlash

New member
עויימר ../images/Emo70.gif צ'בורשקה ../images/Emo70.gif צ'וח ../images/Emo70.gif

טוב, לא ארחיב במילים, את התגובה שלי אתה כבר יודע :) לתאר את החזיון השחור לא צריך כולנו חיים בישראל (חוץ ממני ששוקעת בלרחף מדי פעם בפעם) וכולנו יודעים בדיוק על איזה חלום בלהות אתה מדבר עויימר.. סה"כ העברת החג בצורה הכי ישראלית שיש, אוכל, ורוד זוועתי מסוונר ומעוור כמו כל ורוד שמכבד את עצמו ומנת כדורגל לסוף.. סליחה על חוסר מקוריותי ועל חוסר הומור מצחיק שהודעה שלי, אני לא בכושר בזמן אחרון =\

AeroSlash

New member
לא קילקלו לך אותו...

הוא עדיין בהלם מהורוד פשוט.. תביני אותו, שוק כזה לא עובר תוך זמן קצר..

AeroSlash

New member
אז .......

היא תלבש חולצת ורודה ותחליף לך את הדיסק של מאיידן בדיסק של המורדים בפעם הבאה שאתה נוסע למיריקל ציונה ... :))

AeroSlash

New member
אין לי =[

אפשר לבקש מהבת דודה של עויימר, בטח יש לה... סתם, אל תיקחו אישית...

EMILY666

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

היא לא היחידה נו מה אני חוזרת מזולה נו מחצר כן לכיתה בסוףההפסקה ומה אני רואה.? (יש לנו כיתות חדשות שיבצו מחדש) איזה 10 בנות ישבות ככה מסביבם דסק וורוד מגעעיל זוהר כזה נו אני שואלת מה שומעים מה אומרים?? נחשו?? מ=ו=ר=ד=י=ם!! הגועל הזה לא נעיפם שאנשים בכיתה י עוד שומעים מורדים ורואים קטנטנות=((((

v o d k a

New member
חחחחחחחחח

כל כך מתאים לו להגיד את זה......... אני מתפלאת איך זה שהוא לא אימץ את זה קודם!

למעלה