על עצמי...

טל111111

New member
על עצמי...

אני טל לוי בת 13 מהמרכז ואני חולה על מיכאלה בעיקר על דורין ומשה!!!!!! דרך אגב ...תגידו לי שמשה לא מת וקשה...

טל111111

New member
...

מה אני יעשה אני חדשה ... רק עכשיו הבנתי עם הלהוסיף תגובה וכל זה

shushibushi14

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אבל בכל מקרה..ברוכה הבאה..

טל111111

New member
תודה...

אני לא ידעתי על הלהוסיף הודעה וכל זה... רק עכשיו הבנתי

אני מתה על../images/Emo79.gif

טלייי שרון
אבל טל תקשיבי רגע בגל שאת חדשה אז את לא יודעת אבל את לא יוכלה לפתוח הודעה כל רגע על מה שבא לך ...את צריכה לשרשר להגיב להודעה..טוב?

טל111111

New member
.

אני ממש לא יודעת מה הולך פה... כאילו לפעמים השחקנים באים לפה ואפשר לדבר איתם ובבקשה (אילין המחודשת) שאני לא יודעת מי זאת את יכולה לאמר לי אם את יודעת אם משה מת??????!!!!!

תראי../images/Emo79.gif

אני לא קוראת ספויילרים אבל אני מאמינה שמשה לא מת כי גם ראו את הדלת של המכונית נפתחת בפיצוץ וגם זה לא הגיוני שהוא ימות אבל בעיקרון הוא נחשב למת...מקווה שעזרתי

leora14

New member
הוא לא מתתת

משה כנראה לא מתתת כאילו אנ'לא בטוחה ולא יכולה להבטיח אבל זה כנגד חורי הטבע שמישו טוב ימותתת :) ותראו, גם אין לו הלוויההה!!

Zzion g

New member
חחח כנסו

אני בטוח שהוא לא מת!!! אין סיכוי נכון צודק לא היה לו הלויה! כמו המפגרת עם השיער הכתום!! טוב יש לי תמוסיקה העצובה שהיה שהוא התפוצץ! כיף לי אל לדעתי הוא לא מת אחותי מתה אליו והיא לא רוצה שהוא ימות אבל בטוח שהוא לא מת!

על עצמי

חולה עליי ועליכן (לא על כולן) המבין יבין פחחחחחחחחחחחחחח אביטללללללללללללללללל התגעגעתי אלייך

למעלה